James Morrison - You make it real

Everybodies talking in words
I don't understand
You got to be the only one
Who knows just who I am

And you shine in the distance
I hope I can make it through
Cause the only place
That I want to be
Is right back home with you


I guess there's so much more
I have to learn
But if you're here with me
I know which way to turn
You always give me somewhere,
Somewhere I can learn

You make it real for me
And I'm running to you baby
Cause you are the only one who save me
That's why I've been missing you lately

Cause you make it real for me
You make it real for me



Nästan station Sundsvall, Sundsvall.

Då bär det strax av till Sundsvall. Hoppas på att helgen kommer bli rolig, för det sägs att tiden går fort när man har roligt. Helgen kommer förhoppningsvis bjuda på relaxbad, godmat, shopping och Snabba cash. Ska försöka trycka in några minuter med matteboken också, fick en kick när jag fick VG på förra matteprovet. NU SKA JAG KÄMPA!

Missar förmodligen Robinson imorgon, så ni som tittar på det kan väl vara snälla och slänga iväg ett sms och skrive vem som vann. Jag litar på dig Agnes ;)

Nu ska jag fixa lite innan vi drar iväg.
Ha en underbar helg!
Toowe Östlin



NÖJD!


Här är min långpannekaka, tyvärr blev det äcklig och går därför inte att bjuda på :(
Får göra ett försök till någon annan dag.


Äntligen känns det att hårt plugg lönar sig! Fick VG på mitt matteprov, jag är så himla glad! Tre fel hade jag bara och att något sådant händer vid ett matteprov för mig är väldigt sällan. Så idag ska jag fira med att plugga lite mer matte och titta på Robinson. Wiiie.

Ska ta sjubussen till pojken min, längtar tills jag får sova med honom. Andreas, jag älskar dig mest av allt annat. Alttid du och jag! ♥

En nöjd Toowe ska nu lyssna på musik och sjunga rösten av mig!
PUSS 


Ni får inte missa Robinson ikväll! Fredrik kommer gråta, stackarn :( 


Oooh Oooh Ooohnsdag!

Idag fyller min lilla, men nu större, Viktoria 13 år! Grattis på henne :) ♥

Sitter och tänker på att jag verkligen måste plugga, men samtidigt tänker jag ”varför?”.  Har tappat lusten helt och hållet faktiskt. Det skulle vara skönt att satsa på G i kurserna vi har nu, fan vad slappt det hade varit. Synd bara att jag verkligen inte kan ta ett G, förutom i matte då för där klarar jag verkligen inget högre :D
v 5. Tisdag – matteprov. Fredag – Samhällsprov
v 6. Måndag – SvB, prov i antiken + inlämningsuppgiften.
Väldigt soft egentligen, kan inte minnas när vi hade så lugnt. Samhällen får faktiskt gå hur som helst…för jag orkar inte kämpa 110% i alla kurser, eller gör jag? -  det får man se ;)

Jag håller på att bakar till Ronja och Andreas, visst är jag snäll? Håller på att baka min favorit, den är otroligt god! Men jag vet inte om den blir god när jag bakar den! Jag håller tummarna att den är de, annars kan jag inte bjuda på den ju! Ska strax ta på glasyren, fast den ska kallna lite till först. När den är klar ska jag knäppa kort på den och visa er mina gulliga läsare!


Ikväll blir det först ”halvåtta hos mig” och sen Robinson- mys med mamma! Robinson tre dagar den här veckan, det är underbart! Ikväll, imorgon kväll och på lördag kväll, missa inte finalveckan. Jag ska sitta och heja på Mats, Fredrik och Annika. Jag kommer bli väldigt bitter om inte någon av dem vinner, så det är bäst att någon av dem gör de.

Nu ska jag smörja min bakelse (eller nått?!) med glasyr!
Bilder på den kommer strax.
Toowe Östlin

Ska bjuda på några bilder från dagen! ↓


I mitt tak lyser stjärnorna


Töta Trean

 
My girlfriend Agnes Nilsson, Vannsätter.


My andra girlfriend Sofia Jonsson, Stugsund.


Haft ett äckligt sockersug HELA dagen. Tur att vi har café neon :-* 


Babbelkusen

Sitter ensam i mitt stora hus, har världens magvärk och känner ett stort behov av choklad. Har försökt tracka mamma på telefonen så att hon går ner på konsum och köper en marabou till min när hon kommer hem. Den största ska jag tamme fasen ha ;)

En underbar dag har det varit, haft en lektion! Det är väldigt sällan man får sluta tidigt och därför är jag otroligt glad! Ska snart ta en lång dusch, leta fram kläder och äta något. Ska vara i Andreas lägenhet själv från halvsex till typ halv tio. Hoppas verkligen att jag inte hör några läskiga ljud för då vet jag inte vad jag gör, haha! Ska plugga på samhällsprovet och matten så jag kommer inte ha mycket tid till att lyssna på massa ljud. Men lite rädd kommer jag nog vara :D

Jag kommer ha fullt upp tre helger framöver. I helgen åker familjen till Sundsvall, nästa helg är det tävling med Vickan i Bollnäs och helgen därpå är det tävling med Vickan i Umeå. Det var längesen jag kände mig såhär upptagen. Det är nog rätt bra för mig, jag behöver det.

Iväg och söka sommarjobb måste jag också... Jag orkar verkligen inte jobba i sommar, det skulle vara så skönt om jag fick en ledig sommar till. Har ingen lust att jobba på ålderdomshem heller...har gjort det varje sommar sedan jag var 14. Det skulle vara skönt med ett litet byte. Men samtidigt känner jag mig hemma där också. Det skulle vara jobbigt att lära sig massa nytt, tycker inte alls om det. Det blir väl att söka på Kastanjen och hoppas att jag får jobb där. För där trivs jag skitbra!

Har inte tid med att sitta och babbla här mer.
Ha en bra tisdag!
Toowe Östlin


Bara tänkte

Tänkte bara skriva godnatt
så godnatt!


En lördag i bollnäs

Ja, då kan man säga att lördagen strax är förbi. Har varit i Bollnäs hela dagen med min söta Viktoria som tävlade i 60m och längd. Jag tycker det gick jättebra! Mycket spänning såhär första tävlingen på väldigt länge, men hon var grym :)

Nu har jag flyttat upp mitt rum och det känns otroligt skönt. Trivs mycket bättre här uppe och det känns verkligen som mitt rum nu när jag tagit upp alla grejer också. Det gillas starkt :) Mammie och jag ska in och kika på tapeter till veckan. Kommer väl bli krig eftersom vi tycker helt olika ;)

Om 45 minuter börjar Robinson, jag älskar lördagar med robinson och jag älskar fredagar med let's dance! Jag kan faktiskt inte se något roligare/mysigare än att slå sig ner i en soffa och titta på dessa program med personer man älskar, hur tråkig jag än låter så tycker jag verkligen det. Fast någon gång skulle det ju faktiskt vara roligt att göra något annat. Fast jag har inte ork till speciellt mycket när skolan är igång. Mattias var hur jävla bra som helst igår, han ska vinna! Är det inte lite fusk att få vara programledare? Jag skulle också vilja klämma på kändisarnas muskler, skulle inte ni? Man kanske ska ta att bli programledare...fast det skulle inte funka så bra för mig eftersom jag pratar för snabbt och otydligt ;D jag får klämma på Andreas muskler istället och det duger perfekt för mig det eller jag kanske ska säga att det mer än duger ;) Han är perfekt! 

Tror att jag ska gå på colajakt nu. 
Ha en fortsatt trevlig lördag!
Toowe Östlin  


Nu är slut på veckan!

Haft en grymt rolig vecka kan jag säga. Skolveckan avslutades med tacobuffé med mina underbara vänner, jag älskar dem så sjukt jävla mycket! Ni ska veta att ni är bäst, Agnes och Sofia ♥ Gött var det med tacos också, inte för att jag är värst förtjust i tacos, men när man äter sådär sällan blir det riktigt gott! Och det blir såklart godare när man äter med trevliga människor :)

Igår berättade Johan att vi ska ha matteprov på fredag... hallå?! Då menar han att vi ska minnas det vi räknade de första två veckorna på höstterminen + det vi har lärt oss denna vecka. Jag kommer inte ihåg ett skit ifrån vad jag lärde mig i höstas eller sensommaren kanske man ska säga. Får plugga på som en galning och det är jag ju rätt bra på. Det gäller att gilla läget bara.

Imorgon är det tävling med Vickan, det ska bli roligt att för en gångs skull göra något en lördag hehe! Ni får hålla tummarna få kära bloggläsare! 

Ikväll ska jag äta en liten chokladbit och kika på let's dance med mammsi. Lägga mig tidigt ska jag också göra, gäller att vara pigg i morgon. Vad ska ni göra? 

Nu har jag bestämt mig för att flytta upp mitt rum, jag och lillebror ska byta. Är ju aldrig i mitt rum nere och jag vågar ju knappt sova där så det ska bli skönt att flytta upp.  =)

Aja dags att göra någon nytta!
Ha det bäst! 
Toowe Östlin

"EMILIA ENGLUND" ←  min systerdotter älskar att skriva på mina dator :)


Catwalk

Grattis Sofia på 18 års dagen! ♥

Nu sitter jag på svenskan och bara njuter av ingenting. Har haft världens roligaste morgon, vi redovisade våra klädstilar och symboler idag. Vi hade en modevisning, jag var programledare. Frida var EMO, Mansatha var nörd, Thomas var brat, Linn var hiphoppare och Sophie var fjortis. Otroligt snygga var mina modeller! Ni kan se hur vår grupp såg ut på bilden ;)

Efter den här lektionen hoppas jag att få reda på vad jag fick på matteprovet, ÄR SKIT NERVÖS! Ge mig ett G snälla GUUUD! Slutar fyra och då ska jag hem till hjärtat och mysa :)

Dags att arbeta lite. 
PUSS
Toowe Östlin 


 


Good Day!

Haft en rolig och händelserik dag idag! Mycket skratt, efterlängtat.

Skolan startade med Rehab där jag, Isabelle och Thomas blev klar med grupp arbetet om CP som vi ska redovisa på fredag. Efter det kan man säga att vi hade hål i två timmar. Höll på med frågor till intervjun som jag, Agnes och Fialotta håller på med, men det gick rätt snabbt så resten av tiden fördrev vi med att ha djupa och mycket trevliga diskussioner (HÖHÖ). Efter de djupa diskussionerna och skratt var det dags för lunch, FEM PANKAKOR OCH TRE MACKOR sug på den du morsan! Nu är jag så trött på tjatet om att jag äter lite, men idag har jag bevisat för henne att jag kan äta om mitt humör är på topp! Mohaha. Aja nuså…

Efter lunchen blev det skratt så jag tror jag skulle dö! Brandlarmet gick och många skämt drogs av trevliga trean (Toowe, Sofia och Agnes <3). Det var någon som hade tryckt på larmet och det brann såklart inte. Lillebror sa att två datorer hade blivit stulna under tiden när alla var ute. Fyfan i sånna, varför?

Slutade fyra och då proppade jag i mig ännu mer mat och mätt var jag, uuusch. Kvart över fem kom Petra och Vickan och hämtade mig. Vickan är på topp, ser verkligen framemot tävlingen i helgen! PERS PERS PERS hoppas vi på! :D

Nu har jag inte tid med det här mer!
HARE BRA
TOOWE ÖSTLIN

 


Onödigt men nödvändigt.

Jag är bara jättetrött för tillfället och därför är sängen den stora frestelsen denna ödsliga kväll.
Har inte mycket att skriva om heller. Vill komma bort härifrån, så det ska faktiskt (fattar inte att jag säger det här) skönt att åka till Bollnäs i morgon. Inte för att Bollnäs är mycket bättre men jag får i alla fall träffa trevliga personer, Vickan och Petris.

Det är helt sjukt, jag har aldrig tyckt att det har varit såhär jobbigt att vara hemma förut. Känner mig sjukt instängd.

Kan inte någon bota min trötthet? Jag sover och sover men fortfarande vilar den ständiga sömnen runt omkring mig. Det måste bero på mörkret? Eller att jag är tonåring… Vad tror ni?

Vilket onödigt inlägg! Kände bara för att skriva innan jag sömnar.

Jag vill bara tacka alla underbara människor som får mig att bli glad och vilja vara på topp!

Nu ska jag hoppa ner i täcket och skriva i min kära dagbok.
Godnatt på er!
Toowe Östlin


Inget glädjeskrik!

Vill knappast skrika av glädje för att det är måndag, men det är ju ännu en dag närmare helgen! Vilket är positivt.  
Haft världens mysigaste helg med Andreas, den har varit så mysig att jag inte ville kliva upp ur sängen i morse utan bara spola tillbaka tiden till fredagen igen. Duktig som man är kliver man upp och går till skolan ändå, man är väl tvungen..? 

Har varit en lugn och skön dag i skolan så det var inget problem att ta sig igenom dagen. Ser fram emot vecka 10 då det är sportlov, det gäller att bita ihop såhär i vintermörkret. I morgon ser det också ut att bli en slapp dag, men jag vill bra gärna ta en sovmorgon... Det är mycket man vill och man kan ju inte få allt! :) 

Min far ligger i sängen och har ont i magen och jag sitter på kökssoffan och är rädd... Agnes och Sofia har skrämt upp mig som fan idag. Jag ser en del av mitt hår i ögonvrån och alldeles nyss flög mina tankar iväg och jag trodde det var någon som stod där. Det var väl tur att det inte var någon! Undrar var jag ska sova inatt? Kan inte minnas när jag sov själv sist. Har sovit med mamma de senaste sex veckorna p.g.a att pappa har jobbat natt och nu har han ett litet uppehåll när det gäller natt veckor. KUUUL! Tänker fasen inte sova nere i mitt rum, det kan finnas spindlar eller spöken där nu :P Blir väl i gammelrummet med Lasse, hoppas han håller tyst för en gångs skull...råttjävel :D

Tror de är dags för mig att äta något nu, magen kurrar.
Ha det bra!
Toowe Östlin


Vi rimmar på en torsdag

Jahaja, då var det torsdag då. Vid den här tiden förra veckan satt jag på en buss ifrån Luleå och var någonstans mellan Umeå och Ö-vik. Det känns som att det var flera veckor sedan jag var där :D haha.

Jag är på mycket bättre humör ida och det är bra för det är så det ska va! Idag var det första gången vi hade Svenska B och roligt var de. Började med antiken, något bättre än matematiken. Matten gör mig trött och arg för man måste ju vara en slitvarg. Tänk om man vann 50 miljoner på bingo, då slapp man i skolan gå. Det är bra skönt att drömma, men man får aldrig glömma...det är ändå bättre i verkligheten är den bästa roligheten. Nu ska jag sluta dryga mej, sholahoppsholla Hej!

Lite roligt får man ha såhär på torsdagseftermiddagen tycker jag! Det finns två saker som får mig att vilja ligga kvar i sängen hela dagen i morgon, och det är:
1. Matteprov
2. Jag kommer ha en sådan träningsvärk att jag inte kommer kunna gå.....

Men sedan har jag många saker som överväger att inte stanna kvar i sängen, och det är:
1. Blir klar med matteprovet
2. Träffa mina bästa vänner
3. Lassange till lunch
4. Rehab lektionen
5. Sista dagen på veckan innan helg
6. Får träffa Adde

Nu örker jag inte skriva mer! 
Toowe Östlin


En happy face bild :)
 

Uppe före tuppen!

Då sitter jag här, trött som tusan och ska snart pallra mig till bussen i mörkret. Funderar på vad jag har för ämnen idag, rehab och trafikkunskap vet jag. Sluta fyra och det känns som att det kommer bli en lång och dryg dag, absolut inget att hurra för. Lite gladare skulle man vara om man fick åka dit när det var ljust och åka hem när det är ljust. Tittar jag ut genom fönstret nu är det bara massa mörker och jag hatar mörker. Det kan inte vara långt kvar till ljusa tider, va? Det är ca sju och en halv vecka kvar till sportlov, efter sportlovet är det tre veckor till påsklov och efter påslovet är det bara fyra veckor kvar till Barcelona med klassen så jag har rätt mycket att se fram emot i alla fall.

Efter skolan ska jag iväg till Bollnäs med Viktoria och det ska bli skönt att göra något. Ska även tävla med henne den 23/1 och jag antar att det blir lite springning idag då.

jag har vaknat upp många gånger i natt och tittat på klockan och tänkt "ooh vad skönt hela fem, fyra, tre, två timmar kvar tills jag ska upp!" är inte det underbart? Tog en liten sovmorgon idag, klev upp sex och sket i att göra mig iordning. Har ingen att göra mig fin för, det var annat då Andreas gick på cfl då vare att stiga upp kvart över fem varje morgon som gällde, haha hur orkade jag? :D Jag lyckades ju rätt bra eftersom att den snyggaste killen i hela världen valde mig! woho!

Nu ska jag ta på mig mina älskade mjukisbyxor över min älskade långkallingar. Måste bara sägar att jag tycker att mjukisbyxor är alldeles för underskattat, jag tycker att alla ska gå med mjukis varje dag, tänk vilket lyx! Fast jag vet inte riktigt var jag skriver såhär halv sju på morgonen, har inte vaknat riktigt...

Godmorgon!

<3

Something whispers in my ear and says:
"That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay"



saknar dig hjärtat, längtar tills jag får vakna upp med dig och krypa ner i din famn.
du betyder allt för mig och jag behöver dig så oerhört.
om du lämnade mig skulle min värld rasa för du är min mening, du gör mitt liv värt att leva.
jag vet att du älskar mig för du visar det på ett sätt som ingen annan gör.
jag lovar och svär att jag kommer vara din förevigt för 
jag älskar dig
nu och föralltid
.


Matte du gör mig ledsen!

Jag hittar inte ork någonstans just nu, vill bara lägga mig ner och skrika! Vill krypa ner under mitt täcke och grina sönder sängen. Känner mig fövirrad och trött, börjar få panik på allt nu. Kunde inte somna igår för mina tankar äter upp min sömn. Måste göra det och det och det. JAG HATAR MÅSTE! Fick reda på att vi ska ha matteprov på fredag idag...hmm två lektioner har vi fått till detta kapitel, en till får vi på torsdag då vi ska repetera. Jag brast ut i gapskratt när jag fick reda på det, för det är så jävla skrattretande! Hur kan man sätta ett prov efter tre lektioner när man vet att det är otroligt många som har svårt med matte B, att det är många som inte klarar kursen. Får hoppas att jag hinner lära mig allt jag glömt under lovet de här fyra kvällarna. SLUTA TA UPP MIN TID!

Fan vad arg och less jag är nu! Trodde allt skulle bli bra, att jag skulle hitta ork på lovet men det var väl bara för att göra mig själv glad. Är jag på rätt väg? Det känns som att jag är ute och cyklar och att detta är inte vad jag vill längre. Kan någon hissa ner mig på jorden igen och se till att jag klarar av att stå utan att falla hela jävla tiden.

Nu ska ni inte få lyssna på mitt gnäll mer. Alla mammor som inte har några tonårsdöttrar ska vara glada kan jag säga, det är ingen enkel match. Det är mycket de behöver i sina deppiga perioder kan jag säga, speciellt kärlek. Det är väl tur att man får de iaf.

Tänker inte ge upp och jag tänker fan inte det här hindra mig från att få G på provet på fredag. Fast jag vill bra gärna skita i allt...NEJ FY SKÄMMS TOOWE.

hejdå.....



lalalalala hittar ingen låt som passar lalalalalala jag behöver en låt för att bli glad lalalalalalalala ge mig tips shalalalaaaa!





Filmtips!

Jag tänkte rekommendera några filmer jag har sett nyligen och några av dem är riktigt, riktigt bra!

The proposal, är en Amerikansk romantisk komedi där Sandra Bullock och Ryan Reynolds har huvudrollerna.

Handling:
”Margaret Tate (Sandra Bullock) är en tuff chef som ingen rår på. Eftersom hon är från Kanada kommer myndigheterna henne på spåren, och hon måste deporteras tillbaka till sitt hemland. Enda lösningen på problemet är att hon gifter sig, och eftersom hennes assistent Andrew (Ryan Reynolds) finns nära till hands, råkar det bli med honom. Det nyblivna paret utsätts för många prövningar, bland annat ett besök hos Andrews familj i Alaska. Men till slut börjar äkta känslor dyka upp...”

Den här filmen är en av de bästa romantiska komedier jag har sett. Alla som får chansen att se den ska göra det! Många gånger flög det ut ett gapskratt ur min mun. Jag rekommenderar framförallt den till tjejer som är kär i kärleken, för man blir verkligen förälskad i filmen och inte nog med det så är Ryan Reynolds så grymt snygg, fast det är Sandra Bullock också för den delen! HYR DEN, KÖP DEN, LADDA HEM DEN, för mig kvittar det bara ni ser den!  


The Jacket är en Amerikansk thriller från 2005 som spelas av Adrien Brody.

Handling:
Under Gulfkriget 1991 blir Jack Starks (Adrien Brody) skjuten i huvudet och drabbas av minnesförlust. När han sedan kommer hem till Vermont och hittas avsvimmad på en brottsplats bredvid en skjuten polis och med en pistol i handen blir han dömd för mord. Han blir inlagd på en sluten avdelning på ett mentalsjukhus. Där bestämmer sig Dr. Thomas Becker för att testa en kontroversiell behandling. Pumpad med droger och iklädd en tvångströja läggs Jack i ett bårhus-skåp. Därinne upplever Jack att han får en glimt av framtiden, bland annat får han veta att han kommer att dö efter fyra dagar på mentalsjukhuset.”

Jag kan inte beskriva hur bra den här filmen är! Den är otroligt spännande, det är en sådan film där man måste tänka och jag älskar sådana filmer. Jag tror att den här filmen har allt jag vill ha i en film, spänning, mycket tänkande och kärlek. Jag lovar att ingen kommer ångra sig om de ser den här filmen och ni kan väl lova mig att ser den?  


Seven Pounds är en film från 2009 där Will Smith har huvudrollen. Genre: Drama

Handling:
Ben (Will Smith) jobbar som skatteutredare och är djupt deprimerad efter hans frus bortgång. Han har svåra skuldkänslor för de misstag som han begått i det förflutna. Han beslutar sig för att ta sitt liv, men innan han gör det så ser han till att hjälpa sju andra personer som hamnat fel i tillvaron och förändrar deras liv för alltid. Under tiden träffar han Emily, en vacker kvinna med hjärtproblem och blir förälskad. Hans planer blir mer dunkla och svåra att genomföra.”

I början av filmen tänkte jag ”Vilken dryg film!”, jag förstod inget och jag tyckte att den bara var konstigt. Men det klarnade mer och mer och tillslut förstod jag och blev helt förtrollad i den. Jag satt i bussen på väg hem från Luleå och grät kan jag säga! Men den är inte lika bra andra gången som första, fast så är det väl med de flesta filmer.
 

I am Sam, är en Amerikans film från 2001, Sean Penn har huvudrollen. Genre: Drama.

Handling:
”Den utvecklingsstörde mannen Sam (Sean Penn) är en ensamstående far till en dotter, Lucy (Dakota Fanning). Sam är ett stort fan av The Beatles, och med hjälp av dem och sina udda vänner lyckas han uppfostra Lucy. När Lucy fyller sju år, hotas deras familjeliv av socialen p.g.a att Lucys kunskap överstiger Sams. I hopp om att få sin dotter tillbaka så anlitar han en självupptagen och skoningslös advokat, Rita Harrison (Michelle Pfeiffer). Tillsammans försöker de bevisa att allt man behöver är kärlek.”

Ska ni se denna film så säger jag: fram med näsduken! Jag tittade på den igår och tårarna sprutade och jag hade svårt att sluta gråta. Jag blev också arg för man får se hur jäkla orättvist det kan vara! Filmen är underbar och jag tror att alla som har sett den också tycker det. Jag tror att man får en bättre medkänsla och man får nog en annan syn på utvecklingsstörda efter man sett filmen. Alla crybabies ska se den! Allt man behöver är kärlek!


I love you, man
är en Amerikans Komedi från 2009, huvudrollerna har Paul Rudd och Jason Segel.

Handling:
”Peter Klaven (Paul Rudd) är en man utan vänner som går på en serie av manliga dejter för att hitta en bestman till sitt bröllop. När han väl har hittat Sydney (Jason Segel) sätter denna nya vän hans relation med fästmön Zooey på prov.”

Skitrolig film! Skratt, skratt, skratt och skratt! Jag rekommenderar denna film till alla killarna som älskar komedier, även till alla som älskar att skratta. Man får skämmas ett x antal gånger, men det gör filmen bara roligare! Se den och berätta vad ni tycker!







kalkonlördag!

God eftermiddag!

Först och främst tänkte jag säga att Andreas lägenhet var jättefin och jag är imponerad. Min pojkvän har verkligen bra smak, MUMS! Det var också otroligt skönt att få krama och pussa på honom igen. Jag har nog aldrig känt mig så ensam som jag har gjort under de 16 dagarna utan honom. Men nu så!

Har varit på E-center med mor & far idag och jag har kommit på att jag verkligen hatar personerna som står vid den andra ingången. De som ska babbla om telefoner, abonnemang, telefonkort o.s.v. Varje gång jag går in dit tar jag sats och nästan springer förbi dem för att slippa parata med dem. Förstår inte hur de orkar ta ett sådant skitjobb! Tror inte det finns en människa som tycker de är till någon nytta, haha. Fast de får gärna stå där, om de slutar tjata på mig :P Aja, jag hittade en bh och ett par trosor på lindex, välbehövligt!

Ikväll blir det robinson med mamma och pappa, de ska verkligen vara glad att de har mig! Jag tar hand om dem medans mina syskon är ute på vift. Ibland funderar jag på om jag är lite för tråkigt skötsam? Är bra sugen på en fest nu kan jag säga, var allt för läge sedan!

Saknar Agnes och Sofia otroligt mycket, har inte träffat dem sedan 17:de :O Men på måndag så tjejer!

Tänkte ladda upp bilder från Luleå, men det tar en sådan tid! Därför laddar jag upp dagens måltid: Kalkon, klyftpotatis, sallad och bea! Gött!

Ha en bra lördagskväll!
Toowe Östlin


Pirripirri!

Sov så skönt brevid mamma och Ronja inatt kan jag säga, käärlek!

Ska strax börja gå till bussen, idag ska jag få träffa snyggingen och få se hans lägenhet, shoho!
Det pirrar i min mage? Är det för att jag ska träffa Andreas idag tro? OJA!

Ha världens bästa fredag idag gott folk!
PUSS

Toowe Östlin


Välkommen hem

Äntlingen hemma!

Har haft det roligt i Luleå och det var skönt att komma bort lite :) Jag har ätit världens godaste mat, tittat på underbart bra filmer, gosat med fantastiska människor, åkt madrass nästan varje dag, shoppat, pysslat och bara haft det gött! Tack för 9 gryma dagar Kina & Martin!

Nu sitter jag och datamyser med syster!
Längtar tills i morgon för då får jag pussa på älskling!
Längtar däremot inte till skolan, mer lov tack.

Dags för att äta något, men vad? hmm..

Ha det bäst!


- 17.1 celsius

Jag skriver, jag suddar, skriver igen, tänker, låter inte bra, suddar. Om och om igen.
Mina ord slutar efter en mening denna kalla kväll och det är:

Jag är så glad över att få leva mitt liv med Andreas!

trötta ögon säger

Haft en underbar kväll och maten var underbar, undra om jag någonsin har smakat något så gott?

Jag är stark och jag ska inte gråta, jag intalar mig själv det hela tiden och jag försöker att inte få en enda minut för mig själv för att inte tänka på hur mycket jag saknar andreas och ikväll bröt jag ihop. JAG SAKNAR DIG ÄLSKLING! DU ÄR MITT ALLT!!!!!!!!

RSS 2.0