Staden

Ska strax åka till stan med Ronja :)
Men hon är så fruktansvärt seg och ska prata i telefon var fjärde minut så vi kommer väl inte iväg förren klockan sju ikväll! ;) Fast hon får inte vara så seg, för jag ska träna min lilla darling ikväll och vi har inte träffats på hur länge som helst!

För övrigt mår jag toppen och längtar tills nyår då jag och andreas ska ha en underbar dag/kväll alldeles för oss själva. Kan inte bli bättre, hoppas på att det blir det bästa nyåret någonsin :) men det är jag säker på att det kommer bli :) jag älskar min sötis!

Nu ska jag puscha på ronja lite så vi kommer iväg!
tack och hej!


Parteeey!

Fest ikväll med syskonen :)
Och INGEN är normal ;)
SKÅL!


Goooojuuul!

God Jul alla glada!
Hoppas ni får en underbar jul!
Pussar och kramar <3

livet som barn

Nu har jag gått in på min sista jullov som elev på gymnasiet. Super skönt! :D

Jag vet inte riktigt hur jag ska starta detta fantastiska lov. Förmodligen blir det underbara syskon och en kebabtallrik? Låter inte så tokigt va? Vi får se om vi överlever all snö som har grävt sig över oss.

Låg i sängen och tänkte på hur det var att vara liten, hur mycket julen betydde då och hur lite jag bryr sig nu. Allt var så mycket mer än vad det är nu. Jag uppskattade allt på ett helt annat sätt när jag var liten. Jag passar egentligen dubbelt så mycket som en femåring än en 18 åring. Fick jag chansen att spola tillbaka tiden skulle jag dra tillbaka den minst 14 år. Men jag kommer aldrig bli fem år igen och jag kommer aldrig få se världen hur den såg ut då. Allt var så lätt och speciellt när jag jämför hur livet ser ut idag. Men det känns skönt att ha alla dessa minnen att gömma sig bakom då livet är som allra tuffast och mina minnen kan inga tuffa stunder ta ifrån mig.

Nu har jag fått skrivit mitt och det får duga för dagen.
Tack för mig och ha en fantastisk dag!



Allmänt

Som sagt, tröttnat väldigt mycket på att blogga men slänger in ett snabbt inlägg.

Allt flyter på ganska bra nu och det beror på att det snart är jullov och att det bara är en termin kvar till studenten, till friheten. Känns fantastiskt! Funderar på att börja plugga till hösten för att bli klar med min långa utbildning. Men jag får se hur jag känner då, jag vet trots allt inte hur jag känner då. Vill verkligen göra något annat än det jag gör nu, något annat som inte har med vården att göra. :)

Nu har jag köpt klart julklappar och det är väldigt lättande.
Överlevde verkligen på den budget jag fixade, duktig toowis! Nu får det gärna fyllas pengar på mitt konto, skulle sitta bra nu :D

Helt ärligt så kan jag inte skriva mer, för jag måste verkligen duscha. Har världens illaluktande strumpor på mig, det luktar som när man har gått med blöta skor så att strumporna blir blöt och sen har det torkat. Fyfan. Duschen är min bästa vän idag <3

Snart är det jul, fett mysigt!


Älskligen är hemma =)

Nu har jag äntligen Andreas hemma på rätt plats :)
Var underbart att sova i hans famn i natt. Stolt över mig själv att jag har vågat sova i hans lägenhet alldeles ensam.

Idag blir det väldigt mycket mys och chips&dipp. Kan inte bli så mycket bättre :) Men nu först blir det lite plugg. Andreas och svärmor har åkt iväg med hans underbara bil! Så nu äre lite tomt igen och det innebär att det är ett bra tillfälle för lite plugg :)

Hoppas att alla har en bra lördag =)


Ensam med skuggorna

Är mycket nöjd efter helgens trevligheter!
Vickan gjorde väldigt bra ifrån sig! Två pers och två svenska rekord! Jag är en sån stolt ledsagare och vän! Nu är vi supertaggad tills nästa tävling. Heja Vickan HEJA!

Nu till veckan åker Andreas till Tjockholm och då ska jag få lite ensamtid med Marley. Får väl se hur många nätter jag kommer kunna sova. Kommer väl ligga livrädd. Nänu ska jag tänka positivt. Det kommer gå bra :) Marley får skydda mig från alla farliga skuggor som skrämmer mig. :) 
Tror att jag kommer få mycket plugg gjord i alla fall och det är bra!

 

Etik och moral

Jag vet att jag är en dålig uppdaterare, men det får vi leva med ett tag!
Nu ska vi prata om aborter, är det rätt eller fel?
Etik kan vara bra jobbigt ibland.

RSS 2.0