fokus på fredag

Ska packa lite nya idrottskläder till i morgon. Måste åka in till stan tidigt i morgon bara för att köra, vill bara bli klar med de förbaskade körkortet snart. Inte allt för långt tid kvar...hoppas ja.
Om jag inte hade haft körlektion i morgon skulle jag börjat 10.40, vill bara att alla ska veta hur synd det är om mig ;) Tur att Mansatha också ska köra samtidigt som mig, då har jag någon att umgås med och någon att rulla bak på i furanbacken :D


På fredag är det fest med mina söta flickor! Längtar som tusan, fast man får inte längta så mycket för då kan det faktiskt bli något som inte blir bra och det får inte bli annat än bra för jag behöver gå ut och roa mig med underbara människor nu känner jag :) + att jag måste få åka virvelvinden :D Önskade jag fick åka med hjärtat som vi gjorde förra året, men det blir inget av med de heller :( aaaaaaaaaaaaaaw.

Nä nu ska jag göra i ordning oboy och macka, mummmmmmma :D
PUSS

 

Miss my boys!

SÅ JÄVLA TRÖTT!
Saknar Andreas och missen och det är inte trevligt...

Hoppas fångarna på fortet hjälper!

som hittat


249:-


249:-


99:-


199:-


49:-


Örhängen 29:- Ringar 26:-


500:-


549:-


599:-


499:-

Gävle

Fan vad jag har shoppat idag, underbart!

Helg, lön och fika!

Yeeeeeees, äntligen helg igen och äntligen LÖN! Så i morgon ska jag shoppa röva av mig, känns typ underbart? Jag ska även ut och äta med brudarna och det ska bli såå mysigt :)

Har nyss varit och fikat med Sandra, Mansatha och Mathilda, drack kaffe och tyckte faktiskt att det var otroligt gott för första gången i mitt liv! Det kan bero på att det var kaffelatte med vitchoklad? Skitsamma, det var iaf kaffe! En litet kliv in i vuxenvärlden (A)

Bilder? Jo självklart ska jag bjuda på de!










btw, jag och Mansatha ska ta hål i öronen på onsdag och jag är as nervös! Får man vara de eller?
;)


Nu ska jag placera mig i soffan innan jag ska på e-center :)
Ha det så bra alla... speciellt till min trogna läsare, Mona! :D

Bob Marley

Jag har blivit mamma åt en liten kattbebis! Han är världeeens goaste och han har inte låtit mig och hjärtat sovit en hel natt! Men det gör ingenting, för jag älskar honom såååå mycket! Tänkte ladda upp några bilder på honom :)









Jag saknar honom redan! Marley ♥

Ikväll ska jag tävla Virre, hon är i form nu så det känns som att det kommer gå kanon ikväll :D
Heja, Vickan, heja! :)
Efter tävlingen ska jag hem till Karos och hjälpa henne med engelskan och sedan placera mig i hennes soffa resten av natten ;)

Nu är det ombyte som gäller!
Hejsvejs


Mjaao!

Idag ska jag och Andreas kolla på kissemissar, ÄNTLIGEN! Allt tjat gav utslag, jiiiippiii! Hoppas vi hittar någon som vi fastnar för ;D Jag är såååååå glad :D


en av sötnosarna vi ska kolla på idag!

Helg efter en "lång" skolvecka ;)

Helg gott folk! HEELG!
Väntar på att min älsklings ska komma hit så att vi kan mysa! Har längtat efter att få mysssa med honom heeeeeeela veckan!

Nyinköpt:


Linne 130:-
Leggins 200:-


Jacka 500:-


Waka Waka!

Jag överlevde ännu en skoldag, jippi!

Nu ska jag lägga mig under ett täcke och stoppa in hörlurarna och tänka. Ååååbehövligt!
Men först ska jag tillägna en liten låt till mina bag in box-kompisar ;)



första skoldagen

Första skoldagen idag och jag tycker faktiskt att det är rätt skönt att börja i skolan igen, nu får lattiden vara över för några månader! Är skitnöjd med det nya schemat, får rätt så sköna mornar och slutar inte allf för sent! Onsdagar och fredagar kommer vara mitt paradis kan jag då lova :D Muums!

Idag har jag bokat uppkörning och uppskrivning...fast det är inte än på ett tag och det är skönt! Men nu har jag ett mål så jag hoppas att det går bättre då =) När jag får mitt körkort, om jag nu får det nångång, som kommer så mycket på min axlar släppa och det skulle vara såååå jäkla skönt! Nån gång kommer väl det ;)

Har varit på e-center med Mansatha och Saliwen idag, väldigt mysigt såhär i spöregnsdagen! Har köpt lite påfyllning till skåpet, skrivböcker och mappar. Har även köpt ett par typ skinn/lack leggins som jag är riktigt förälskad i! Var tvungen att åka in till stan igen och kika på mer kläder medan jag höll på, så jag köpte ett vitt spetslinne :) Nu är jag pank och det lär jag förbli ett tag!

Nu ska jag lägga och dega i soffan, upp och hoppa klockan sex i morgon!
Gokväll!


 

sista sommarlovs dagen!

Vid den här tiden i morgonbitti sitter jag i skolbänken med alla söta vänner som jag nästan inte har träffat på heeela sommaren. Det ska bli roligt att träffa alla igen, men jag ser inte framemot allt plugg som kommer plåga oss detta år! Men det är bara ett år kvar, sen så är jag fri från cfl och gymnasiet! Undrar ja vad som händer då? Spara pengar och flytta så långt bort som jag bara kan kanske? ;)

Tänkte äta något smarrigt och sedan hoppa in i duschen, tänkte försöka göra mig lite stilig för Andreas idag, får väl se om jag lyckas! 

Godmorgon med er!

 

Mys hos Karolina

Första dagen denna vecka som jag fått sova ut, väldigt väldigt skönt!

Myste hemma hos Karos igår kväll, kollade på film och käkade chips, mycker jääsigt! Kollade på halva Änglavakt men de pratar nästan hela tiden franska och vi hade ingen text så det kändes som man missade rätt mycket så vi bytte. Då blev det The Runaways, en ny film med Kristen Stewart och Dakota Fanning. Jag tyckte inte att den var så värst bra, men det kanske var för att jag hade så höga förväntningar på den :)

Ikväll är det jobb som gäller. Sista passet! Så jag tror jag måste klä på mig och göra nått att äta innan jag måste ta t-cykeln och trampa mot kastanjen :) 

Hoppas ni får en mysig söndag, ut i solen och NJUT! Det skulle jag ha gjort!! =) 



kiss sugen!

Nu har jag gjort mitt näst sista pass, i morgon är det sista dagen på Kastanjen...kanske för alltid! Tycker att det är jäkligt tråkigt samtidigt som jag tycker det är lite skönt, men mest tråkigt!

Jag har haft beslutsångest hela dagen, ska jag festa eller ska jag inte? Men har nu valt att avstå, kroppen är skapligt trött idag, som den har varit typ hela veckan. Jag kommer säkert ångra mig sen, men det är framtidens problem. Skönt att vakna i morgonbitti och vara helt utvilad! Tror jag ska hem och mysa hos Karos, det är alltid mysigt! Nu är det extra mysigt när hon har skaffat en kissemiss! Skitsöt och jag är skapligt avundsjuk på henne. JAG VILL OCKSÅ HA EN KATT!

Nu ska jag käka och drömma om katter!


onödigt

Jag har legat och vilat sedan klockan fyra, alltså i snart fyra timmar. Ni kan inte ana hur skönt det ha varit! Har haft två äckliga körningar idag och i morgon har jag en till. Vill bara bli klar med det här så jag slipper gå upp tidigt på mornarna på mina lediga dagar...blä fyfan!

Finns inte så mycket att skriva idag, så det här känns som ett rätt onödigt inlägg.
Hejdå

Att göra

* Stoppa i mig två alvedon
* Laga mat
* Äta maten
* Träna Vickan
* Mysa med älskling


Biljävel!

Har nyss varit inne och kört...gick väl inge vidare, fick höra att jag var duktig på att backa iaf...nått som är positivt. Får väl se om jag får nått körkort nån gång framöver, kanske till våren om jag har tur. bajsbilar!

;)

many thoughts




Okej...första dagen på jobbet efter min så kallade "semester". Gick finfint faktiskt, är mycket nöjd över mina insatser ;) Det har inte varit en särskilt tuff dag, en bra start på sista arbetsveckan tycker jag. Lite tråkigt att man ska sluta när man har kommit in i flowet!

Idag känner jag min full av energi igen, livet känns lite som en bergochdalbana för mig och jag tror att även ni har märkt det. Det spelar ingen roll om jag intalar mig själv att "nu jävlar ska jag må bra" för själen eller hjärnan, sak samma, bestämmer själv. Därför ska jag försöka ta vara på dagarna då jag känner att energin finns där. Önskar att det fanns ett mångfald av dessa dagar.

Jag vet att jag kan inte intala mig själv att må bra när jag inte gör det. Men jag kan försöka komma ut ur den onda cirkel som cirkulerar runt mig. Det känns som att jag hela tiden väntar på det lyckliga slutet.. Ni vet, till exempel i filmer, oftast slutar det lyckligt och där är det slut. Man får liksom inte se fortsättningen, man tror att det alltid kommer vara lyckligt. Det känns som att jag väntar på att jag ska nå det lyckliga slutet, att min film ska ta slut och att fortsättningen ska rulla på lyckligt och utan krångel, utan att jag ser på. Jag låter säkert skitknäpp men det bjuder jag på, är lite flummig idag...väldigt trött antar jag.

I mitt flummiga huvud så är jag i alla fall helt säker på en sak och det är att Andreas driver mig väldigt mycket framåt nu. Han får mig att inte stå still just nu och det är jag sjukt tacksam för!




Dålig uppdaterare!

Herregud vilken dålig bloggare jag är! Har haft så mycket runt omkring mig hela veckan så att jag har knappt hunnit kollat min blogg. Huset är tomt och lika jävligt som det var för en och en halv vecka sen, inte så trevligt. Men vad ska man göra åt saken? Det är såhär livet är och man kan inte få så mycket som man vill.

Gårdagen gav mig en kick kan jag då säga, Vickan var så sjukt jävla bra! Jag kan inte beskriva den lycka jag kände när hon hoppade 3.70! ÄNTLIGEN! Det känns kanon, nu har det släppt! Du är bäst Viktoria Karlsson!! ♥♥


Ni kan inte ana hur mycket jag vill vara hos min pojkvän nu...Känner mig så tom, fast jag har fått varit med honom så mycket den här veckan. Det är väl för att jag är så jävla kär i honom, det finns ingen bättre, så är det bara. Min ängel!


Nu orkar jag inte skriva mer, har inte så mycket mer att säga heller :)
Ha det bra!


Älska min helg!

Var ett litet tag sedan jag skrev, men vem bryr sig? Inte jag i alla fall. Kände bara för att skriva lite nu, eller jag kanske kände mig tvingad...Vet faktiskt inte, inte mycket som vill falla på sin plats idag. Men det är inte så ovanligt och det är tur att jag har blivit van!

Vilken jävla helg det har varit! Har inte haft så roligt på väldigt väldigt väldigt länge. Hur har jag kunnat gått miste om allt? Fredagskvällen spenderades med fyra underbara vänner, Sandra Liw, Mansatha Unger, Mathilda Engström och Malin Norman! Synd bara att Malin inte kunde följa med på krogen, men det är inte så långt kvar nu ;) Vi hade i alla skiiiiiitkul och jag har längtat att få umgås så med någon! Tack älsklingar!!

Igår var det bara att tagga till på nytt för ännu en utgång med syster Ronja och goaste Jenny! Vi hade också så jävla roligt! Vill bara göra om det, men nu ska jag vila plånkan och hälsan ;) Men detta behövdes för mig, det kan jag då säga. Jag vill också få ha roligt ibland och träffa folk som jag inte gör så ofta. Tack alla människor som fick denna helg att bli så jääävla bra!

Känner mig lite som en instängd mask i en maskbruk som snart ska bli satt på en krok för att drunkna eller bli uppäten! Lite scary är det!


RSS 2.0