Valborg!

Om ca en timme beger jag mig till Camilla.
Jag partysugen som bara fan!
Ska ha en grym kväll.

Puss på er och var snälla mot er själva ;)



Mysig natt med hjärtat!

Jag och gosis somnade på soffan i natt och det var såå mysigt! Skändes som att jag sov på rosa moln! Men det blev lite varmt vid sex tiden så då fick jag tjata upp karln så att vi kunde förflytta oss till sängen. Jag älskar att sova med min pojkvän!

I morgon är det sista april det är helt sjukt hur snabbt det går! Det är fasen inte långt kvar till sommarlov heller och speciellt inte långt tills vi åker till Barcelona. Vad jag längtar! Jag hoppas dessvärre inte att sommarlovet kommer gå snabbt. För jag vill ha en lååång skön sommar att njuta av :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och längta till morgondagen!

Jag älskar Andreas!

 

Vita converse!

Men kan någon ge mig dom?! Kommer aldrig få tag i min storlek när det är slut exakt överallt!
Ronja, det ser mörkt ut för oss!


Jag vill ge dig allt i världen...

...men mitt liv vill jag dela med dig!

Jag är så kär att det gör ont i kroppen! Räknar sekunder tills jag får mysa med min underbara pojkvän.
Mitt liv är absolut bäst när jag är med honom och det finns ingen annan som jag skulle kunna älska så oerhört mycket som honom. Det finns bara han och det kommer bara finnas han. Flera gånger har jag inte kunnat sova när jag sovit med honom på grund av att jag vill njuta av varje sekund med honom. Jag är så otroligt kär. Hoppas att jag visar det tillräckligt baby, för du är värld så mycket kärlek och jag vill ge dig all min kärlek. Det kommer alltid vara du och jag. Det är meningen att det ska vara så!




Ingen får mig att skratta så som du får och ingen gör mig så lycklig
så som du gör. Du är min tokigaste tok och jag älskar dig mer och mer
för varje dag som går. Jag älskar dig mer och mer för varje tokighet
du hittar på, för du är världens roligaste! Haha. Älskling, som jag
älskar dig! Skulle inte vilja leva en enda sekund utan att veta att du är
min, bara min. Du och jag, Andreas, föralltid!

Fisk och stor potäten!

Då kan man säga att tisdagen var avklarad då. Känns så jäkla skönt.
Klassen körde slut på varandra idag på idrotten. Fy i helvete vad jobbigt det var! Och jag vette fan hur man ser ut efter denna dag, haha. Men det var faktiskt väldigt roligt också :)

Ikväll ska jag bara plugga lite lite lite, behöver lite ledighet känner jag. Kanske tar en liten promenix!

Vad tråkigt det var att blogga kände jaa....haha.
Onödigt inlägg kände ja :D


I don't care if Monday's blue

Jaha då var ännu en måndag avklarad då.
Har varit en mycket varm och skön dag idag. Har faktiskt inget att klaga på, det har till och med varit lite roande att plugga ikväll. Har inte mycket kvar på uppgiften nu, kommer säkerligen bli klar i morgon. Det känns faktiskt väldigt skönt, för då har jag bara samhällsprovet att fokusera på och det känns ganska viktigt just nu. Skolan känns ganska viktig i huvudtaget nu, gäller att kämpa in i det sista så att man inte går miste om bra betyg på grund av lathet. Kämpa kämpa kämpa!

Nu är det bara två veckor kvar till Barcelona och jag är så jäkla sugen på att åka iväg! Vi kommer ha så jäkla roligt! Det kommer göra mycket och man kommer få en extra kraft när man kommit hem. :)

Dags att pallra sig ner till duchen, schöönt!
Puss på er :)

Helgen rinner som ett vattenfall

Det är sjukt hur snabbt helgerna går, känns som att det var fredag igår!

Igår kväll fick jag träffa min älskade Malin, var verkligen skönt att få prata lite med henne trots att det bara var i ca en halvtimme. Men alltid något! klockan 21 började den sista delen av millenium. Den är så bra! Tyckte att den sista filmen var bäst, fast alla var riktigt bra! :) När den var slut satt jag och plugga i ca 40 minuter sen skulle jag försöka sova men det gick inte alls bra. Efter många tankar så somnade jag!

Klev upp halv nio i morse och var verkligen kanonpigg! Satt och skrev lite på svenskan och är faktiskt ganska klar nu. Ska läsa igenom den och kolla så att jag inte har slarvat. Om jag blir klar med den så är det bara Ewas uppgift och samhällsprovet jag ska kämpa igenom denna vecka. Jaja. Har också hunnit varit på E-center med morsan och farsan dårå. Köpte en väska (eller jag fick en) som jag blev riktigt förälskad i, sen så köpte jag sju tunna strumpbyxor som verkligen var välbehövligt!

Nu sitter jag med kurrande mage och känner doften av kotletter ♥ Vad gooott!
Ikväll ska jag hem till min lilla pojkvän och mysa med honom, som jag längtar :)
Älskar min söötnos!

Tänkte läsa igenom uppgiften och försöka bli klar med den nu.
Njut av söndagen!


Love ♥


En glassig dag!

Då var min lilla Lasse borta, i ärlighetens namn så kom det en tår eller två. Det kändes faktiskt förjävligt att lämna honom nu, men jag måste intala mig själv att han kommer få det bra. Hon som köpte honom var verkligen jätteförtjust i marsvin och det syndes på henne att hon kommer älska honom :) Tomt är det i alla fall och jag kommer sakna hans lilla pipande på morgonen. Men som sagt han kommer få det jättebra och hon skulle skriva och berätta hur det går!

Har nyss legat i solen och stekt på som fasen! Somnade till och med och när jag vaknade hade jag en liten bikinikant, woho! Man får glädjas åt det lilla såhär efter en lång och jobbig vinter. Känner verkligen att det går mot ljusare och varmare tider nu. Har mycket att se framemot eller ganska mycket i alla fall ;D

* Sista april
* Barcelona
* 18 år
* Värmen
* Ronjas och mitt sommarlov

Låter det inte bra då? Jag tycker i alla fall att det känns hur underbart som helst att ha allt detta framför mig. Och när dessa dagar kommer så ska jag leva ut dem fullt ut och ta vara på varje sekund, som jag alltid säger och inte håller det men nu jädrar ska jag verkligen hålla det. Man ska ta vara på varje sekund av lycka!

Ikväll ska Emilia sova här och hon ska få sova brevid mig! Min älskade lilla gogumma. När man träffar sådana gosiga barn vill man bara ha ett eget själv. Men det får såklart dröja ett tag till för jag måste få leva livet först och främst! Det får duga med syskonbarnen ett tag till och de duger gott och väl :D Ikväll ska jag proppa i Emilia massvis med godis så hon får lite kött på benen och så att jag blir hennes favoritmoster (A).

Nu tänkte jag faktiskt pallra mig ut igen för att läsa lite om William Shakespeare för att sedan kunna skriva ett brev till Ing-Marie om honom. Ni som inte är ute i solen ska ut tycker jag. Ge er själva en ledig dag, jag är säker på att ni är värda det!

Kram!




nu ska den sista snön bort!



mamma sitter och njuter av att pappa arbetar!


och jag älskar mina stora humliga glasögon!
puss på dom :-*





en hel kvälls kämpande!

Har suttit väldigt länge framför datorn för att ändra lite på bloggen.
Känns som att det är dags för ljusare tider och eftersom jag är helt galen i svart och vit så blev det såklart det ;)
Ska försöka mig på andra färger när jag har tid.

La in Lasse på blocket nu ikväll och efter två timmar hade jag fått mail från 2 st som var intresserad. I morgon kommer det en person och tittar på honom och kanske tar med sig honom hem. Så ikväll blev det till att klippa naglarna och bada honom så att han är söt som en sötnos i morgon när dom kommer. Om de nu tar honom så kommer jag faktiskt bli lite ledsen i ögat, för det är ju trots allt min lilla Lasse! Han kommer säkert få det bra hos någon annan också!

Måste även plugga lite i morgon, alltså jag måste och det betyder inte att jag ska plugga men jag borde :D Får försöka komma igång lite så jag inte har så mycket till veckan. Och för att jag ska vara pigg och glad i morgon måste jag faktiskt lägga mig nu!

Hoppas att alla har haft en grymt bra fredag :)
Kramar i massor!




Min lilla bebis <3


Vad är negativ? ;)

Sitter i skolan och bara längtar hem. Är verkligen inte sugen på att vara här i dag...helst av allt skulle jag bara vilja vara med Andreas. Är så skoltrött nu!!! Men det är väl alla vid det här laget tänker ja. Gäller att bita ihop de sista veckorna som är kvar.

Försöker hitta positiva saker med den här dagen och det är svårt eftersom att jag känner mig så negativ. Lunchen är ett plus, ungspannkaka! Ett minus är att vi inte får leverpastej, fast det är väl inte så farligt. Slutar halv tre och det är också positivt! Får försöka belöna mig med något gott ikväll så inte denna dag blir en riktig pissdag.

Nu ska jag bita ihop så att jag inte låter surhumöret komma fram. Stubinen är kort idag!
Det ska bli en bra dag ändå! Ni med :)
PUSSPUSSPUSS!

Andreas, du betyder allt <3

Pluggaholic

Jag måster seriöst vara pluggaholic! Har skrivit klar uppgiften som ska vara klar nästa vecka...Är så skönt att det kommer bli lugnt nästa vecka nu när den här uppgiften är klar. Då är det bara ett prov som jag ska ta mig igenom. U N D E R B A R T.

Ser framemot att lägga mig i sängen så att jag får sova ut och jag hoppas att det är fint väder i morgon också så att jag och mamma kan gå ut och gå på förmiddagen. myspys.

Godnatt!

 


Oh boy! Vilket vackert väder!

Man blir så otroligt himla lycklig när man kliver upp på morgonen och ser att det är fint väder ute! Men jag vet faktiskt inte om det är varmt, 5 grader i skuggan. Då blir det nog ingen jeansjacka idag inte, får bli min älskade skinnis! Så jävla skönt att det är fredag idag, inte för att denna vecka har varit jobbig precis men det är alltid skönt med helg :)

Kommer sakna Agnes Nilsson nästa vecka då hon är på träningsläger, men jag och kowpull kommer ha det mysigt ändå! ♥

Ikväll ska jag hem till Kase och kika på film, hon hade två filmer med Robert Pattison och dom måste jag bara se ;) Han är ju så jäkla snygg!

Övningskörde igår och det gick väl...hmm...bättre på slutet? Haha, kommer fan aldrig få körkort. Det kommer sluta med att jag åka buss hela livet. Närå, så ska det inte bli! Ska fan inte låta min rädsla och osäkerhet förstöra det här. Jag ska klara det, så de så!!

Nä mina kära läsare eller ska jag säga; Agnes, Sofia, Ronja och Mona? ;) Haha. Nu ska jag bortsa tänderna, ge lite föda åt Lasse och sen pallra mig ner till bussen! Shoho!

Njut av vädret!!!




En ledig dag

En mycket skön dag har det varit. Men väldigt irriterad är jag också... Vi hade inga lektioner på förmiddagen idag så vi skulle börja klockan 12.45. När jag kom till skolan och träffade Agens berättade hon att hon nyss fått reda på att vi inte hade någon lektion. Vi skulle alltså ha fått varit lediga hela dagen och det var bara jag, Agnes och Sofia som inte fått reda på det. Skitkul. Tur att vi har varandra och kan roa oss. Åkte hem med tre bussen och har lagat mat åt familjen så att mamma skulle få städa.

Förhoppningsvis ska jag och pappsen ut och köra idag, första gången....suck. Hoppas att det går bra och att jag och farsan kan hålla sams i bilen :D haha.

I morgon är det fredag, fifan vad jääsigt! Då ska jag mysa hemma med pappa och mamma som vanligt och det ska bli så sköönt att ta det lugnt efter denna vecka. Nu får tiden gå fort så att det blir Barcelona nån gång! Inte många veckor kvar nu! Tre efter denna vecka, guuuuud vad roligt vi ska ha mina älsklingar! Det är också på tiden att jag får komma utanför Sverige! åååh vad jag längtar!

Nu ska jag läsa igenom min uppgift och skicka in den så att jag kan börja med nästa så att jag blir klar med skiten nångång!

Puss och kram!


Mysig sommarbild på mamma passar bra en sådan grå och regnig
dag som denna!  


hållös!

Wohoo! Inga hål! Wooohooo!

Nu ska jag fira med lite choklad och fetplugg! :D

Borsta tänderna!

Sitter nu och borstar mina tänder väldigt noga! I morgon ska jag till tandläkaren och jag ska fan inte ha några hål. Jag gruvar mig lite för att ta bilder eftersom det gör så fruktansvärt jäkla ont! Bläblä, jag hatar tandläkarn. något jag ska göra iaf är att laga min fula jävla tand som pappa nöter och tjatar om...

Håll tummarna så att jag inte har några hål :D

En helg i Sundsvall!

Har det jättemysigt i Sundsvall med systeryster.

Kom hit vid åtta tiden på fredagkväll. Klev in i lägenheten som ett monster och började med att skälla på Ronja eftersom hon inte hade mött mig men fick genast lugna mig på grund av att hennes pojkvän var här. Han var mycket trevlig och det var roligt att träffa honom :) Glad för Ronjans skull! Fick även träffa Karin och Erik som är två av Ronjas kompisar. Man måste liksom hålla koll på vilka Ronjis umgås med och de var mycket trevliga!
Somnade av ren utmattning vid elva tiden kanske!

På lördagen blev det att kliva upp tidigt för att åka på Birsta, Maria och Sofia var också med. Köpte en klänning och ett par jeans, väldigt nöjd! Vi avslutade med en väldigt lång fika på Ikea, såå himla mysigt var det! Åkte hem vid sex tiden. Efter det blev det lite Ronja och Toowe tajm ;D Bio såklart! Shutter Island och fy i helvete vilken bra film! Absolut en av favoriterna! Ni måste se den, MÅSTE!  När vi kom hem var jag så jäkla trött att jag somnade som en stock. Man blir väldigt trött av att shoppa!

Jani, idag har vi sovit ut och njutit av min sista dag på lovet vilket är väldigt tråkigt! En vecka till hade varit bra! Vi gick ner på stan en sväng för att kolla om det fanns fina kläder här på HM och det gjorde det SÅKLART. Köpte en jeansskjorta och en typ shortsklänning (den är inte så hemsk som den låter, utan den är väldigt snygg ;)). Efter vi gått på HM fick det liksom vara stopp, INGE MER SHOPPING. Kommer få leva fattigt månaden ut :( Men vad gör det?! :D

Nu väntar jag på att vi ska börja med maten så att jag slipper vara hungrig. Man får fan inge mat här! HAHAH, närå ronja! Jag skojade bara så du behöver inte dampa lös på mig när du läser det här :D

Åker hem klockan åtta och min älskade pojkvän som jag saknar jättemycket kommer och hämtar mig när jag har ankommit till söderhamns resecentrum ;)








Mycket nöjd med mina köp!
Nu ska vi börja med maten.
Ha det bäst!


Kärlek

Sov så himla skönt i natt brevid världens bästa pojkvän. Jag är så kär! Jag är så kär att det gör ont i hela kroppen! Här om kvällen sprang jag i fram och tillbaka och öppnade det där förbaskade kylskåpet i hopp om att hitta det som jag var så sugen på. Det spelade ingen roll hur många gånger jag öppnade kylskåpet för jag kunde ändå inte komma på vad det var jag var sugen på. När jag gick och la mig kom jag på att det var Andreas jag var sugen på! Hahaha. När jag gick ifrån honom i morse och kommit ca 10 meter ifrån hans lägenhet började jag sakna honom :D

Andreas, du är mitt allt. Jag tror ingen annan skulle kunna göra mig så glad som du gör. Allt blir bättre när jag är med dig hjärtat. Jag kan komma till dig och vara på ett riktigt dåligt humör men så fort jag ser dig så känner jag hur glad jag blir inombords. Just nu sitter jag och räknar timmar tills jag får träffa dig och snart så får jag träffa dig snutten!

Toowe älskar sin Andreas mer än allt annat!



Spontant skitsnack

Hejhopp!

Nu är huset lika tråkigt och tyst som det var innan helgen, känns faktiskt rätt surt. Fick en jädra separationsångest när Molly åkte. En liten tår sen var det dags att gå vidare igen! Vet inte när jag får träffa min kära syster igen och jobbigt är det. Men vad ska man göra liksom? Är man näst yngst så är man. Gilla läget!

Idag har det varit ett rätt så lugn dag, vakande upp hos min gosis, åt frukost och sen kom pappa och hämtade mig halv tolv. Första gången jag slipper åka buss säger jag! Är verkligen inte bortskämd med det där med skjuts jag inte! Aja... När jag kom hem blev det till att följa med Molly till Karos och umgås lite och sen handla innan hon skulle åka iväg. Tog farväl av Molly och medan jag lätt separationsångesten lägga sig lite blev det lite samhällsplugg. Efter jag pluggat i cirkus en timme hör jag små fossingar komma och då är det min älskade syster Karos och lillemannen som kom. Pusspusspuss på dem! Efter att de hade gått blev det att placera sig brevid mamma i soffan där vi låg och tittade på kanske Sveriges sämsta film men blev mycket piggare och gladare när halv åtta hos mig började och därefter top model, kunde inte bli bättre!

Det var en av tjejerna på top model som verkligen hade min drömfrilla! Blir så jäkla avundsjuk på dessa kvinnor! Jag vill också få en makeover och få bli så fin som vissa blir :D Fuskfusk! Fast ingenting säger att de har ett bättre liv än vad andra har såå.

Just för tillfället sitter jag och kollar på min säng utan sängkläder och tänker "förbaskade mamma som inte har satt dit sängkläderna!". Nädå, sån dum unge är jag inte. Önskade bara att man hade en slav som kunde göra det här åt mig. Det går bra att ta på lakanet och örngotten men täcket är så jäkla drygt. Det lär väl funka tänker jag. Lika bra att ta tag i det så att man slipper sen när man är så jäkla trött!

Puss och Kram!


Tre bilder på min favorit i Top Model
Kanske för att hon har världens snyggaste frilla!






jefla grym kväll!

Fy i hela helvete vad roligt jag hade igår! Det var verkligen längesen jag hade det så roligt. Sjöng så mycket att jag nästan inte kunde prata i morse och det var de lätt värt. Såklart var det Bonge som höll stämningen på topp! Satt nyss och tittade på filmerna som Ronja spelade in på mig och Magnus när vi sjöng en ballad och jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig! Jag behövde verkligen den kvällen! Har tråkigt nog lite ont i magen idag, men det vare värt ;)

Väntar på att familjen ska komma så att vi kan umgås och äta lite påskmiddag. Ska passa på att njuta av att Molly och Ronja är hemma för jag träffar dem förmodligen inte mer nu när de är hemma. Ronja träffar jag nästa helg såklart, men Molly vet jag faktiskt inte när jag träffar igen. Man måste ta vara på familjen! ♥

Tror jag ska lägga mig i soffan och vila magen en stund innan hela tjocka släkten kommer!
Eller vafan! Jag går på konsum istället ;)

PUSS


Långfredag

Nu är alla syskon utom Kina hemma. Saknar henne hela tiden och vill bara att hon ska komma hem. Det är faktiskt lite jobbigt att ha systrarna utspridda. Det är tur att lillebror och syster Karos bor i min närhet. 

Första dagen på lovet och det känns kanon, har en hel vecka framför mig! Ikväll ska jag och Ronja, säkerligen Molly också, hem till Karos för att titta på talang, äta chips&dipp, sjunga singstar och såklart bara ha det trevligt. Kommer bli en mycket mysig fredagskväll :)

Resten av helgen ska jag vara med snyggingen och ha det mysigt med honom. Han har lovat att vi ska mysa med godis och tända ljus. Jag älskar sånna myskvällar! 

På tisdag ska jag vara med Smulan och det var verkligen hundra år sedan jag träffade henne så det ska bli underbart kul att få träffa henne. När vi gick i låg och mellanstadiet och i sjuaan/åttan så var vi med varandra nästan varenda dag. Och det fanns ingen människa i världen som jag hade så roligt med som jag hade med min älskade kusin Annelie :) Just därför ska det bli himla skönt att få umgås med henne!

Nästa helg far jag till Sundsvall till Ronja. Var meningen att jag skulle åka nu på måndag men varken jag eller Ronja kunde och det blir ännu bättre till helgen ;)

nu ska jag städa åt Lassegubben =)
Ha en fin långfredag :)

RSS 2.0