OP3 nya robinson

Bättre är det väl idag. Kanske är för att det bara är en dag kvar tills lovet börjar och det känns underbart!
Ska lägga mig i sängen och plugga vidare på svenskan, stannade kvar en och en halv timme efter skolan och kämpade tappert men kan ge det lite till :) Hade tänkt att plugga till halv åtta, då kan jag värma upp med postkordmiljonären och sedan se på Robinson :D

Ska ladda upp några bilder från gårdagens skogstripp ;)


Hon har inga förväntningar på dagen som ni ser



Mjöllaget


Mästerkockarna, Thompa och jag gjorde världens godaste tomatsoppa!



Brödfixarna!


Pajfixarna!


Nämen ser man på, Sandra var rätt nöjd med dagen! Och jag var faktiskt jag med:D


beklagar migsjälv.

Jag är allt ifrån toppen idag. Den enda ljusglimten är Andreas just nu, han har aldrig betytt så mycket för mig som han gör nu. Det är han som håller mig uppe, det är han jag lutar mig på för att inte falla. Jag är så obeskrivligt tacksam att han finns i mitt liv. Utan han skulle jag nog bara ligga i sängen och inte haft en enda anledning till att kliva upp. Saknar honom nå fruktansvärt nu...och all smärta blir 100 gånger större när jag inte ligger i hans famn.
Är trött på det här nu, att känna sig så nersparkad och misshandlad och inte har en aning om vad det kan bero på. Bättre blir det inte heller av den jäkla pressen från skolan... jag vill bara göra mitt bästa och få mina fina betyg som jag hela tiden strävar mot, men orken finns inte där längre. Det finns ingen lust för sådant längre, något som jag var beroende av en gång känns så meningslöst idag.

Jag beklagar mig på helt fel ställe...
kände bara att jag behövde det.

............

Ni som inte har träffat mig ska vara lycklig idag. Är sjukt jävla arg och har bra lust att kasta allt i golvet...
Höjt högtalarna på högsta och ska nu gömma mig under täcket och skrika. Måste ta mig samman till barngympan.
Ja, ni ska vara lycklig om ni sluppit mig idag.


fuck it.


fest

Jag är så himla taggad för fest nu! Synd bara att mina kamrater är såååå jäkla seg! Får fasen börja förfesta på olles....... Närå nu ska jag vara snäll mot mina söta vänner som pallrar sig hit till ödsliga Ljusne =)
ikväll ska bli toppen och det känns som att det kommer blir rätt grymt :)

Puss på't!!




skräckfilmsnatt :D

Nu har jag varit och köpt kostym till halloween och nu vet jag precis vad jag ska vara.
Och det är VAMPYYR! Har köpt en vampyrklänning, tänder och blod. :D

Ikväll ska jag, Mansatha, Sandra, Camilla och Sophie på skräckfilmsnatt, först på a-huset och sen på bion :D Längtar som en tok :D Fast jag vet att jag inte kommer kunna sova själv på 6 år, ett år för varje film. Tur att jag får sova brevid hjärtegull i natt i alla fall :)

Har lite bråttomt nu, så det blir inge mer skrivet =)
Puss på er!


snabbt inlägg

Ännu en onsdag har gått mot sitt slut och som vanligt är jag inte missnöjd över det.

Har varit på hällåsen och simmat med Viktoria idag, var fett jobbigt men även väldigt skönt!
I morgon ska vi åka till Bollnäs och träna igen! Nu är det vinter snart känner jag! gååår så himla fort!
Längtar redan efter sommaren!

Var inte så sugen på att skriva blogg heller...
så godnatt! 

Klänningar och barnkläder? ;S

Hahahahaha, jag och Mansatha hittade världens bästa utklädnad till Halloween idaag. Eller var det Frugan? Vi hittade en rosa bebisdräckt, var dock inte så vacker på som den var på bilden, därför blev det att hoppa in i bilen och åka in på barnenshus och ta tillbaka pengarna dirket. Jag och min wife får hitta något annat att klä ut oss till ;D Får väl se hur det blir ;)

Har köpt en balklänning nu, håller tummarna på att den är fin och att den sitter perfekt! Johan och jag kommer vara så stiliga såå :)

I morgon kväll äre barngympa igen och hoppas att alla är tillbaka, vem vet, vi kanske skrämde bort alla sötisar förra gången. fast det hoppas vi inte på! :D

Nu ska jag fortsätta kolla på halv åtta hos mig och lyssna på Helge Skog <3

Saknar min underbara pojkvän!

toowes plånkla gråter

Har lite ångest om hur jag ska göra med en balklänning som jag hittat...är fett sugen på att köpa den. Inte alls dyr heller. ååååh, vad jobbigt. Ska fråga vad min älskade pojkvän tycker =)

mycket pengar kommer gå till studenten...det gör ont i plånkan!!

v

Och varje gång du möter min blick
blir min värld en aning större
Varje gång du möter min blick
hör jag ditt hjärta ge mig blod

Varje gång du möter min blick
går en störning genom ljuset
Varje gång du möter min blick
så vet jag vem jag är



Barngympa

Kom nyss ur duschen, nu ligger jag bara i mammas säng med datorn i knät och väntar på att Andreas ska sluta så att jag får åka hem till honom :) Men tiden går ju så fruktansvärt segt!!! Vad ska jag göra en timme? Skriva blogg kan man ju alltid göra men det tar inte så lång tid. Förr gjorde det de, det var bara för att jag var så noga då...nu orkar jag inte bry mig. Skriver sen är jag nöjd!

Har haft vår första barngympa timme idag! Var otroligt roligt, fast betydligt energikrävande än vad man hade trott. Det var barn överallt! Bakom mattor, uppe på ribbstolar och halvt uppklättrad i repen! Fast de var väldigt väldigt sööta! Skulle också vilja ha en sån lite fiiis! Fast man får väl vänta i typ 7 år till... ;)
Det gick ganska bra ändå, hoppas att föräldrarna är nöjda för jag vet att barnen blev det :D

I morgon är vi ledig, JIPPI! men såklart måste man till cfl ändå och prova studentmössor. Pengar pengar pengar...om man vore rik. Håller också på att leta efter balklänningar, vilket som inte är så lätt eftersom jag vill ha den perfekt men den får ändå inte kosta för mycket. Har hittat fyra som ser helt okej ut, kanske får duga? Aja, är ett tag tills det är bal så det är väl ingen bråska. 

Nu ska jag kramas med Mammie!
Gokväll! 


Skapligt trött på dagens samhälle

Jippi...måndag igen och jag känner mig såååååå otroligt glad! - eller inte.
Känns som en hel evighet tills det blir helg igen och när det väl är helg så går den hur snabbt som helst! Det spelar ingen roll om man gör roliga saker eller om man bara vilar hela helgen, man hinner ändå aldrig vara riktigt utvilad tills måndagen börjar.

Ibland funderar jag varför man går i skolan, varför man plågar sig själv att kliva upp på mornarna fast man inte vill. Varför man tvingar sig själv att läsa i en jävla bok som man aldrig utanför skolan skulle ha en tanke på att öppna. Fattar inte varför vissa tvingar sig att kliva upp till jobbet när man hatar det. Det känns som att man är slavar för andra hela livet, från den dagen man föds till den dagen man dör. "Gör si, gör så", kommer jag någon gång i livet få bestämma hur det ska se ut? Kan jag, en onsdag, tänka att idag ska jag ha en sovmorgon...utan att få det dåliga samvetet som alltid tär på en när man gör något man inte borde. Det kanske funkar att göra så när man går i skolan, men de gångerna jag ha gjort det har jag missat saker som jag måste ta igen på den lilla lediga tid jag får till min fritid. Inte roligt.

Framtiden skrämmer mig, som fan. Jag är så otroligt rädd för att jag ska vakna en morgon om 10 år och inte veta varför jag kliver upp. Är livrädd för att jag ska lyckas välja ett arbete som jag hatar, som får mig att må psykiskt dåligt, är det meningen att det ska vara så? Alla dessa regler och normer om hur ett strukturerat samhälle ser ut gör mig galen! Varför gör vi människor saker och ting komplicerande än vad de egentligen är? Måste allt som finns finnas för att få ett samhälle att fungera? Man kommer aldrig kunna fly från det samhälle vi lever, man kommer aldrig kunna fly från alla regler och normer som finns och troligtvis kommer det inte bli bättre. 

Jag tror jag har ganska bra förutsättningar när det gäller min framtid. Klarar faktiskt det mesta med lite kontroll och fokus. Men det finns så många som inte har den möjlighet som jag har. Att plugga högskola kanske inte ens går att tänka på, istället nöjer man sig med att drömma sina drömmar och leva i en helt annan verklighet i det riktiga livet. En verklighet som får en att undra varför man finns, varför någon skulle minnas en när man inte längre är kvar. Men jag hoppas att de flesta är nöjd med sitt liv och vad de har...

Det jag drömmer om är att inte få slava under andra...det jag drömmer om att jag får göra mitt och får vara nöjd med det jag gör. Att det är okej att känna att kroppen är utmattad och att man behöver tid att hämta sig. Men då får man väl flytta till en öde ö, för det finns väl inte ett enda jävla utbildning/jobb som accepterar det.

Ge mig stenåldern! ♥  



Lite bilder från igår








Tack för en fin kväll finaste sötaste tjejer!




Jag älskar mitt körkort!

Lördagsmummel

Har nyss varit ute på världens raggartur med sötnosarna.
Kändes som att det var sjukt längesen jag var med kompisar nyktert! Kan bero på att det var det. Har haft det mycket mysigt trots att jag var otroligt jävla trött. Milkshaken på donken var väl en feniminal idé! Mums.

Förövrigt idag har det varit rätt hektiskt, en timme fick jag lägga mig ner i sängen och titta på Elvis i glada Hudik, som förövrigt är världens roligaste serie, resten av dagen har tillbringats på e-center, farmor, bilen och donken bland annat.

Jag har hittat min allra största rädsla, jag vet att jag har många men den här kan vara den allra största:
Föööräldrar!
När jag är bland föräldrar pratar jag extra mycket...onödigt mycket eller blir tyst som en mus. Oftast tyst som en mus, vilket är rätt konstigt eftersom annars brukar folk inte få tyst på mig.

Nä nu har jag mumlat färdigt i min trötthet.
Borde sova...

Jobbiga veckan snart över

Jahapp, onsdagen avklarad och det känns fruktansvärt skönt!
Vill bara att det ska bli fredag kväll så att jag ännu en gång kan lägga mig med en fet chipspåse framför Idol! Kul liv jag har.

Ska även till Sandviken på Kickoff på fredag, med alla UF företag. Är inte så värst sugen, men det kanske blir ganska roligt ändå. Jobbigt att sovmorgonen försvinner och att dagen blir lite längre. Det får man stå ut med och njuta av ledigheten vi får på onsdag istället.

Nu ska jag hoppa till Kojjs, väntar på att hjärtegull ska ringa men det sker aldrig och nu sprängs mitt huvud snart så det får bli sängen.

Godnatt


beslutsångest

Beslutsångest.
Ska jag hoppa in i pärlan och åka hem till Andreas och sova brevid honom inatt?
eller
Ska jag stanna hemma och smaska på mina chips och tänka "varför är jag inte med älsklingen nu?"

Valet känns ganska självklart, men jag vill för en gångs skull känna att jag klarar mig själv också. Fast jag vet att jag inte gör det så varför ger jag inte bara upp?

Jag älskar dig Andreas, du kan inte förstå hur mycket jag behöver dig!!

Olle Hedberg



Gotlänningar har något! Det är inte många människor som kan få mig att känna ett sådan behag, speciellt inte många sångare. Olle är så otroligt bra, ska fasen göra allt för att han ska vinna idol! Känns som att pengarna på mobilen bara kommer rinna iväg i höst!

Ikväll ska jag feta mig som bara fan. Väntar på att få i mig lite kykling och ris med currysås, mmm mmm mmm! Sen ikväll ska jag äta chips och dipp mitt i veckan! Det får man göra när man är tjej, så de så!!

Nu är maten klar, mumselemums!


The day after

Haha, vad djup man är när man är full!
Hade sjukt roligt igår och jag är så otroligt glad över att ha dessa personer i mitt liv! Brudar, ni betyder otroligt mycket för mig!

Mår bättre än förväntat, inte för att jag var så värst dragen igår...tycker jag :D
Ska strax börja plugga till provet i morgon. Får väl se hur det går då...orkar faktiskt inte bry mig. Får gå som det går känner jag, har blivit plågad av skolan i flera år nu så nu får det vara nog. Ett prov kan man få slappa i.

Nu ska jag krypa ner under en filt!
PUSS


fyllesnack

Jag vet att man inte ska skriva blogg när man är full men det skiter jag fan i nu!
 
Känns som att jag ska börja böla för att jag inte lägger mig och sover med andreas...känns som att jag är världens känsligaste person just nu och det enda jag behöver är Andreas kärlek, det är det enda jag behöver just nu. Hans underbara famn att krypa in i. Varför känns livet meningslöst utan honom för? Är det meningen att det ska vara så?! Jag känner mig som en död zombie när han inte är med mig. Usch man ska inte fundera över sådana saker en fin lördagnatt eller söndag natt kanske man ska säga.

nä nu ger jag mig.
tack för en fin kväll tjejer!

Nu är det slut på veckan!

Idag har jag och hjärtegull varit tillsammans 1 år och 6 månader :)

Har nyss varit ner på konsum och köpt chips, måste belöna mig själv när jag har orkat en hel vecka! Så ikväll blir min belöning: creamcheese chips och mys med Andreas. En lugn och behövlig fredag.
I morgon däremot blir dock inte så lugn, för då är det party med tjejerna igen. Hoppas det blir lika roligt som sist, för det var otroligt. Och jag kanske till och med stannar kvar hela kvällen denna gång! Har ju en tendens att försvinna runt klockan halv ett, men i morgon ska jag stå på dansgolvet HELA kvällen. Funderar om jag ska stänga av mobilen så jag inte kan ringa och säga åt pappa och komma och hämta mig tidigare! För den delen så kanske inte ens pappa är så snäll och hämtar mig heller och då är jag tvungen att vänta till 02.22 bussen och kan därför inte rymma ifrån mina kompisar! Smarting där!

Tror jag ska hoppa in i duchsen och duscha i flera timmar. Känner mig sjukt snuskig och det är inte det trevligaste en fredag!

Måste bara tipsa er om att Mitt, Agnes, Thildas och Sofias UF företag drar igång snart! Ska snart beställa våra produkter så att vi kan börja tillverka vår hudkräm och tvål! Då måste ni ju bara prova de! http://softit.blogg.se
:)


RSS 2.0