Godigt nyigt år!

Sista dagen på detta år och jag har tillbringat förmiddagen uppe i skogen med Martin, Ricky, Ebba och Gustav. Fick plumsa i snö en lång bit och jag är skittrött nu, fast det är skönt att känna sig såhär lugn i kroppen! Mina fötter är stora som korvar, sitter här och skrattar för mig själv för att de är så stora. Trodde att mina nya skor skulle vara varma speciellt när de kostade 800kronor men de var de inte... De duger nog när jag ska gå till och från bussen hemma. =) 

Mitt år har varit fantastiskt, speciellt den tid jag har haft tillsammans med älskling! Hoppas 2010 blir lika bra eller kanske bättre än 2009. Jag vill tacka alla som har gjort mitt 2009 underbart, speciellt till dig Andreas för att du har gjort mig glad varje dag <3

Hoppas ni alla får ett riktigt bra 2010! 
KRAMAR I MASSOR
Toowe Östlin!   


Runaway train - 08.34

Ska skynda mig att skriva ett inlägg innan jag faller in i sömnens värld! I morgon bär det av, låter inte det underbart? – OJO! Nio dagar hos fantastiska människor som jag tänker på och saknar varenda dag. I morgon kväll klockan halv sju är jag i Luleå hos min syster och jag kommer må så jäkla bra. Sen när jag kommer hem kommer jag att vara en utvilad super lycklig människa! Jag ska även få träffa Karl-Oskar, som jag inte har fått träffa än men jag vet ändå att jag kommer älska honom lika mycket som jag älskar alla mina små syskonbarn!

Det enda jag gruvar mig över är att lämna min lilla Lassegubbe hemma med pappa. Nu har jag gödat honom så att han är rund och mysig och jag hoppas verkligen inte att jag kommer hem till en benget! Hehe!

Idag har jag varit på stan och shoppat. Köpte en pälsväst som jag verkligen är störtkär i och ett par vinterskor, välbehövligt kan jag då säga. Skorna är inte allt för vackra men de är varma och jag bryr mig faktiskt inte så mycket om hur de såg ut, jag gillade dem iaf ;)

Nä nu ska jag lägga mig bredvid mamma och sova sista natten i ljusne på ca 9 dagar, WOHO! Mitt Runaway train avgår i morgon kl 08.34 och jag ska kliva upp med ett leende!

LULEÅ HERE I COME!
Toowe Östlin  

    
    


En Vickan och Petra dag!

Det var otroligt skönt att gå upp och ha något att göra idag! Klev upp tio och åt frukost med mamma, klockan elva bar det av till Bollnäs med Viktoria och Petra. Jag tycker det gick jättebra idag och det var lite spännande för Vickan ökade på ansatsen två steg. Vill att hon ska tävla någon gång så hon kan få slå nytt pers! Haft en grymt bra förmiddag med två riktiga favoriter :) Nu får jag inte träffa dem på länge för snart far jag vidare! Typ en och en halv dag kvar nu :D DET SKA BLI SÅ SKÖNT ATT KOMMA BORT!

jag känner mig så besviken..!


vickan 
Vickan är min lilla klätterapa! 


petra
Snälla, söta Petra!


En glad dag!

Är på ett riktigt bra humör idag, tror det är första gången innan Adde åkte. Därför har det varit en mycket bra dag. Kan väl tacka Micke för det eftersom vi hade en väldigt rolig konversation! Haha!

Somnade rätt sent igår, höll på att ändra designen på bloggen och det tog mig två och en halv timme! Det är mycket som ska in med alla kodmallar och shit. Somnade drygt halv tre och vaknade tolv, grymt skönt att sova ut kan jag säga. I morgon ska jag upp i tid för då ska jag iväg till Bollnäs och träna Viktoria. Det ska bli roligt att träffa henne och det ska bli skönt att komma bort från huset en stund. : )

Kom nyss hem ifrån mormor och morfar, haft det väldigt mysigt kan jag säga!

Känner att jag är dålig på att ladda upp bilder, kan bero på att jag inte har så mycket för mig om dagarna. Men idag tänkte jag ladda upp lite!

Nu ska jag tjata på Ronja att vi ska åka ner på macken och hyra film, om det nu är öppet! Sen blir det dusch och förhoppningsvis filmmys =)

TOOWE ÖSTLIN

mys  mys mys mys mys mys mys mys mys mys mys mys mys mys

Bild 1. Jag älskar mina nya myskläder
Bild 2. På väg till mormor och morfar i snövädret
Bild 3. Syskon kärlek
Bild 4. Ronja skottar åt m&m
Bild 5. toowis är mys
Bild 6. Mina älskade morföräldrar
Bild 7. Morfar käkar mögelost
Bild 8. Ronja, dricker du en spetsad cola? - nej!
Bild 9. Mamma myser i soffan
Bild 10. Pappa myser i andra soffan
Bild 11. Ronja tycker faktiskt om Toowe
Bild 12. Jag älskar min mormor! DU ÄR BÄST!
Bild 13. Ingen kommentar
Bild 14. Så ser man ut efter man varit ute i snön med Ronja och pappa!


julen är nu över

Då var julen slut och jag är mycket nöjd! Fick väldigt fina julklappar, bland annat kläder, pengar, vinglas, sängkläder och annat fint =) Så jag tackar och bockar för allt fint jag har fått! Det var så klart tjatigt i år eftersom Kina och hennes familj inte var hemma. Det var så lite folk och den tog slut fort, känns som att det inte har varit jul än. Menmen, jag är väl inte stor förtjust i julafton heller. :P Julkvällen avslutades hemma hos syster Karolina framför en skräckfilm. Blev besviken på den för jag hade hoppats på att den skulle vara läskigare, the hunting in connecticut heter den. Jag tycker i alla fall att ni ska kolla på den! Jag och Karos låg under filten och var livrädd några gånger medan de andra kollade hela tiden!

Idag har det varit en lång dag då jag bara har tagit det lugnt. Det enda nödvändiga jag har gjort är att varit ute och gått med mamma. Nu har jag proppat i mig massvis med ostkrokar och popcorn, känner mig som en köttbulle just nu, hehe! Imorgon ska jag se till att det blir en mer händelserik dag, det skulle vara behövligt. Men vad kan morgondagen ha att erbjuda då? Hoppas på riktiga rakartyg!

Jag längtar så jag tror jag håller på att skvampna till den 29:de! Jag vill träffa Luleborna nu! Hemfärden sker den 7 januari : )

Nu ska jag kika på Shrek 3!
Toowe Östlin

kulafton! =)

God jul alla goa och glada! Hoppas på att ni alla får en riktigt fin jul.
Och kom ihåg inga sura miner på kulafton!
Massvis med julkramar önskar
Toowe Östlin



juul

dagen före dagen

Imorgon är det jul! Kan inte förstå det och jag kan inte känna det heller! Har varit hos mormor och morfar och lämnad julklappar idag, mormor fick en tomtemor och morfar fick mögelost som han älskar! Bägge blev mycket glada och det känns ju bra att man kan göra någon glad såhär dagen före julafton : )

Igår hade jag ”lilljulafton” med Andreas, jag fick en digital fotoram av honom (som jag ligger och kollar på nu <3) och ett mycket fint armband av hans föräldrar! Ni är sååå himla söta, tack så mycket! Min älskling är i Norge nu och jag saknar honom otroligt mycket. Det känns som att något fattas och jag försöker att inte få en stund där jag kan tänka på hur mycket jag saknar honom för då blir det bara jobbigare. Dagarna kommer säkert gå jättefort och det kommer bli bättre när jag kommer till Luleå och slipper sitta här och ruttna i Ljusne. Sen när jag kommer hem från Lule då kommer jag vara världens lyckligaste igen!

Det är skönt att Ronja är hemma, hon tar hand om mig hon och det är la tur de! Men just nu är hon hos Karos och ska kika på skräckfilm, jag skippar den för jag vet att jag inte kommer att kunna sova sen. Det är bra att kunna känna sig själv! Istället för att ligga och bli dödsrädd av en skräckfilm så ska jag börja kolla på serien Riverside. Får hoppas att den är bra!

Sen blir det kojsen rätt tidigt, ska upp och göra mig julfin imorgon!
Hoppas ni har haft en fin dagen-före-jul dag och att ni får en fortsatt fin kväll!
Toowe Östlin



Kära spådag!

Dagens
Lyckotillbringare är chili, den kryddiga draken! Hans superkrafter är att sprida bisarra utbrott av hyperglädje. Jag vill förbättra min hälsa (stämmer), romantiken styr (stämmer) och är en soffpotatis (stämmer).  Tack för det älskade spådom! : )

Min dag började klockan åtta i morse då jag gick upp för att hjälpa hjärtat att borsta av hans bil men jag gick och la mig i soffan och kikade på Resan till jordens medelpunkt. Faktiskt rätt bra film tycker jag, kan bero på min fantasi :P Efter filmen sov jag en timme, vaknade av att Karos ringde och berättade om en mycket spännande händelse som hände inatt, orkar inte skriva upp allt här men det var poliser som var här på området och sprang på gårdarna med ficklampor. Kanske letade efter en otäck fridhemsmördare? ;o Aja, eftersom jag fick höra en sådan intressant händelse kunde jag inte somna om utan gick upp och åt oboy och tekaka <3! Karos plingade på dörren klockan 12 ungefär och då var det dags för att gå till M&M. Satt hos dem i två timmar sedan bar det hemåt igen och jag hann precis innan det började snöa. Tar det aldrig slut? Från klockan två till fem har jag suttit vid datorn, fört över gamla bilder från pappas dator och jag har även hittat några roliga funktioner på min dator som jag har haft väldigt skoj med i några timmar ;) Fast efter tre timmar farmför datorn blir man ganska less så jag lagade mat, korvstroganoff, tyckte att mamma skulle få vila för en gångs skull. Jag har även diskat hela två gånger idag och i morgon ska jag gå upp tidigt och städa ”stortoaletten”! En applåd till Toowe som ska bli mammas solstråle! Det är helt rätt att jag ska städa stortoaletten eftersom det är jag som stökar till där inne med mitt smink. Så i morgon kommer min mamma se ett glänsande badrum och jag kommer bli hennes favorit. SUG PÅ DEN SYSKON!

Idag har vi fått biljetterna till Luleå, smaskens! Som jag längtar! Känner på mig att det kommer bli toppen. Ser som vanligt fram emot den underbara maten som lagas däruppe. Ronja, när jag kommer hem kommer du inte att kunna tjata om att jag har blivit smal för jag ska käka mig uppåt kan jag säga ;) Mohaha!

Nä nu ska jag ut och leta efter fridhemsmördaren som smyger sig omkring här!
Puss och gos rövraggsjuice!
Toowe Östlin     

"Alla moln har behov av att regna" är visdomen spelspåtanten gav mig denna dag! Och det passar in så bra!


Hey!

Jag väntar och väntar på min älskade pojkvän! Sitter och velar fram och tillbaka mellan facebook och bilddagboken, inget intressant alls hittar jag. Vad ska jag då göra? Jag har ingen ro att sätta mig framför tv:n heller. Jag blir alldeles rastlös i väntan på snyggingen!

Haft en myspysig dag idag. Började att jag vakande upp med väldens hungerkänsla, det luktade köttbullar i hela huset! Nu börjar det närma sig jul och jag börjar äntligen känna att det är juletid! ;)
Efter jag piggnat till och fått i nått i magen blev det dusch&fix sedan en kylig promenad ner till konsum för att hjälpa mamsen att handla. Stötte på mormor på konsum så vi tog tiden i akt och följde med henne hem. Där blev det skratt som ledde till tårar, det var längesen kan jag säga och det gillas att det äntligen kom!

Nä nu orkar jag inte sitta vid den datorn mer utan jag tänker lägga mig framför tv:n. SEG ADDE! :D
ha det gött!
Toowe Östlin


cozy

Godkväll!

Jag vet inte om jag tycker om vintern längre. Känner mig fortfaranden kall som en isglass fast jag har varit inne i värmen i fyra och en halv timme! Trodde verkligen att jag skulle frysa ihjäl när jag väntade på bussen i stan och så klart måste bussen vara 20 minuter försenad! Håller på att bli galen på x-trafik, förstår inte vad de tänker med. De som bestämmer kan väl försöka lyfta röven och komma ut i verkligheten. Det är inte så jävla trevligt att vänta på bussen som är minst 10 minuter sen varje eftermiddag. Det är heller inte jävla trevligt att hoppa på en proppad buss på morgonen, jag tycker synd om de som är tvungna att hoppa på de sista busshållplatserna i Ljusne eftersom de får stå hela vägen fram till stan. Sedan påstår de att det är lagkrav på att ha bälte på sig. Jag undrar vad de tänker med, speciellt nu när det är halt och jävligt ute. Det skulle inte vara så trevligt med en olycka just då kan jag säga, det skulle inte precis vara en som skadade sig riktigt rejält… ÖPPNA ÖGONEN FÖR FAN!

Aja, nu är det jul och då ska man vara snäll även om man är riktigt arg för något. Har tillbringat denna dag med Ögren, vi har varit i stan och kikat lite. Nu är julklapparna kirrad och det är en lättnad kan jag säga! Hoppas min älskling blir glad!

Jag behöver hjälp!!! Hur ska jag få julkänslan? Jag kan inte hitta den någonstans och jag börjar få smått panik över det nu. Jag har förstås inte hunnit gjort något speciellt eftersom det varit rätt mycket med allt den senaste tiden. Det känns som att jag inte har tagit till vara på jultiden, det är som att jag bara har gått och längtat till lov att jag har glömt bort att leva! Förra året hann jag i alla fall baka pepparkakor med Ronja, usch kan inte tänka på det för då får jag separationsångest! Jag saknar att ha dig hemma Ronja!  Det är jobbigt att vara hemma utan dig för det är så fruktansvärt tomt. Nåja, du kommer hem snart och då ska jag mysa med dig : )

Trots min ilska över x-trafik och paniken runt julkänslan mår jag kanon och är sjukt glad! Puss på’t!

Tror jag ska lägga mig i ett varmt bad, eftersom jag inte ska få mysa med min ängel förens i morgon. Någon slags värme måste man få!
Ha en grymt fortstatt skön kväll!
Toowe Östlin


pussigt

JULLOV! <3


Grymt sa grisen!

Jag är glad idag och då menar jag riktigt jäkla glad! Har bara fått reda på riktigt bra saker denna dag. Började med att vi fick lite feedback på uppvärmningsuppgiften vi hade på idrotten, min grupp bestod av mina älsklingstjejer, Agnes och Sofia. Rakel tyckte att vi hade varit jätteduktig och var mycket stolt över oss! Ett mvg på den uppgiften! Känns G.R.Y.M.T, eller vad säger ni brudar? Efter det beskedet fick jag reda på att jag fick mvg på folkhälsouppgiften och fick därmed mvg i den kursen, G.R.Y.M.T! Slutade kvart över två och då blev det svenskalärarjakt, när jag och Agnes funnit vår kära Ing-Marie och följt med henne till hennes ”uppsatsrättarrum” fick vi reda på våra två sista uppgifter. På tema mod och hjältar fick jag vg+ och på reflektionen om andra boken om Kirre fick jag mvg! G.R.Y.M.T!

Det är detta som jag får ork av! Det känns så skönt att allt pluggande ger något och jag blir lika glad varje gång. Om jag skulle skita i betygen och inte sätta den press på mig som jag har skulle jag aldrig få känna den här känslan, känslan av att lyckas! Den är underbar och jag kan leva väldigt länge på den. Nu återstår bara socialomsorgsbetyget som jag förhoppningsvis får reda på imorgon. Jag är sjukt stolt över mig själv!

Imorgon är det sista dagen innan lovet, känns skönt samtidigt som det är lite jobbigt. Kommer sakna Agnes och Sofia och eftersom jag åker till Luleå kommer jag säkerligen inte få träffa dem under lovet heller =/ Jag gruvar mig också lite för att få vara ifrån Andreas typ två veckor. Men det kommer nog gå bra både han och jag kommer vara bland människor vi har saknat. Sen när vi träffas kommer vi vara så glaaada och det är mycket positivt!

Nä nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min mamma (måste passa på nu när pappa jobbar natt;)), lägger jag mig i mitt rum så vet jag att min natt kommer bestå av lite sömn och många onödiga tankar. Jag kan kortfattat säga att denna dag har varit GRYM! Det går mot uppför igen och det är kanon!
God natt med er!
Kramar i massor från en lycklig Toowis!

Andreas, du gör mig lycklig!  


för att fördriva tiden!

God eftermiddag!
Gick bra hos doktorn idag var inget större fel på mig och det känns bra.

Jag har faktiskt makalöst tråkigt för tillfället och det blir inte bättre av att vi ska äta något som jag inte alls tycker om. Kommer inte alls bli mycket i min mage kan jag säga… suck!  Hur ska man fördriva tiden då? Vill att tiden ska rulla framåt samtidigt som jag vill att tiden ska stanna. Låter säkert som en riktig knäppgök och det är såklart för att jag är en!

I morgon ska jag plumsa i snö till skolan i hopp om att få reda på vad jag fick för betyg i kurserna och på de senaste uppgifterna. Det ska bli roligt att få veta.

Vet ni vad jag ska göra för att fördriva tiden?  Jo jag ska börja skriva min första bok ;) Då borde tiden rulla!

Ha en fortsatt trevlig och snöig dag!
Toowe Östlin  

Fan vad jag är kär!


en fin vecka

Har varit en mycket skön lördag. Jag och Andreas eller Andreas vaknade halv tolv, jag hade legat vaken ett tag. Förstår inte hur man kan vara så trött som han, haha! Gick upp och åt frukost och han åkte hem ungefär kvart i ett. Efter det lämnade jag och mamma ungarna och tog därefter en promenad. Vi gick och gick tillslut hamnade vi hos mormor och morfar som jag inte har träffat på typ tre veckor. Morfar var på ett väldigt bra humör och det gillas kan jag säga! Kom nyss hem och sitter här för fördriva tiden lite. Ska strax få vara med kusse som är väldigt efterlängtad. Jag och Annelie var med varandra nästan varje dag förr och nu har jag inte träffat henne sen jag vet inte när. Det ska bli roligt att få umgås lite med henne, min kära kusin :)

Morgondagen kommer jag tillbringa med Ronsilana. Blir säkert mormor och morfar mys som vanligt och klockan sex ska vi åka till stan för att lyssna på Mollsan som ska sjunga. Det kommer bli en riktigt mysdag. Hoppas på att jag kommer få lite julkänslor också. Har noll julkänsla kan jag säga, om man kunde få lite snö så kanske det man skulle börja känna av julen lite.

Har en mycket trevlig vecka framför mig:

Måndag och tisdag är som vanligt. Förhoppningsvis kommer jag få reda på vad jag fick på engelska nationella. Jag kommer vara äckligt nervös över att få träffa dr. peter på tisdagen men det kommer gå bra! Jag kommer klara det så bra så.

Onsdagen kommer starta uppe på staffan då vi ska kika på teknikshowen, hoppas det blir roligt! Efter den blir det full fart ner mot cfl för att träffa några som håller koll på folkhälsomålen i Söderhamn, ska bli roligt att lyssna. Dagen fortsätter nog som vanligt.

Torsdagen ser mycket mysig ut. Tror att klassen ska kika på film och ha julmysigt. På eftermiddagen ska vi upp på A-hallen och kika på volleybollen, jag ska heja på min klass :)

Fredagen är jag ledig och då ska jag och Ögren till Gävle för att julhandla. Bara jag och min Malin, ska bli så roligt!

Ha i stortsätt bara roliga saker att se fram emot och det känns grymt skönt. Efter tisdagen kommer jag kunna slappna av helt och hållet! Inte långt kvar till jullovet inte, muums!

Tror det är dags att ställa mig i duschen, vill inte att smulan ska behöva hålla för näsan när hon kommer hit!
Ha en fin lördagkväll mina gulliga besökare!
Toowe Östlin


Äntligen slut!

Nu känner jag att jag äntligen kan slappna av riktigt ordentligt! Har absolut inget kvar att göra i skolan och det känner verkligen att hösteterminen 09 har gått mot sitt slut. I morgon ska jag gå till skolan med ett leende och bara tänka på att det snart är lov. Jag ska se till att detta lov ska bli riktigt bra även om jag inte får vara med min ängel. Jag tror att det är bra att vi är ifrån varandra lite för när vi träffas igen kommer vi vara så glada! Jag menar inte att jag vill vara ifrån honom, jag kommer säkert att gråta en skvätt någon gång under lovet av längtan och det är tillåtet, bara jag är lycklig! :)

Jag måste säga att jag är väldigt stolt över mig själv och det känns skönt att jag har lagt ner all den tid på skolan som jag har gjort. Jag är också mycket glad över betygen och jag hoppas jag orkar hålla ut resten av min skoltid också.

Allt jag begär och förtjänar nu är en fin fredag med en mycket underbar pojkvän . I morgon ska jag ta vara på varje sekund med honom och sniffa i mig doften av min fina Andreas. Jag saknar sig såå!

Tror det är dags att sova!
God natt och dröm sött.
Toowe Östlin

Tack Ronja för att du fanns för mig och du fick mig att förstå att jag duger och är perfekt precis som jag är. Nu ska jag verkligen få in det! Älskar dig Ronja Östlin <3



Och upp och stå igen!

En ny dag med nya möjligheter!


Westlife får mig på fötter igen

Jag känner mig som ett frågetecken och jag funderar på "vad var det som hände?". Jag är mycket glad på det viset att jag nådde mitt mål och fick MVG i Svenska A och fick höra några roliga saker om mitt skrivande. Känns som att någon äntligen öppnar ögonen och ser något jag älskar. Äntligen ger det avtryck och det känns sjukt skönt. Tack Ing-marie för att du ser!

Trots att jag borde vara en lycklig Toowe idag så känner jag mig alldles tom. Det enda jag ber om just nu är en resa där jag får tid att tänka på allt som behövs tänka på. Om det inte gjorde så ont!

Den här låten har varit en mycket inspirationskälla idag:
But if I let you go
I will never know
What my life would be
Holding you close to me
Will I ever see
You smiling back at me
How will I know?
If I let you go

Night after night
I hear myself sayin
Why can't this feeling just fade away?
There's no one like you
You speak to my heart
Its such a shame were worlds apart
Im too shuy to ask
Im too proud to lose
But sooner or later I gotta choose
And once again Im thinking about
Taking the easy way out


det bara är så

Jag är så sjukt himla lycklig!

Draft: Dec. 4, 2009

Jippi, efter en otroligt jobbig skolvecka är det äntligen helg! Jag har hunnit med allt jag hade på plugglistan den här veckan (trodde inte jag skulle hinna) och därför ska jag belöna mig med en helg utan plugg. UNDERBART :)

Innan jag får lov:
[x] Engelska Nationella
[x] Matte prov, funktioner
[x] Svenska, fördjupningsarbete - språkaspekt
[x] Svenska, Andra boken om Kirre
[ ] Svenska, Tema mod och hjältar
[ ] Folkhälsa, folkhälsomålsuppgift
[ ] Social omsorg, demensuppgift

Det ser inte alls hemskt ut och det är grymt skönt att se att det bara är tre uppgifter kvar! PUSSPÅDE

I helgen ska jag mysa med min älskade Andreas, känns som det var tusen år sedan jag såg honom fast det var i söndags ;) Känner mig grymt kramsjuk!!

Ska strax käka korv och sen blir det dusch och Idolmys i väntan på snyggingen.
Ha en bra kväll gött folk!

Agnes och Sofia, ni är så grymt bra!

 
<3


Sliten

Haloj!

Dagarna bara rullar och jag hinner knappt leva känns det som. Pluggpluggplugg, jag tror jag håller på att kvävas och jag tror nog hela klassen håller på att slitas sönder och samman av lärarna. Men nu är det bara två veckor kvar och det orkar jag. Nationella i engelska är i alla fall avklarad och det är en lättnad. Jag tycker att det gick dåligt så mitt VG kan jag kyssa farväl. I morgon är det matteprov och jag hoppas verkligen att det går bra!

Inatt var det den första natten som jag sov utan att vakna upp 10005639 gånger och det var för att jag sov bredvid min mamma. Jag måste alltså sova bredvid någon för att jag ska kunna sova riktigt en hel natt, sjukt. Längtar efter Andreas så mycket att jag tror jag kollapsar snart. Babyyyy!

Jag är positiv, jag är positiv, JAG ÄR POSITIV! Jag har det grymt roligt med Sofia och Agnes i skolan och jag är glad att jag har dem för annars vette fan hur mina dagar skulle sett ut. I morgon ska vi köra bugg på idrotten, inte särskilt sugen på det men jag har lovat mig själv att jag inte ska döma saker på förväg. Så nu jäklar hoppas jag att det är roligt!

Dags för en dusch, sen ska jag plugga matte tills jag spyr. Jag ska verkligen klara G i morgon och jag tänker fan inte lämna in provet utan att vara säker på att jag får G.
HEJDÅ!
TooweÖstlin


8 månader i en dröm med en dröm

Nu har det varit du och jag i 8 månader och jag kan säga att det har varit den bästa tiden i mitt liv. Andreas, du ska veta att du gör mig så sjukt lycklig och det jag känner för dig går inte att beskrivas i ord.  Jag kan inte förstå hur man kan känna såhär starkt för någon. Det bästa jag vet är att vakna upp bredvid dig för då känner jag att jag verkligen är den lyckligaste hela världen och jag hoppas att du känner samma.  Du är verkligen mitt allt och jag skulle kunna gå igenom eld och vatten för dig. Mitt liv skulle rasa ihop om jag inte hade dig. Du förstår nog inte hur mycket du har gjort för mig älskling, mitt självförtroende har blivit mycket bättre efter jag blev tillsammans med dig. Jag vågar göra saker som jag aldrig någonsin skulle vågat gjort tidigare, tack vare dig! Du tror på mig och du har aldrig någonsin sett ner på mig. Jag vill bara visa för dig hur tacksam jag är för allt underbart du gjort för mig. Jag trodde att man skulle börja tröttna på varandra efter några månader men för varje dag som går älskar jag dig bara mer. Det känns som att det aldrig kommer ta stopp :)

Det är lite komiskt, när jag är med dig så känns det som att inget kan få mig att känna mig svag men direkt när jag åkt ifrån dig eller du ifrån mig känns det som att jag ska bryta ihop.  Den svaghet jag känner precis efter jag sagt hejdå till dig är så äckligt smärtsam, fast så fort jag har fått tankarna på rätt bana så känner jag samma styrka igen. Bara tanken på att du är min och att vi snart träffas gör mig stark. Det finns absolut ingen som dig och det finns ingen i hela världen som intresserar mig så mycket som du gör. Du är nog den snyggaste personen jag har sett och det är absolut ingenting jag säger bara för att du är min pojkvän utan det har jag tyckt sedan jag såg dig på cfl första gången. Jag ”spanade” på dig jämt och jag tyckte du var så otroligt söt när du kom i korridoren med din kaffekopp… jag smälter till och med nu när jag tänker på det!  Tänk vad lycklig jag blev när jag fick sms från dig första gången, jag hoppade upp och ner och skrek i bilen på väg hem från bion.

8 månader älskling, jag kan inte sätta finger på om det har gått fort eller sakta. Det känns som att vi har varit tillsammans flera år, samtidigt som det känns som att det var igår det var 1 april då det blev vi! Jag älskar dig mest av allt och jag behöver dig så oerhört mycket! Jag vet att du och jag är perfekt för varandra. Jag hoppas att det alltid kommer vara du och jag älskling!

/ Din Toowe  



RSS 2.0