Älska livet i luleå

Jag älskar att vara här, frågan är om jag verkligen vill åka hem. Om det inte vore för att Kina, barnen och Adde åkte hem skulle jag kunna stanna här resten av mitt liv! Men jag lite saker att se framemot, partaj med brudarna, troligtvis vikariefest, sm med Vickan, fiskemys med familjen, träffa ronjalisa och mycket mer!

På onsdag kväll beger vi oss mot tågstationen och sedan hemåt, kommer hem ca 07 på torsdag morgon. Skönt äre iaf att vi har en egen kupé, så då slipper man allt annat folk! Då kanske man kan sova :)

I morgon ska jag tvinga Kina att åka in till stan så att man kan få shoppa lite när man har fått lön! 8000:- känns inte helt fel! Men jag tror en hel del av det ska in på sparkontot utifall jag måste ha extra körlektioner som jag förmodligen kommer få. Men det gör inget, bara jag kommer få ett körkort nån gång framöver =) Längtar faktiskt tills jag får köra igen, får vänta en heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel vecka. suuuuck.

Nä nu jäklar ska jag ta en fetdusch innan det är filmmys :)
Hoppas ni har det bra där hemma :)


Lite fikabilder från i onsdags med mina gullefjun :) 





:)

trivs i luleå jag, väldigt väldigt mycket :)


L U L E Å

Nu är allt packat och klart inför resan till Luleå i morgon! Känns underbart ska ni veta :)
Hoppas alla får det bar här hemma också!
Farväl så länge!


SEMESTER!

Nu är jag äntligen ledig! Vet ni hur skönt det är?! Känns underbart ska ni veta. Har gått jättebra att jobba idag och det har varit full rulle hela dagen. Så ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske fira med nått gott! Myspys =)

Orkar tyvärr inte skriva nått mer nu!
Puss på er



















Sommaren i mitt <3

Åker ner på badet och drunknar i solens värme, kan inte bli bättre!
Jag älskar sommaren!

Twilightsjukan!

Fick böckerna idag och jag är super lycklig! Det enda jag har gjort idag efter jobbet är att läst, började redan på lunchen! Jag är inte ett tugg avundsjuk på alla som festar ikväll, för jag har det så mysigt med mina böcker :D Ska till och med lägga mig och kolla på den första Twilight filmen strax, är så jäkla beroende av den nu! Känns som att jag har blivit smittad av Twilightinfluensan. Gött som fan! Edward ♥

Nu är jag ledig i två dagar och skönt ska det bli! Hoppas att det blir fint väder i helgen, men det känns som att det inte kommer bli det. Tyckte jag hörde att det skulle regna i morgon och jag håller tummarna att det är fel... Vill verkligen sola och bada! Men de vette fan om man kommer få det! Solen försvinner ju jämt när man är ledig!!

Tror jag ska bädda ner mig i sängen med nått fettigt för de två lediga dagarna man har framför sig!
Puss på't!


Tre pass kvar!

Ska in och träna Vickan om drygt 45 minuter. Har inte träffat henne på flera dagar så det ska bli roligt att träffa henne :)

Har gått jättebra att jobba idag, gick faktiskt väldigt snabbt. Har bara tre pass kvar innan jag får två veckors ledigt. Känns underbart kan jag då säga! Jag och älskling åker upp till Kina nästa helg, ska bli så skönt att åka iväg med honom och vara med honom hela tiden. Känns inte som att vi har fått många heldagar tillsammans denna sommar så jag ska ta vara på de dagarna :) Ska också bli otroligt roligt att träffa Kina, barnen och Martin! Har inte träffat dem sen i julas så det är verkligen på tiden! 

Jag har beställt Twilight böckerna och jag längtar som en tok tills de kommer! Hoppades att de skulle komma i morgon men de kommer säkert komma på måndag. Fast det gör inget, bara jag har dom till min och Addes långa bussfärd till Luleå :D

Nu ska jag göra mig redo för träning!
hare gött!

 

Värme!

Hade två körningar idag och jag tycker det går framåt! Nu tycker jag till och med att det är roligt att köra :D Var också bara två fel ifrån att klara sista fasen...då blev inte jag alls glad! Så nu ska jag plugga på som en galning så att jag klarar den till nästa vecka :)

Guuuud vilken värme det är ute! Jag håller på att smälta bort såååå himla varmt är det! Hoppas det är lika varmt i helgen så att man får ligga på badet och blir lite brun. Solen tar ju fan inget på mig, förr blev jag brun bara jag visade mig i solen! Nu får jag pina mig att lägga mig i denna värme och det tar inget alls! Men skönt är det faktiskt ;)

Nu ska jag fejsbooka lite!
Godkväll!


Kenta!

Känner mig skapligt lycklig när jag fått umgåtts med min älskade Malin Ögren! Vi har inte varit med varandra på 100 år! Så det känns underbart faktiskt :)

I morgon är det jobb igen, försöker göra mig mentalt förberedd men det går lite segt. Det kommer bli roligt i morgon, ska ju jobba med Camilla så jag tror att dagen kommer gå fort. Efter det ska jag hem till min ängel och få 20 minuters massage eftersom jag vann vårt vad igår, visste att Spanien skulle vinna (eftersom adde hejade på Holland)! ;)

De senaste dagarna har jag varit helt tokig i Kent, lyssnat på dom från morgon till kväll och jag tröttnar inte. Jag älskar dom!!

På toppen idag
Kent-
* Det finns inga ord
* Ärlighet respekt kärlek
* Gamla Ullevi
* Hjärta
* Din skugga
* Verkligen
* Elever    


Sommarbilder

Lite bilder från min sommar hittills!




























































Sommar sommar soooooommar!


Eclipse

Haft en kanonhelg kan jag då säga! Mycket bad och mys har det blivit :)

Igår gick syskonskaran (minus Kina) på bio, Eclipse! Fyfan vad bra den var! Jag är blir helt galen av Twilight filmerna! Jag kommer inte klara av att vänta till nästa film kommer! Ååååh dom är ju så bra och jag är helt tokig i Edward :D Jag längtar så mycket tills nästa film kommer :D

Idag ska jag sitta inne på körskolan, sitta och rå plugga, sen ska jag ut och köra och efter det rå plugga igen. Kommer hem tio i tre och då ska jag gå och hämta biljetter till Luleå! Såååskööönt!

Usch jag orkar inte skriva nå mer känner jaa...
Ha en solig dag :)


<3

Ibland vill jag bara fly, fly till någon jag älskar så erhört, till någon som aldrig någonsin kommer lämna mig, som aldrig lämnar mig för att just den personen älskar mig så oerhört också!


Grattis Ronjan!

Åh vad skönt med en hel helg av ledighet! Tycker att denna dag har gått jättefort och väldigt bra :) Nu hoppas jag bara på toppenväder så att jag kan steka i helgen!

Efter jobbet idag åkte jag, mamma och Karos in till stan för att leta efter en present åt Ronja som fyller 21 år idag! Grattis på min älskade syster ♥ jag hittade en sak, som jag gärna hade haft så vill inte hon ha den så tar jag den gärna :D Fast jag har en till liten hemgjord sak åt henne också, blev inte lika fin som den var i mina tankar men men det är TANKEN som räknas ;)

  
Mamma bjöd på världens fetaste glass! Mums var det. Blåbär är en smak jag rekommenderar :)

Dagens känsla: trötthet
Dagens låt: Johnossi - no last call


Ser fram emot 4 lediga dagar!

Då var dagens abete avklarat också! Har bara i morgon kvar sen så är jag ledig i fyra dagar, känns som att det behövs just nu! Känner mig inte ett dugg utvilad.

De senaste dagarna har jag bara spenderat med hjärtat och fy tusan vad jag är kär i karl! Så sjukt beroende av honom är jag, vill inte vara utan honom! ♥

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och lägga mig i tid för att gå upp och arbeta :)

Dagens känsla: lycka
Dagens låt: Joel Alme - The Queen's Corner


Tänkte bara...

...skriva att det gick skitbra att köra idag! Fick först börja krypköra lite och sen åkte vi ut mot stugsund-sandarne hållet och åkte flygvägen tillbaka mot stan igen, jag klarade till och med köra i en rondell! Är mycket nöjd! Nästa körlektion ska jag få köra i österbackarna, lääskigt! 

Jag känner mig så glad över att det gick så bra som det gjorde :D

Nu ska jag äta sallad och göra mig redo för arbete 15-21, sen ska jag åka hem till älsklingen och mysa :)
Jag älskar mn pojkvän! ♥



Vad tror ni är svårast? Lära sig köra bil eller att lära sig att cykla?


Första körningen!

Då var dagens arbete avklarat också! Morgondagen kvar sen så är jag ledig en dag =)
I morgon ska jag köra för första gången på körskolan och jag är så jävla nervös så att jag tror jag ska tuppa av! Hur fan kommer det gå? Jag kan ju fan ingenting!! Hoppas det går bra ändå. Andreas får rädda mig ifrån min nervositet ikväll =)


LB

Idag är det Ljusnebadet som gäller, i alla fall en stund. Jag ska ligga och pressa som en galning och njuta av en solig dag eftersom jag jobbar hela helgen och i morgon skulle det bli otroligt fint har jag hört. Kul för de som är ledig men inte för mig!! ;) Något jag kan glädjas med är att min mobil ligger i tryggt förvar på konsum, jag längtar tills jag får hämta den och ladda den och använda den! MUMS! Kan tänka mig vad jag och Andreas ska hålla oss sysselsatta med ikväll, haha :D

Försöker dra ut på tiden så att mamma inte kan sticka ner på badet innen jag fått mitt kärleksbrev. Vad ska jag göra? Massera henne? Näää, jag låtsas bara vara allmänt seg ;)

Njut av solen gott folk!
kärlek!


Saknar lulebona! Hoppas dom kommer snart <3

Samsung jet s8000

Skapligt trött efter dagens arbete, men det ska man vara för då syns det att man har gjort något! Trivs faktiskt skitbra! Men det är absolut inget jag vill jobba med. I morgon är jag i alla fall ledig och då ska det bli kanonväder har jag hört :D

Jag och älskling har beställt nya mobiler och jag lääängtar så himla mycket tills jag får den! Då kan jag och Andreas sitta mittemot varandra och fippla med våra älskade mobiler! :D:D:D

Vet inte ja, dusch kanske? - MHM

Puss på er!


Min käreste ;D



Andreas käraste ;D

RSS 2.0