Älskar min drömklänning

Mycket som nöter på mig nu. Försöker lägga det åt sidan, men det är väldigt svårt.

Fick i alla fall min balklänning igår och den var underbart fin! Jag älskar den!!! Känner mig som en prinssesa i den :) Tror faktiskt inte att jag ska lägga upp några bilder på den när den är på. ;)

Ska strax i väg och träna vickan och hinner därför inte skriva mer.

Puss

Tirresturrebrollebarresorreochlerre

Tisdag ser jag mig omkring, mig omkring, mig omkring!
Idag har vi varit i Bollnäs. Studiebesök på sjukhuskyrkan. Var väl rätt så intressant, men såklart blev man v'ldigt trött av allt prat! Jag var en duktig tjej och körde, älskar att köra! Finns det helt seriöst något roligare? :D

Ikväll är det barngympa som gäller, längtar som vanligt super mycket och hoppas att det kommer gå bra ikväll :) Vi skulle behöva lite tips om vad man kan göra för roligt. Vi har en hel del idéer själva, men nu börjar de tunnas ut lite. Så hjälp oss lite, ge oss några förslag tack :)

Som tur var ska jag sova hos Andreas inatt och slipper därför åka hem i klass2 varningsstormen ;) För annars finns risken att jag åker vilse i snöyran ;D

och i morgon är jag ledig! WIIIIHO :D


fuckit.

Har nyss varit på banken och betalat mer på balklänningen. Är så trött på det här nu, som om jag inte hade lite pengar som det var! Hon kunde iaf ha sagt att jag skulle betala mer än det jag redan hade gjort. Men nejdå.
Vill bara ha hem den nu så jag slipper betala mer på den.
SUCK

Ikväll ska jag feta mig med mamma, och det ska bli så jävla skönt.
GE MIG PENGAR!


...

hatar balklänningar och pengar just nu.

framtidsångest

Sitter och dunkar musik och stör Ronja medan hon pluggar =)
Är väldigt sugen att ta på mig täckbyxor och gå ut och ha snöbollskrig, men det har väl alla här hemma vuxit ifrån. Fattar inte varför, det är ju skitroligt!

Känner mig allmänt nervös, tänker lite på hur jag vill göra efter skolan och känner mig lite osäker på vad jag vill. Vill så gärna bort härifrån, starta från noll. Jag är väldigt sugen på att börja högskola redan till hösten, men det känns som att jag måste jobba lite innan. Fast jag inte vill, vill verkligen inte vara undersköterska. Låter kanske som en otacksam lite purvel som inte tar emot jobb när det är så mycket arbetslöshet här i Söderhamn, men är det något som jag inte vill så är det de. Pengar behöver man ju alltid och speciellt när jag vill gå en utbildning som är 4 år om inte lite mer. Känns skönt att jag ska träffa syon nästa vecka och prata lite. Då kanske man får lite mer klarhet över allt.


Öppethus självklart en besvikelse

Öppethus gick väl bra idag, men som förväntat var det väldigt folktomt. Tror jag såg två nior sammanlagt på cfl. Känns som att man lika gärna hade kunnat sova istället!

Hade jäääättemysigt med älskling igår, städade, handlade, lagade mat och myste framför tv:n och greysan!
Saknar honom redan!! Men det får man göra när man har en sån fantastisk pojkvän!

Idag har jag, förutom att varit på öppethus, varit med min syster Ronja. Vi satt nyss i bilen och pratade som aldrig förr, jag har saknat att prata med någon och Ronja är den bästa om man vill prata :) Men vi har inte bara pratat idag, utan vi har käkat ljusnes gigantiska pizza, myst med systerbarnen och varit på coop! Mycket julsaker som kommer fram nu och det är underbart! Älskar julkänslan! PUSSPÅDET!

Nu ska jag skriva i min klassiska dagbok och sen ta på någon bra film, eftersom jag inte får kolla på Heartbreak hotell för att pappa alltid ska ockupera tv:n... Längtar tills jag flyttar hemifrån!!!!

  




Om jag fick bestämma

Sitter och väntar på att få åka ifrån cfl, ricky slutar tio över tre och då ska jag hämta mamma. Känner mig skittrött idag, som alla andra dagar. Tror det är mörkret eller så är det brist på ledighet? Känns inte allt så okej att vara i skolan på lördag. Gillas inte ett enda dugg! Men vad ska man göra då? Som elev har man ingetting att säga till som, elakt nog. Om jag hade fått välja, så hade jag gått en smartare väg. Ha öppethus på en vardag i stället, en skoldag. Se till så att niorna kommer in till staffan och cfl en onsdag. Då kommer fler komma och kolla på programmen och de som håller i "öppet hus" kommer bli nöjd. Jag tror inte att det är så många som kommer när det är på en helg. Hur många tonåringar vill inte sova till kl 12 en lördag? Det vill jag i alla fall!

Ska väl ändå bli roligt att få träffa ungefär 20 nior, för fler brukar det väl inte komma... 
Tror jag ska leta reda på min lillebror nu.
PUSS

fortsätt simma, fortsätt simma!

Nu är nationella i svenska B klart, vet inte riktigt om jag är nöjd med min uppsats, men den får faktiskt duga!
Satt i alla fall och jobbade på den i tre timmar och jag klarade inte av att vara tyst, fast det gör ingenting tycker jag :D
 
Ska snart åka och hämta städtanten på flygstaden (morsan), för vi ska simma och få stora muskler :) Väldigt trevligt tycker jag :)

Ikväll ska jag överraska andreas, han tror att jag inte vill komma och sova hos honom i kväll (fast egentligen vet han nog att jag vill) så jag ska åka hem till honom och kanske göra i ordning räkmackor och sen ska jag gömma mig så att han inte tror att jag är där. Får väl se hur det går :D Ska göra mitt bästa!
Älskar att vara hos honom!! Älskar att vara med honom!!

Nu ska jag käka en grandiosa mickropizza, MUMS!
Pussis!



kärlek <3


tt som i trött toowis!

klockan är snart halv nio och hoppar därför till kojjs och nej jag skämtar inte!
ska fan orka med nationella från 8-14 i morgon utan att prata.
ska skriva så att fingrarna blöder!!!!

15:48

Religionsprovet avklarat, fett sköönt!
Snart är det Östraskolan som gäller och jag är redan hungrig. Hur ska det gå?
Hoppas att vi har lugna barn idag :D


långa långa tisdag!

Bara gilla läget att det är tisdag, långa långa tisdag...Skola från kl 8-16, stannar kvar i skolan fram till 17.30 och har barngympa. Inte förren kl 19 är jag hemma ikväll, alltså om 12 timmar. En lång dag.

Känns väl rätt mysigt när det har kommit snö? Lite både och, tycker jag. Det är mysigt med snön, dagarna ser lite ljusare ut och det är bra! Det som är väldigt tjatigt är att bilen blir snöig och kall, och det blir halt och jävligt. Det känns inte okej! Men man får se på de positiva sakerna och hoppas att de väger över :)

Idag ska jag ta mig igenom religionsprovet om buddismen, inte intresserad ett dugg och det märks eftersom jag sitter hellre och skriver blogg en sådan mörk morgon än att läsa om Buddha och få bra på provet!
Nu ser kanske inte min krama så bra ut, så förlååt Budddddhaa! 

Lite kan jag väl plugga innan jag åker till skolan.
Ha en fin tisdag allesammans :)


Grattis älskade mammie!

Grattis älskade mamma som fyller 52 år idag!
Älskar dig så fruktansvärt mycket, finns ingen mamma som är som dig och är mycket stolt över att vara din dotter! Du är fantastisk, mamma ♥

Eftermiddagen/kvällen bjuder på tårta och en massa religionsplugg.
Förhoppningsvis hinner jag kolla lite på Greysan innan det är dags för sängen :)

Nu ska jag gå och ge mamsen sin present som jag köpt, hoppas hon blir nöööjd!
Puss


Manastra Ninja! <3

Tänkte ägna detta inlägg till min underbara fru, för att hon saknar mig så himla mycket! Måste även säga att jag saknar henne...Så varsågod min käre Wife, fru, frugan, Måns-Melker, älskade storpatt...nu ska du få se några fina bilder på vår tid tillsammans ;)
































heliga trosdag!

Idag är det min stora trosdag med massa Greysan. Fantastiskt :D
Sandra Liw, jag vet att du är väldigt avundsjuk på mig och mina trosor ;)
PUUUUUSS

UM, svara föfan

 Jahapp, äntligen så var torsdagen avklarad också. Mycket skönt :)
I morgon får jag träffa min sötis och min lilla kissemiss, längtar som en galning.

Ska strax äta kyckligt och ris, så jäkla gott, och sen träna Vickan. Tycker att det ska bli skönt att röra på fläsket lite idag, behövs verkligen! Latare människa får man leta. 

Kan nån svara på frågan varför jag kommer till växeln när jag ringer ungdomsmottagningen för? Skämde ut mig som fan...och fattade inte vad kvinnan som pratade sa heller, babblade att jag hade ringt rätt fast ändå fel typ. Fattar ingenting så nu ger jag upp!!! Måste dom göra det värre än vad det är! Stackars ungdommar!!!






 


snön faller

Jaha, då var första riktiga snön kommen och idag var det första gången jag körde på snö. Lite läskigt var det, men jag tycker det gick bra. Var kanske på grund av att jag fick puttra på 40 efter en plogbil, och nej jag vågade inte köra om för det sprutade snö av honom :D 

 I morgonbitti tar jag bilen, för jag vägrar sätta mig på bussen igen, blev ju tokig idag när den var försenad en kvart...Fick fan springa till skolan. Så jag är glad att jag har min underbara pärla!! <3


Längtar tills det blir helg. Hoppas att tiden gasar på! Men den här veckan har gått rätt snabbt så det borde gå fort i morgon också :)

Ska även till Bollnäs och träna Viktoria i morgon ikväll, det är skönt att bollnästräningarna kommer igång igen :)

Nu ska jag poppa popcorn, muuuums
hoppas dom blir lite bränd.


Saknar pärlan!

Hmm...vad tycker vi om snö egentligen? Jag hatar i alla fall snö, mest av allt. Nu är man tvungen att frysa röven av sig igen. Skitkuuul! Sen kommer den här jävla snön ligga kvar i max två veckor, sen kommer det inte komma nå mer snö förrens i januari och sen hålla i sig fram till i slutet av april...som vanligt! Tänk om det kunde vara sommar lika länge som det var vinter och kallt istället för tvärt om! Suuuck.

I morgon ska jag sätta mig på en buss för första gången på mer än en månad, och jag tror jag ska spy!! Farmor ska iväg på roligheter och måste ha bilen för att komma till resecentrum, så jag ska hämta den efter skolan. Saknar redan pärlan!! Så i morgon måste jag gå upp typ 40 minuter tidigare, vandra i äcklig snö ner till bussen och gå ifrån äckliga källgatan till äckliga cfl. Sen kanske jag är tvungen att gå ifrån äckliga cfl till äckliga resecentrum, men det är trots allt för en bra sak...pääärlan <3


Ja, jag är inte så nöjd nu... Kan vara skapligt trött efter barngympan eftersom de var riktigt riktigt busiga idag. Skönt att föräldrarna stöttar och ger oss komplimanger i alla fall. Det värmer!

Mitt humör kan också bero på den hemska mensvärken jag har, känns som jag har tio ungar som sparkar i magen. Ni kan tänka er hur ont de gör! Tänk vad killar har det bra!

Nu ska jag kolla på Hollywoodfruar!
Puss

'


Muntliga nationella = avklarad

Sitter på religionen och är lite nöjd över mig själv som har klarat av muntliga nationella, skakade mer än en skakgalning men tog mig igenom det i alla fall, och det var faktiskt ganska roligt:D

Nu sitter jag och väntar på att dagen ska ta slut så att jag kan gå hem till andreas och myyyyysa :)


Vet ni en grej? Jag hatar religion, fattar inte varför man har religion i huvudtaget!! Det är det mest plågsammaste ämne man kan ha, så jävla tråkigt! Kan man inte få slippa det ämnet? Lika bra att gilla läget så man orkar med skiten!

Njut alla ni som slipper ha religion en måndag morgon!
Pussis!

Lovet är nu slut!

Jaaani, då var lovet slut...känns rätt sjukt tråkigt...kommer sakna mina trosdagar </3
Idag har jag, mammie och Emilia varit på e-center :) Köpte bara lite småsaker som behövs, schampo och presentpapper tex ;)

I morgon börjar muntliga redovisningarna i svenska B, är inte allt för sugen men man är väl tvungen nu när det är nationella, fattar inte varför de tvingar fega personer att ställa sig framför klassen! Elakt!
Får inte ihop innehållet av det jag har skrivit, ser fruktansvärt ut och kommer antagligen låta ännu värre. Dryyyygt! skitsamma, vill bara bli klar med det!

Nu ska jag fortsätta läsa högt för mig själv, så att dessa ord åker in i hjärnan!!!



Saknar min nya familj <3

Som ni ser...

...blev det ingen utgång för min del, men jag har haft en mysig kväll ändå med min söta Emilia :) Såklart bjuder jag på cambilder!



Överväger

Jag känner mig inte så pigg på benen idag, är trött, har ont i hals-huvud-mage och vet därför inte om jag ska ut ikväll eller inte. Skulle vara grymt roligt att gå ut och se ut som en tok ikväll, men pallar mitt psyke det? Orkar inte med att det ska bli som förra kvällen, för det är inte värt 150 spän! Så jag vet inte ja...ska jag göra mina söta vänner besvikna eller ska jag gå ut och hoppas att kvällen blir bra trost alla dåliga vibbar? Jag ska tänka på det ett tag till. Skulle ju vara innehelvete roligt om det går bra.

Igår lyckades jag ta mig fram och tillbaka till Valbo med pärlan och mamma. Mycket stolt över migsjälv. Köpte present till hjärtat, tidig ute...ja det vet jag...men lika bra att passa på när ekonomin ser någolunda bra ut. Nu ska jag leva resten av månaden utan att spendera så mycket pengar på onödigt shiiit :) Hoppas iaf andreas blir nöjd med det han får, men det tror jag eftersom det är ifrån lilla mig :D

Nu ska jag måla mina naglar och fundera vart kvällen är påväg!
Pussis :)


Torsdagsmys :D

Sitter i mitt mörka rum och väntar på Sandra och Mansatha ska komma och mysa med mig :) Är lite trött men det får man vara när det är så sjukt mörkt ute! Ska därför blir trevligt med lite sällskap!

I morgon ska jag och mamma åka till Valbo, jag ska köra...typ första gången jag kör på e4 med pärlan. Har kört en gång tidigare, från vågbro till stan och det var läskigt! Men jag måste klara det, hur ska jag annars våga köra någonstans i livet. Tror inte att det är så farligt, men kommer väl troligtvis balla ur som vanligt. Eller NEJ det ska jag inte göra. Det kommer gå så bra så! Ska även mysa med älskling i morgon kväll.


About my boy:
LÄNGTAR, hela tiden LÄNGTAR jag efter honom. Den som inte förstår att jag mår så fruktansvärt bra med Andreas måste vara knäpp. Han gör mig stark och glad, han får mig på fötter jämt när jag faller! Jag vet att det alltid kommer vara han och jag, finns ingen värld utan honom och jag skulle aldrig någonsin kunna leva utan honom. Han är en väldigt stor del av mig nu, känns som att vi delar samma hjärta...han och jag. Ingen kan få mig att le så mycket som han kan, ingen ser mig som han gör, ingen får mig att känna mig så vacker som han får och ingen tror på mig så mycket som han gör. Han gör allt så mycket enklare för mig, tvingar mig aldrig att göra något som jag inte vill eller orkar. Han vill hela tiden mitt bästa och lyckas alltid veta vad som är bäst för mig utan att fråga. Han låter mig vara ledsen när jag är ledsen och de gånger jag är det håller han mig hårt i hans famn och utan att säga något säger han att hos honom är jag trygg, hos honom kan jag gråta och finna tröst. Så den som inte förstår att jag mår så fruktansvärt bra med Andreas måste bara vara knäpp! 


:)

Jag är nykär och lycklig!
+ att jag ska få träffa mina bästaste ikväll, har saknat dom! Sändy och Frugan <3

Myshelg!

Tänkte skriva ett lite längre inlägg nu när jag har tid!

Har spenderat hela helgen hos Andreas och ni kan inte ana hur mysigt det är! Karln ger mig gåshud! ;) Igår låg jag på soffan HELA dagen, i trosor, under täcket och kollade på Grey's Anatomy. Det var behövligt, känner mig utvilad för en gångs skull! Min pojkvän skämmer bort mig med vila, puss på'n!
Längtar tills jag får vara hos honom igen, min underbara sötnos! <3

Idag har jag varit och tränat Viktoria i Bollnäs, och det gick riktigt bra! Hon fick till ett kanon hopp, ja Vickan, ETT kanon hopp! Känns som att hon redan har kommit in i inomhus feelingen! Så nu till vinter kommer det bli grymt!

Nu ska jag faktiskt duscha och sen äta chips, och jag skiter i om det är onyttigt för jag behöver nått gott och det är lov! VIKTIGT!

Jag är kär i andreas, så jäkla kääär!



tack svenska B

gömmer mig bakom lite plugg, skönt.

RSS 2.0