Girls just wanna have fun!

Super peppad inför ikväll. Sitter här och bara väntar på att åka till Camilla! Det såg jäkligt mörkt ut för oss men nuså ser det sååå himla ljust ut ;) Tur att vi har OP tjejer som är redo för allt! haha :)

Let's go girls!


Dagens sanning :)

Du är min syster och min bästa vän.
Älskar dig Ronja!
<3

Tack för bättre tider!

Hejsan!

Fan vad bra jag mår idag! Jag är så glad att jag skulle kunna ställa mig upp och skrika av lycka. Nu sitter jag här framför datorn och har absolut ingenting att oroa mig för. Inga uppgifter som jag inte har blivit klar med, inga samtal jag behöver ringa, ingen stress...nää ingen klump i magen kan jag känna heller! Det är skönt att inte ha något som gnager på mig, nu kan jag äntligen slappna av utan att min hjärna försöker mörda mig av saker jag borde oroa mig för, saker som jag borde göra. Äntligen säger jag bara!

Idag har jag först varit i skolan, skitkul kan jag då säga. Tjejerna gör mina dagar till guld och jag känner att om jag inte skulle ha varit i skolan skulle jag missa allt roligt vi har. Jag är så glad att jag har er tjejer, ni gör mig verkligen glad varje dag! Slutade i alla fall klockan fyra, kom hem åt mat och efter det gick jag ut på lång promenad med Elins söta vovve, jag kände att jag behövde en promenad idag och det var tur att Mollsan var hundvakt för då fick jag en liten kompis att gå med :) När jag kom hem igen satt jag mig vid datorn och skrev klart det sista på Svenska uppgiften. Jag är missnöjd med den men jag kan inte göra så mycket bättre när jag inte förstod allt :( Håller tummarna på ett bra betyg ändå! Nu är mina två uppgifter klar och nu sitter jag bara och njuter av att mina axlar är 100 kg lättare och ska strax kolla på lyxfällan som är vår läxa tills i morgon :)

Nu kan inget bli bättre! Jag har precis allt jag behöver just nu och jag känner mig lite bortskämd för det. Men det struntar jag i :P Äh nu orkar jag inte skriva mer. Ha det gött!

I love my friends <3

Toowe Östlin

  


Du är allt

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge


jag älskar dig av hela mitt hjärta <3 

teckna min lördag!

Gokväll gott folk!

Jag har blivit moster åt en liten Oskar (tror jag han ska heta) som jag nästan skulle göra allt för att få träffa just nu och det gör ont i hjärtat att veta att jag kanske inte få se honom på väldigt länge. Det finns inte så mycket att göra åt det. Skönt att ha honom ute i världen i alla fall =)

Annars är det lite sisådär med mig. Har en knepig känsla inom mig och eftersom jag har det ganska ofta så vet jag att det kommer gå över. Men jag känner att jag behöver vara sysselsatt ständigt för att slippa känna av det. Idag har det därför varit en jobbig dag. Har inte funnits mycket att göra, försökte plugga men det sket sig totalt. Helt omöjligt att plugga på en lördag, fast jag vill så gärna bli klar med uppgifterna så jag slipper plugga till veckan :/ Istället försökte jag lära mig lite teckenspråk och jag har lärt mig alfabetet, siffrorna, älska/tycka om och Godmorgon hur mår du?. Det är faktiskt rätt roligt :D Mamma är nog ganska trött på mig nu när jag har svansat efter henne hela dagen och försökt visat henne vad jag kan. Jag vill ju bara höra att jag är duuktig! Jag behöver ju bara lite beröm just nu!! =P

I morgon blir det i alla fall full fart hela dagen för då ska jag umgås med Ronja, jippi! Linus knyckte henne ifrån mig inatt och jag ska försöka förlåta honom för de ;)

Nu ska jag bädda min tomma säng :( Kommer kännas tomt att inte ha älskling bredvid mig.
Godnatt och sov gott!
Toowe Östlin

Jag kommer aldrig lämna dig. Du är mitt allt och det finns ingen mening utan dig! Det finns ingen annan som skulle kunna ta den plats i mitt hjärta som du har tagit, den tillhör bara dig. <3



I give you the morning

Onsdag idag gott folk och det är bara två dagar kvar till helgen. Det tjuter vi glatt åt! Just nu sitter jag här och lyssnar på lugn musik för att bli lugn. Jag kan säga att man är inte lite trött i huvudet efter en dag på praktiken, personer som pratar med mig från alla håll! Men det är såklart väldigt mysigt och jag kommer sakna alla där jätte mycket. 

Igår satt jag stilla framför datorn och skrev klart två uppgifter på tre timmar och jag har nog aldrig varit så fokuserad någonsin. Det fanns olika skäl till det, det första är att jag har så mycket som nöter på mig nu och jag tror jag spricker snart. Jag är så förbannat less på att ha en klump i magen dagarna in och dagarna ut. En klump av stress och oro. Jag vill bara komma hem och kunna slappna av, det har jag inte kunnat göra på läänge. Jag kände att jag behövde lätta på belastningen lite. Det andra skälet är om jag sitter och pluggar och bara tänker på det så glömmer jag bort att tänka på hur mycket jag saknar Andreas. Jag tycker det är jätte skönt att ha någon att sakna och att ha något att se fram emot. Jag saknar Andreas ständigt. Jag kan till och med sakna honom när jag är med honom för att jag vet att i morgon åker vi ifrån varandra och träffas inte på två dagar. Haha, vissa kan tycka att det är rätt överdrivet men jag är verkligen skit kär i honom och det är när jag är med honom som jag verkligen kan slappna av och släppa allt annat som nöter. Han har något knep men jag har inte riktigt kommit på vad än ;) Andreas, tack för att du kan få mig att slappna av. Du är en ängel :)

Idag ska jag hem till mina kära morföräldrar. Har inte träffat morfar på jätte länge. Senast jag träffade honom var kanske för tre veckor sen och jag mår fan dåligt när jag tänker på det! Men jag träffade i alla fall mormor förra torsdagen när jag tog hand om henne när morfar var på sjukan. Hon och jag hade typ apoteksparty, jag visade alla mina underbara salvor och oljor. Hon blev speciellt intresserad av min mirakelsalva som är grymt bra mot bland annat sprickor, irritation och vissa exem. Om jag visste namnet på salvan skulle jag ha rekommenderat den :P Haha!  

Något som Toowelisa är mycket glad över idag är att jag kanske kanske kanske kaaaanske blir moster någon gång denna vecka, förhoppningsvis idag eller i morgon! Jag håller tummarna och bara hoppas :D 

Nu ska jag äta, men är inte så sugen. En kebabtallrik skulle inte sitta helt fel!
Ha det bra!


Toowe Östlin 

I think I'll wake you now and hold you
Tell you again the things I've told you
Behold I give you the morning
I give you the day


3vlig lördag :)

Goddagens!

Det var ett tag sen jag satt mig ner och skrev här. Jag har inte haft ro till att sätta mig framför datorn en längre stund än 10 minuter. Fy skämms på lilla mig! Tror inte jag blir så mycket bättre heller för snart börjar skolan och träningarna och då är det inte mycket tid som blir över till annat. Fast vi kan ju alltid hoppas!

Då är fyra veckor avklarad och det innebär att det bara är en enstaka vecka kvar på apu:n. Kan inte sätta fingret på om jag tycker att det ska bli skönt eller om det är tråkigt. Visst saknar jag alla trevliga människor i skolan men just nu trivs jag som fisken i vattnet på min praktikplats! Jag har fått varit i två olika grupper de här fyra veckorna och det har gått hur bra som helst. Lite tjatigt att jag hinner precis komma in i det innan jag byter grupp. Fast det är jätte bra att jag får se lite mer för det lär jag mig mycket på. Det kommer nog bli roligt att börja i skolan igen trots att jag vet att det kommer bli mycket plugg...

Idag är det lördag och det var grymt skönt att sova uuut i morse! Speciellt var det skönt att sova ut med min älskling! Det känns som det var hundra års sedan vi fick sova ut med varandra. Jag är så otroligt jäkla lycklig! Hur kunde lilla jag få världens bästa pojkvän? Något bra måste jag ha gjort eftersom jag fick Andreas! Jag mår som allra bäst när jag är med honom eller när jag tänker på honom. Han är underbar! Andreas, jag älskar dig!

Nu ska jag umgås lite med Ronja och Molly innan de åker iväg på ferre! 
Ha det bra!  

Toowe Östlin

jag älskar dig



RSS 2.0