Snorigt men bra!

Då var matteprovet avklarat och jag hoppas verkligen att det var mitt allra sista matteprov på gymnasiet. Huvudet är lite trött såhär efter ca 2 ½ timmes matteprov. Känns skönt att det är över i alla fall. Ett prov och en uppgift klar innan lovet och det känns underbart skönt.

Snoret rinner och jag nyser ca 20 gånger per dag (om inte mer) men står glatt på mina ben. Haft en bra dag i skolan idag, såg på en mycket bra film på MSK och sedan blev det käk och efter det prov. Sitter hemma och väntar på mat just nu, korv i ugn -muums!

Det kvällen har att erbjuda är ett mål "Vickan träning, med lite skratt", känns som att det var längesen vi träffades fast det var redan förra veckan. En vecka kan faktiskt kännas som en evighet när man saknar någon kan jag då säga, fast det vet nog de flesta tänker ja!

Jag kanske ska ta och göra någon nytta, men vad kan det vara?
Lägga mig i soffan kanske? - MHM

Ha det bäst!

lassepojken :)

Det kändes bättre ;)

Lite skadeglädje ska man få ha när man ligger hemma och är sjuk ;D


peppar peppar ta i trä

Förra veckan låg jag och tänkte "vad längesen jag var sjuk" och jag glömde säga pepparpeppar... Nu ligger jag i soffan och mår så där halv krasligt. Känns som att jag blivit påkörd av en bil. Men jag lever och jag lär överleva :D Jag känner mig ganska pigg nu men i morse var det inte så jäkla roligt att vara i skolan. Åkte hem efter lunch. C-vitamin, Ipren och halstabletter har varit mina droger idag och det har faktiskt funkat lite. Jag tror att far min har glömt och köpt nyponsoppa som jag såå gärna vill ha nu! :)

Igår fick jag mysa med älskling och fy i tusan som jag saknat den karln! Han är väääärldens sötaste och jag blir tokkär i honom direkt när jag ser honom. Får man knycka mitt hjärta som han gör? Jaaaa! Han får ta så mycket av mitt hjärta som han vill! Älskade Andreas! Jag älskar dig så mycket!

Ska jag lägga ifrån mig datorn och sätta mig med matten en stund till? Det känns som att jag är helt klar med matten och jag orkar verkligen kött mer med den nu. Det ska bli så skönt efter torsdagen för då behöver jag inte gruva mig mer för matten. Då tänker jag släppa det helt, om jag nu klarar ett G. Men det finns inte att jag inte kommer klara det. För jag har inte kämpat i onödan!

Hoppas att jag är piggare i morgon så att jag klarar av att gå till skolan.
Ha det bra!


Hade en rolig kväll!

För en stund sedan åkte Ronja hem till Sundsvall och jag har mega tråkigt. Fast vi har haft en rolig helg tillsammans :) Igår kväll kikade vi först på mello, hejade stenhårt på Darin och det gick väldigt bra för honom. Synd att han hade en sådan lugn låt! Lite besviken blev jag när "melodi nr 2"  inte gick vidare. Satt med pirr i magen och gåshud, var det kanske bara jag eftersom han kom åtta? Haha.  

Efter mellon gick vi hem till Karin med Karos. Satt och lyssnade på Karos och Karins gamla minnen och drack vin. Efter att vi hade haft några roliga timmar med brudarna begav Ronja och jag oss hemåt runt ett. Satt vid datorn en liten stund sedan somnade vi två så sött i min säng.

Idag har jag bara pluggat och skönt har de varit. Är klar med Ewas uppgift och det innebär att jag bara har Rakels kvar och den har jag inte mycket kvar på. Slutprovet i matten är på torsdag och jag börjar bli lite nervös. Jag hoppas verkligen att jag klarar det för annars har den här kursen varit så onödig. Men jag ska klara den, jag har aldrig fått ett IG och jag ska inte få ett på det viktigaste provet hittills heller, sådeså!

Här kommer lite bilder från igår!
Kolla på dem ni så går jag och duschar
PUSS

Systrar i jeans


Karos och jag ute i snöyran


Ronja och Karos


Toowis


Syster Karos älskar kameran


Ronja och Karin


Jag och Karin



flumigt

hahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
vad hände?
PUSSPÅ'T!

Lördag

Det är helt sjukt hur mycket snö det är ute nu! Tar det aldrig slut? Tänk hur mycket vatten det blir när det smälter...översvämningar överallt, hehe. Måste säga att det är LITE mysigt. Undrar när det var såhär mycket snö sist :D

Har nyss färgat mitt hår blont, nej jag skämtar inte, men blonderingen fungerade inte på mitt hår. Det är precis lika färg som det var innan förutom i hårbotten där det är en blondliknande färg. Jag ska inte bli blond, utan jag ska färga mitt hår rött men eftersom den röda färgen inte fungerar på mitt mörka hår så måste jag göra en avfärgning först. Ska försöka med en starkare blondering i morgon och jag hoppas att det funkar.

Jag känner ett stort behov av pengar nu. Det finns så mycket som jag behöver och när jag får lönen och studiebidraget på fredag kommer det krypa myror i benen på mig. shopppppa!

Tyckte jag hörde Ronja säga att vi ska till Karos, hoppas det blir en bra kväll. Men först ska jag trycka i mig en kebabtallrik. NAAAJS ;)

Ha en bra lördagkväll!


Fredagkväll

Dagarna flyter på som bara den, att det redan är fredag! Lovley!

Det var meningen att jag skulle plugga som en galning ikväll men det blev inte mycket gjort, inget alls faktiskt. Har haft en väldigt trevlig kväll med en lång och rolig konversation, haha!

Är så grymt glad nu när Ronja är hemma! Nu känner jag mig hel och äntligen har jag ork att skratta och busa med henne. Själv har jag inte heller fått sovit på hela veckan och det har gjort mycket! Igår morse vaknade jag upp på mammas del av sängen med hennes täcke. Jag hade övertagit hela sängen och mysigt var det. Min mamma är bäst ♥

Ikväll har jag spenderat med min söta Ronja. Vid åtta gick vi till Karos och kikade på Avatar. Jag tror att den var bra, jag somnade så jag kan tyvärr inte säga vad jag tyckte om den. Den var alltså inte tråkig så att jag somnade utan jag var bara väldigt trött. :P Har käkat ostkrokar som fasen och magen är nu stor som en köttbulle!

Imorgon ska jag sova ut och sen är det kötta i pluggning. Jag ska även fjäska för mamma så att jag får en liten slant så att jag kan färga håret. Är väldigt sugen på en förändring nu! Kanske ska färga mitt hår blont? Man vet aldrig vad som händer när jag och Ronja exprementerar med mitt hår ;) På kvällen ska vi i alla fall kika på mello och heja på våran älskade Darin :-*

Fy i helvete vad glad jag är! Får man vara såhär farligt glad? 
Jag får det och jag behöver inget jävla tillstånd för det! ;)
Sov gott alla sköna människor!
PUSS



 


OBS! inlägget innehåller trevliga bilder!

Nu är en uppgift klar och det känns väldigt skönt måste jag säga.

Idag har det varit en mycket hädelserik och fysiskt jobbig dag men man fick mycket (speciellt skratt) tillbaka också och det är huvudsaken. Tänkte därför inte skriva mycket utan lägga ut lite bilder från morgonen då vår klass åkte skridskor med SFI, jag undrar om de har haft såhär kul sen de kom till Sverige? Haha ;D

Min häl håller verkligen på att göra uppror mot mig, var till sjuksyster idag och hon sa att det kunde vara hälsporre eller en överansträngning och jag hoppas verkligen att det inte är en hälsporre för jag orkar inte med sånna saker! Jag vill ha en frisk och smärtfri kropp :P

Aja, jag ska ladda upp bilder och sedan hoppa in i duschen!
Kärlek gott folk!










Onsdagsprov = avklarat

Ibland känns allt så jävla meningslöst, att jag ens orkar bry mig... Är väldigt trött på hur vissa bara tar mig för givet nu. Skit på er säger jag bara, jag är så jävla trött på att vara den som är ständigt orolig. Skulle sitta skönt med ombytta roller nu, mhm!

Haft en bra dag i skolan och nu är äntligen trafikprovet över. Vet inte riktigt hur det gick, det kändes bra men samtidigt inte. Jag tror att jag blev lite lurad några gånger och det suger :P Hoppas iaf att jag har över 20 p så att jag klarar G! Hoppas hoppas hoppas :)

Vickan har varit på besök i min klass, eller det var bara vissa i klassen, idag och hon var så modig som våga komma och träffa mina farliga klasskamrater ;) Vi ska iväg och träna i Bollnäs snart. Får se hur det går eftersom mina fötter inte alls är i form. Det känns som att jag har världens största blåmärke under foten, vet inte vad jag har gjort men det gör verkligen jätteont att gå. Men träningsskorna kanske är snällare mot mina fötter än mina andra skor.

Eftersom det inte finns mycket mer att skriva om så tror jag att jag sätter punkt här!
Jag älskar alla som bryr sig! Tack som fan <3


Tillåt mig vara shopaholic för en dag!

Godkväll!

Har nyss suttit och kämpat lite med Rakels uppgift och det går så himla bra att skriva hemma. Tog ett litet uppehåll från trafikantpluggningen, jag vet inte om det är bra att kötta så mycket kvällen före provet. Det känns bra nu och jag hoppas verkligen det går vägen. Annars får jag improvisera, haha ;D Ska läsa igenom frågorna och kika lite på vägmärkerna en sväng till. 

Har varit en tuff dag idag och jag har glömt bort ett xantal gånger att vara positiv men i morgon är det en ny dag och då är det nya tag som gäller! Mitt humör blev faktiskt mycket bättre efter den goda lunchen och när jag slutade för dagen blev jag mycket glad. Tröck i mig två plopp (jag tycker att jag förtjänade dem) sen var humöret på topp. Gick upp till banka och kikade hur ekonomin såg ut, 800 kr kvar till nästa vecka. "SKÖÖÖÖNT", men efter jag gått på stan med mamma i cirkus 15 min så hade jag bara 100 kr kvar. Jag undrar egentligen vad som hände? ;) Kan det vara så att jag gick in på en skoaffär och hittade ett par converse och på något knasigt sätt hoppade min högra addidas sko av och plötsligt satt converse skorn sååååå perfekt på min fot. Jag har ingen aning men jag vaknar upp när jag står i kassan och ger kassörskan mitt bankomatkort. Hehehehe oppsan. Det jag vill få fram är att det var inte meningen att köpa dem, det var shopaholicen i mig som gjorde det ;) Shit the same! JAG ÄLSKAR DEM, JAG ÄLSKAR DEM OCH JAG ÄLSKAR DEM!

Jag tror att jag har suttit för länge vid datorn än vad jag hade planerat. BUSIT!
PUSS OCH GOS!




I'm so fucking happy!

Det är första gången på väldigt länge jag sitter vid datorn efter nio på en vardag. När jag är hemma så brukar jag ligga och sova som en stock vid den här tiden ;) Men inte ikväll! Det kanske är därför man är trött, för att man går och lägger sig för tidigt, vad vet jag?

Jag känner att jag verkligen behöver en förändring nu. Ni förstår inte hur positiv jag ska bli. Jag ska försöka att vara så positiv som möjligt! Agnes och Sofia, ni får faktiskt hålla koll på mig och slå mig på fingrarna när jag bryter mitt löfte! Tänk vad livet blir skitigt av ständiga negativa tankar. För jag är egentligen ingen negativ person för det finns ingen som är så full av skratt som jag ;) Jag ska inte bara vara positiv, jag ska även sätta mig själv först. För det är väl viktigt att även jag mår bra? :)

Nu har jag köttat i pluggandet och jag hoppas att det ger avtryck. Och det kommer det, eller hur? För positiva tankar var det ;) 

haha, jag vill verkligen inte lägga mig! Jag har inte haft en sådan energi sedan 1988...! Det känns verkligen som att jag skulle kunna ta på mig jogging skorna och gå ut och jogga nu. Eller kanske inte, sängen är trots allt varmare och mysigare än den kalla snön! Hihi!

Men jag borde nog gå och lägga mig nu :)
Vem vill tvinga en pigg & glad toowe ner i sängen?
Förmodligen klockan!

Godnatt alla nära och kära :-*



ilskan är outhärdlig

Känner en grymt jävla ilska inom mig och jag antar att nästan alla har en förståelse för det. Men det gäller att släppa det nu, om jag kommer kunna göra det är ett stort frågetecken....

Skönt att det är helg i alla fall, fast mycket till helg vet jag inte om jag kommer få. Måste kötta i trafikant nu, håller på att bli galen. Men jag tänker fan inte sätta mig och göra ett prov och inte veta vad jag håller på med. Försöker hålla ut till lovet och det är bra tre veckor kvar och det klarar jag lätt ;)

Ska snart plugga lite, sen ska jag och lillebror ha filmkväll! Väl behövligt =)
Äta chips som fasen ska jag göra!
Underbart :)

The Odyssey ska vi kolla på och jag hoppas att den är bra :)

Ha en kanon helg och njut varenda sekund.
och på söndag, va med någon ni älskar!
BAMSE KARM MED EXTRA VÄRME!
Toowe Östlin


10/2

Lite bilder från en vacker dag :)
Hoppas att alla har haft en lika fin dag som jag!













en liten flicka skriver av sig!

Känner mig allmänt trött i hela kroppen. Vaknade kanske på helt fel sida i morse? Trots att jag är trött som ett as så känner jag mig sjuk glad. Vad kan det vara? ;)

Haft en rätt skön dag idag faktiskt, jag hatar skolan när jag vaknar på morgon men så fort jag kommit dit och varit där en stund blir allt mycket bättre. Satt och pratade om jobb idag och hur vi vill ha det på vårt jobb, rätt roligt att diskutera det. Vi kom även in på mål och att det är viktigt att man inte har det. Har suttit och funderat på det och vad är mina mål egentligen? Ewa sa att det är mycket lättare att göra något om man har mål och jag borde kanske fundera på det. Man kanske ska ha något att kliva upp för på morgonen. Det har jag ju redan, jag har ju min älskling, men när han ligger kvar i sängen när jag ska till skolan så vill jag hemskt gärna ligga kvar och mysa med honom :D Så det är väldigt svårt att kliva upp på morgonen ;) Fast däremot när jag inte sover med honom dyker alltid tanken "en dag närmare tills jag får träffa Andreas" upp. Tar inte lång stund innan jag står på benen då, hehe. Jag har ju också mina underbara vänner som jag träffar varje dag i skolan, de får mig att kliva upp ur sängen även när jag sover med Andreas, så ni ska veta att ni betyder väldigt mycket för mig! När jag skriver ni så menar jag framförallt Sofia och Agnes men också alla andra människor som gör mig glad :) 

Inge Umeå blir det i helgen heller, hade sett fram emot att åka iväg med Vickan en helg nu så det var synd att det blev inställt. Fast det känns skönt att veta att man inte kommer vara inne i en byggnad som kan rasa ihop, hehe. Får se om hon och jag hittar på något annat istället. :) 

Saknar Ronja som en tok och jag vill bara att hon ska komma hem så att vi kan toka oss. Men varken hon eller jag skulle väl ha tid att vara sociala nu. Fast hon har väl det mycket värre än vad jag har det så jag ska inte klaga på att jag har mycket nu. Ett prov i veckan fram till vecka 8. Slappt som fään! Men en helvetes våg med uppgifter kommer väl snart. Gäller att vara förberedd. 

Det var inte meningen att jag skulle hamna framför datorn utan jag skulle gå ner och duscha. ojojoj, börjar jag bli en datanörd tro? Hoppas inte det ;) 

Det var roligt att skriva av sig lite skitsnack. 
Hoppas ni njöt lika mycket som jag, höhöhöh. 
Puss och mys från ett av ljusnes röda hus. 
Toowe Östlin    


Måndag var det!

Är puttelite arg för tillfället. Vår klass skulle få en lång sovmorgon på torsdag, "Woho" tänkte jag. Tänk att veckan kunde börja så underbart. Hehehehe...trodde jag ja! "Men Agnes och Toowe måste ju komma hit klockan åtta ändå eftersom de ska ha friidrottfys för ettorna", wiho........någonstans mellan att Rakel började prata tills hon sa "för ettorna" rasade hela min dag. Det underbara vädret och mitt glada humör betydde inget längre. Allt jag vill är att få sova ut och slippa sätta mig på sjubussen. Skitkul att börja åtta för att ha friidrottfys med ettorna en timme och sedan sitta i en och en halv timme i skolan och vänta på att vi ska börja. Vad vill skolan mig egentligen? Jävlar i namma om inte ettorna är tacksamma för att vi gör det....

Såklart räddade min favoritlärare Ing-Marie hela dagen genom att låta oss plugga på provet hemma. Inte helt fel att få sluta två istället för fyra. Eftersom det går farligt bra att plugga på svenskaprovet nu tänkte jag skriva ett inlägg en snabbis! Får det gå såhär bra att plugga? Det är så himla svårt att veta hur svårt provet blir när det är lätta instuderingsfrågor. Det kommer jag inte få reda på förens på torsdag så det gäller att få in så mycket information som möjligt i mitt huvud till dess.

Ska strax åka hem till Andreas och mysa. Om jag inte är på bra humör nu så kommer han få mig på bra humör. På något konstigt vis lyckas han alltid med det. Det måste vara hans charm som jag är tokig i! Det finns ingen tokigare människa än Andreas, sitter här och flinar när jag tänker på alla tokiga saker han kan få för sig att göra. Haha, fan vad kär jag är i honom! Det är helt sjukt. Haha, jag älskar min Andreas! ♥

Klockan är allt för mycket nu!
ha det bäst!
Toowe Östlin

Om jag fick massage så lovade jag att vara tyst
och ni som känner mig vet att det inte är
min bästa specialite ;)


Världens bästa pojkvän :)


Då var det fredag igen!

Dagarna bara rullar och är det inte skönt?
Kom nyss hem från en Bollnästräning med Viktoria, hoppade lite längd för att kontrollera så att allt stämmer till morgondagen då det är tävling. Hoppas på det bästa som vanligt och i morgon vill vi ha fina resultat :)

Det var inte precis första gången jag var i Bollnäs idag utan rehab-klassen var på studiebesök på habiliteringen i Bollnäs. Om jag ska vara helt ärligt så tycker jag inte att den gav särskilt mycket. Hade hoppats på att få träffa några barn eller få se hur de jobbade på riktigt, inte läsa det på ett papper för det kan man göra i skolan. Menmen. Inte nog med det så missade jag 15.20 bussen och var tvungen att vänta till klockan skulle bli tio över fyra. Det är inte så trevligt att komma hem halv fem en fredag :/

Igår fick vi tillbaka matteprovet och det var en lättnad att se att jag klarade g. Man skulle ha 14 och jag fick 15, tuuur :) Nu har vi börjat med geometri och det är både lätt och svårt. Man får plugga in det och hoppas att man lär sig det. Två mattelektioner kvar nu, sen är kursen slut. Slutprovet kommer vi ha vecka 8 och jag hoppas att det går bra och att mitt huvud är i form till dess.

Jag tänkte ta att duscha nu och sedan lägga mig sängen och se en film. Måste somna i tid ikväll så att jag är i form till Vickans tävling i morgon. En ledsagare får inte vara i oform heller!

Hoppas ni alla har en mysig fredagskväll och alla ni som är med era pojkvänner ska ta vara på det. Önskade att jag också fick mysa med min älskling ikväll. Men det gäller att gilla läget, jag får nöja mig med min säng och en bra film istället!

Massor av kramar till mina trogna få läsare! :*
Toowe Östlin


Don't worry be happy!

fucking nightmare!

Finns inte ett ord som kan beskriva min mardröm i natt.
Grät som ett litet barn! :D
Stackars far min som jag skrämde med mitt bölansikte, haha!


Nu ska jag hem till min pojkvän, plugga på samhällen och mysa i hans gosiga soffa.
Jag saknar dig hjärtat!


Bit i det sura äpplet!

Jag är väldigt besviken på hur matteprovet gick idag. Det kändes så bra när jag räknade talen i boken och jag kände verkligen att nu jävlar ska det skrivas många rätt. Men så fort jag fick provet i handen rasade allt och jag förstod inte vad jag höll på med. Hur kunde talen vara så svåra? Jag vill inte ha ett IG och jag kommer inte kunna ta det om jag får det. Jag kommer braka sönder och samman! Får jag inte G på det här provet så vet jag inte vad jag gör. suck...

Tror jag ska ta en långlång dusch. Känner mig kall och därför ska jag duscha i väldigt hett vatten. Jag behöver värme!


POSITIVA TANKAR POSITIVA TANKAR POSITIVA TANKAR, jag försöker och jag biter hårt i läppen
och det känns som att bita i ett surt äpple.


Skulle behöva psykologhjälp från ronja nu, men det tar väl ett tag innan jag får träffa henne igen...
Hejdå.  

Helgen i Sundsvall

Ja ni, då var det måndag igen. Känner mig inte ett dugg utvilad efter helgen, klev upp kvart i åtta både lördag och söndag. Hotellet var mysigt och det var god frukost (det viktigaste).

Fredag:
När vi kom dit på fredagkväll käkade vi och efter det skulle vi på relaxavdelningen som bestod av bastu och en pool. Hmm...relax? Poolen var svinkall och den var full av småpojkar som plaskade så att vattnet stänkte överallt. Därför bestämde vi oss för att skippa det och basta istället. Bastun var liten och där inne satt det några nakna damer. Jag hade ingen lust att trängs i en liten bastu med nakna damer. Istället pallrade vi oss upp på hotellrummet. Jag och Ronja som hade ett hotellrum badade i vårt badkar och det var sååå mysigt! Ett jäkla deeptalk blev det också. Väldigt behövligt, det är allt för få människor jag kan prata med. Tack Ronja för att du tar hand om din lillasyster :) 
Blev inte så mycket mer den kvällen, försökte titta på Hannibal men den var så dryg så att vi somnade som två stockar!

Lördag:
"as I pray for what I am
to my god that made me damned
I see myself in front of me
a man I never choosed to be"


Nomy - this heart of ice väckte oss 07.45. Det var bara att bita ihop och kliva upp, man vill inte vara sist vid frukosten liksom! Vi var bland de första. Satt där och försökte trycka i så mycket av allt god som möjligt och PLÖTSLIGT dök någon slags glänsande ängel upp Nanne Grönvall! Jag kände verkligen hur jag super glodde på henne och resten av familjen också! Hallå, vi kommer från Ljusne, inte får vi se kändisar ofta heller! Hon var i alla fall jättesöt! Väldigt liten trots att hon hade riktigt höga klackar sådär vid nio på morgonen. Hon var liten men tillräkligt stor i mina ögon att jag inte vågade gå och krama på henne som jag gärna hade villat gjort.

Efter att man har väntat på Ronja i minst 756 minuter blev det att gå upp på hotellrummet och fixa till sig innan vi drog ner på stan. Jag köpte en foundation och ett svart linne. Tyckte inte att det fanns särskilt mycket och jag brukar ha svårt att släppa lös plånkan. På väg tillbaka till hotellet köpte vi med oss subway mackor. Gott som fan vare, synd bara att man blir äckligt mätt. Låg inne i Karos, Mollys och Rickys hotellrum och gosade med systrarna ett tag. Klockan fem gick vi till bion för vi skulle kolla på "Snabba cash", den var rätts så bra tycker jag. Joel Kinnaman var rätt så söt, men inte så snygg som alla säger att han är. Definitivt inte min smak! Efter det gick vi tillbaka till hotellet där det skålades med öl och jag läste tidning och försökte se lite vuxen ut ;) Satt även och såg finalen på Robinson, tur som fan att det var Hans som vann istället för Jimmyjävel!

Jag somnade fridfullt (?!) vid halv tolv.

Söndag:
Vaknade upp av samma alarmsignal och samma tid på söndagen. Åt samma frukost fast nu tog jag pannkaka istället för fil och torkade bananas.

Utcheckning klockan tolv, gick ut i kylan och nästan halvsprang hem till Ronja. Hann sitta i Ronjas lilla lägenhet i ca en halvtimme innan det var dags att gå till bussen som tog oss hela vägen till Birsta. Köpte ett par jeans, ett skärp, en skjorta och ramar. Letade Converse skor ÖVERALLT, fanns inte min storlek någonstans. Lite besviken blev jag men man fick tänka på den goda IKEA maten istället.

Tog fembussen tillbaka till centrum igen och från stan till Ronja gick jag i 140 och frös som en apa. När vi kom tillbaka till Ronnys lägenhet blev det en lång väntat tills xtåget tog oss hem. Klockan tio var vi i Ljusne och med två långkallingar ett par jeans och tre tröjor + jackan frös jag hela vägen hem! Jävla kyla!



Jag kan sammanfatta denna helg som händelserik. 
Saknar Ronja sjukt mycket. Varför känns det som att det bara är du som bryr dig?
Aja, nu ska jag inte vara sån!

Blev hemskt mycket text nu och därför lägger jag in några bilder.
Nu måste jag plugga matte.
Ha det bra!
PUSS


Detta kan faktiskt hända, även i Sundsvall!


Ronja, Toowe och Karos

Ronja och Toowe

Toowe, Yvonne, Molly, Karos, Ricky och Kenth

IKEA MAT


IKEA MAT

Snyggingar


Ronja vid frukost

Frukost

Frukost.



TACK HEJ!


RSS 2.0