Tidsfördriv under verkningstiden

Sitter med hårfärg i håret och försöker hitta ett tidsfördriv i 20 minuter, inte lätt, inte alls lätt! Jag hade två alternativ:

1. Skriva blogg
2. Springa 20 nakna varv runt huset

Var ett otroligt svårt val och bara att komma på vilket alternativ jag skulle välja blev ett tidsfördriv i 10 min. Jag tror ändå att jag valde rätt! ;)

Har varit på e-center med kära mamma idag, handlade lite trevliga grejjer. Busskort, maskara, trosor, tuttkasse, en överraskning till Ronja och pizzastuff till min och älsklings myskväll. Fick spendera lite pengar nu när det inte blir något av min och Sandras tripp till Sundsvall :( Väldigt tråkigt, men kanske det bästa! Nästa år ska jag fan åka! Har sagt så i två år nu, men fan nästa år då jävlar :D

Ikväll ska jag umgås med bejbi! Som sagt ska vi ha en myskväll med pizzabakning. GOSIGT! 
Jag är så kär, kärare än någonsin!

 


Stolt som tuppen

Uppe med tuppen på min lediga dag!
Älskling du fick mig att kliva upp, jag älskar dig så otroligt mycket ♥


du är min dans på rosor

Va bra död igår kan jag säga, har aldrig mått så illa i mitt psyke som igår... Lördagen slutade inte som förväntat, jag är glad att jag har min underbara pojkvän och min underbara familj.

Denna dag har inte tankarna fått någon stund att cirkulera som så "snällt" brukar göra. Första dagen jag jobbade helt själv på jobbet, det gick faktiskt otroligt bra. Känns skönt att komma hem och vara nöjd.

"Jag kommer aldrig lämna dig älskling för om jag skulle göra det skulle mitt liv liv vara som att spela fotboll utan boll, det skulle inte vara fotboll längre. Precis som jag inte skulle ha något liv utan dig"
Det är det mest sötaste, gulligaste och underbaraste jag någonsin har hört! Vet ni att jag älskar min Andreas mer än någon/något annat här i livet. Han är verkligen mitt ALLT. Det finns ingen mening utan honom ♥

Ville bara att ni skulle veta det!


You and me!



Jag älskar dig hjärtat <3

Midsommar!

Glad midsommar på alla!
Jag ska tillbringa dagen hemma med mamsen och papsen. Ronja slutar åtta ikväll så henne blir det inte mycket att umgås med under dagens gång :)

Synd att vädret inte är så mysigt som det var igår! Jag måste ju ut och plocka sju blommor och jag är inte så sugen att gå ut om det åskar och blixtrar, det ser mörkt ut bortöver!

Hoppas att alla får en underbart bra midsommar!
Puss på er!














ledig dag!

Jag har det grymt bra på min första lediga dag! Solen skiner och mitt humör är konstigt nog på topp? Det är jag glad för. Något som jag verkligen behöver känner jag!

Ett minus är att Ronja inte kan gå på krogen på lördag som vi har bestämt! Ska försöka få med mig min söta Camilla, vill göra nått roligt med någon nu känner jag! Det skulle vara så roligt!

Fast det ska jag inte tänka på nu, jag ska bjuta av dagen och så får man se hur det blir :)






Man ska kämpa för den/det man älskar.
Jag bara väntar på att du ska förstå det.

-

And the road travels on
But I'm still near you
In my life, like a song
I will still hear you


Skit på du!

Ska jag säga vad jag tänker just nu?
"Jag skiter i ALLT, det är fan sommar och ingen jävel ska förstöra den för mig!"

Från och med tänker jag ta dagarna som dom kommer och njuta av varenda sekund! Jag ska tro på mig själv och inte falla ihop en gång till. Nu får det vara nog!

Tur att jag ska träna Vickan så att jag blir på bättre humör! :)


från 14.30













Jobb 14.30-21.45
tur är väl det så man får tänka på nått annat

storstädning

Nu är det storstädning på hög nivå som gäller! Heja heja!










Två dagar med Vickan :)

Tyvärr blev det ingen tävling för Vickan idag, den förbaskande hälen ville helt enkelt inte! Men jag är mycket nöjd med vår lilla resa ändå. Mycket sömn har jag fått och det är väl alltid bra? ;) Åkte igår runt halv två och jag sov hela vägen till tror jag, eller jag var vaken när jag åt hamburgaren och tur var väl det, annars skulle det bli kladdigt. Vi kom fram runt sex tror jag, då blev det spagetti och köttfärssås. Efter middagen gick vi upp på rumet och jäste innan vi gick och la oss.

Upp klockan sju i morse, hörde redan när jag vakna att det var skitväder ute. Spöregn och man kunde inte se ett uppehåll någonstans. Äh, lite regn har aldrig skadat! När vi kom till arenan blev det invigning, lite tråkigt att Vickan var ensam från gästrikland. Fast vi var glad ändå :D Sen blev det inte så roligt längre, Vickans häl gjorde uppror och det gjorde så ont att hon inte kunde springa. Så det blev till att stryka sig. Synd, men man ska inte hålla på när det gör ont. Hoppas det blir bättre gumman! 

Nu är jag hemma och sitter och käkar på fingrarna. Lyssnade på bröllopet på vägen hem och det var ju så sött! Inte trodde jag att jag skulle tycka att det var så sött, men det var otroligt sött! :D Skulle kunna höra det igen ja :D Tänk vad mysigt att gifta sig, det måste ju vara en tjejs högsta dröm, att få gå i en fin klänning och veta att den person man älskar mest av allt i hela världen älskar en lika mycket! Guuulligt!

Tror jag ska tjata till mig en pizza av farsan, får se hur det går!
Ikväll blire mys med Ronny :)

  

Tantgodis!



Tack för presenterna jag fick av er igår Petra och Vickan ♥
Hade världens längsta dag igår, fy i helvete vilken jävla dag! Men jag tog mig igenom den och somnade bara tre gånger på infomötet! Det var inte min mening!! ;)

Efter ha varit på ett jäkligt dåligt humör kom jag till Hällåsen, där tog det inte många minuter innan jag blev glad som en banan! Fick presentkort på Kicks och "tantgodis", då menar jag verkligen tantgodis :D hahaha!



Detta är det exakta beviset på tantgodis!

* Gelegodis, gelehjärtan och gelehallon ex.
* Skumgummi, t ex svampar och löständer
* Hårda karameller, som polkagrisar och marianne

Det finns också massor av mer "tantgodis" och ni behöver inte bli ledsna för att ni tycker om tantgodis, för det gör faktiskt jag också! Jag tycker att polkagrisar är jättegott och lika så med Marianne. ;) Kanske är för att jag har blivit 18 år?

Jag fick också ungdomligt godis efter Vickan lurat mig lite :D Center, världens godaste ungdomsgodis!

Nu har ni lärt er något nytt också, grymt!
Snart bär det av mot Karlstad med Vickan och hennes familj! Ska bli så himla roligt! =)
Ha en bra helg!

Första dagen på jobbet!

Inte långt kvar till jag börjar jobba nu! Var skitnervös igår men idag känner jag mig inte så himla nervös, tycker nästan att det ska bli skönt att göra nått annat än att vara hemma och drunkna i mina tankar. Hoppas bara jag få gå introt med någon som vill och inte någon jäkla surpuppa!

Har världens jäkla magvärk, jag försöker bita ihop och fokusera men det är inte lätt! Hoppas att det går bättre när jag kommer till Kastenjen. Ska försöka få i nått innan också, får väl se hur det går...

14.00-21.45!


Tack svenska!



Var på cfl idag och då passade jag och Camilla på att ta reda på vad vi fick för betyg på våra svenska uppgifter. Jag fick MVG på Upplysningen och MVG på bokdiskussionen! TACK ÄLSKADE ING-MARIE! Det känns otroligt skönt att svenskan går så bra som den gör. Tack tack tack tack! Det här behövdes verkligen ♥

 

 


Toowis dag :)

Igår hade jag och Andreas en "Toowedag", sött va? Ansiktsmask, sminkning, avmålning, tupplur och tacolagning var det som gällde. Hade en jätterolig dag, tack gubben för att jag fick den dagen av dig :-*. Tog några bilder som ni får ta del av :)















Sunday!

Ska strax åka och säga hejdå till mamma och Ricky som ska åka till Luleå. Kommer bli tomt som fasen, men samtidigt lite lite lite skönt ;D Efter jag och farsan dumpat av dem skjutsar han mig till Adde, min dag idag. Men idag har jag egentligen ingen lust med nått! Men jag har iaf bestämt att vi ska laga tacos, blev så jäkla sugen på det igår! Sen så får jag man väl se vad som händer =)


I morgon börjar arbetet, brand och cfl är det som gäller. På tisdag börjar jag med intro, lite nervös är jag! Det lär väl gå bra tänker jag, har ju jobbat där förut så jag vet ju det mesta :) Fast man får väl vara lite nervös ändå? ;)


Ha en bra söndag!



Så sant så!

"När den rätte dyker upp säger hjärtat till, då får huvudet säga vad den vill"


Johnossi – What's the Point


10 mentala lagar



Tänkte bara säga att det var så jäkla skönt att lägga sig ett varmt bad.
Mina tankar håller på att äta upp mig och jag kan tänka mig att många känner så ibland. Hittade "de mentala lagarna" som ska vara nycklen till frihet. Något man borde tänka på faktiskt!

Lag 1: Lagen om orsak och verkan
Tanken är orsaken, det som sker är följderna
Dina tankar ligger bakom allt du upplever. När du lär dig förändra dina tankar, kan du förändra ditt liv.

Lag 2: Lagen om den fria viljan
Du är den enda tänkaren i ditt sinne.
Oavsett vad som sker är det du som väljer vad du fokuserar din uppmärksamhet på.


Lag 3: Lagen om fokus

Det du fokuserar din uppmärksamhet på växer.
Allt du uppmärksammar, ger du energi. Tänker du på bekymmer, växer dina problem. Fokuserar du på det goda, växer det som är bra.


Lag 4: Lagen om grundläggande övertygelser

Dina grundläggande övertygelser bestämmer din verklighet.
Den värld du lever i är ett resultat av dina övertygelser. Dina tankemönster avgör hur du hanterar livet.


Lag 5: Lagen om individualisering

Du kan inte uppleva något annat än dina egna tankar.
Tanken är skapande. Allt du upplever är en följd av dina övertygelser.


Lag 6: Lagen om skapande

Eftersom du inte kan sluta tänka, skapar du alltid.
Du tänker hela tiden! Ta kontroll över dina tankar och få kraft att styra ditt liv.


Lag 7: Lagen om känslor

Du kan inte ha en känsla utan att först ha en tanke.
Tanken föregår känslan. Lär dig styra din tanke, så kan du välja känslor som gagnar dig.


Lag 8: Lagen om ersättande

Du kan bara förändra dina tankar genom att ersätta gamla tankemönster med nya.
Du kan aldrig säga ”försvinn” till en tanke. Men du kan alltid ersätta den med något nytt.


Lag 9: Lagen om mentala motsvarigheter

Lika attraherar lika.
Är du arg, möter du ilska. Är du omtänksam, möter du kärlek. Du väljer själv hur blir bemött!


Lag 10: Lagen om manifestering
Tankar är ting.
Om dina tankar är harmoniska och goda, blir verkligheten också harmonisk och god

 

Trevlig kväll med Johnossi ;)

Hade det väldigt trevligt med mitt sällskap igår! Jag och Sandra hamnade längst fram tills de började spela, då vi hamnade bakom två som tog VÄLDIGT mycket plats. Jaja, de var i alla fall skitbra! Fick tyvärr inga bra bilder heller, min kamera är inte hemma och mobilen knäpper inte allt för bra bilder i sådana tillfällen! Menmen, jag minns dem klart och tydligt i huvudet och det är väl sådana minnen som håller? :)

Gick hem till Karos och sov där inatt, tror det får vara sista natten! Ungarna vaknar ju så otroligt tidigt, får aldrig sova ut! ;D Haha, i morgon ska jag sova ut! Två dagar innan jag börjar jobba. Denna vecka blir det inte ledigt en enda dag, eller helgen fast då är jag ute på äventyr med Vickan igen. Vet inte ännu vart vi ska eftersom det är två alt. :)

Känner inte alls för att jobba om jag ska vara helt ärlig, skulle behöva ett fett jävla lov! Men jag behöver också pengar och det får jag inte om jag är en latfis! Blir nog rätt roligt att jobba lite, det är inte allt för mycket jobb heller. Jag får roa mig med Camilla, vi lyckades ju ganska bra på praktiken i ettan!

Tror jag ska käka nått nu, sen ska jag förmodligen bädda ner mig i sängen och kolla på film hela dagen. OM jag orkar. Orkar egentligen inget idag. JO! Jag orkar skriva en hel bok om mina tankar som cirkulerar så fint i huvud just idag! Jag ska också fundera ut ett passande jävla namn åt den!








Sommarlovet är igång!


Fina rosen jag fick av Dolphis igår ♥


Gårdagen var grymt rolig och jag känner mig så himla glad!
Jag, Dolph Lundgren och Anna kollade på världens bästa film igår, NI måste se den! Pojken i randig pyjamas en riktig tårfilm, fasen vad den berörde!

Somnade hos Dolph och blev väckt av Elins dräggel på min arm...men jag kan ju inget mer än att tycka småbarn som somnar i min famn är söt så det gjorde inte mig nått! Lika som igår har jag gjort Karos Dolph Lundgren Englund sällskap, hjälpte henne och Bonge att handla och det är ingen enkel match om jag säger så. Ena ungen springer dit och den andra sitter och grinar. Jag överlevde i alla fall! ;) Tänker hela tiden "ett barn, ett barn, ETT barn", fast jag får skäll av alla som jag berättar det för :D Slutar väl med att jag har 8 ungar!

Ikväll ska jag, Karos och Ronja in och kolla på Johnossi ♥ Lääängtar som faan! Ronjas kille Kim och hans bror skulle också komma, blir trevligt det! Desto fler desto bättre! :D

Gissa vad lilla jag ska få av min pojkvän på söndag? :D:D:D:D En "Toowedag" vilket betyder att jag ska få bestämma allt vi ska göra under hela dagen :D Jag sitter och planerar den från morgon till kväll. Är han inte söt som ger mig en sådan dag? Det är inte många karlar som gör något sådant inte ;) Min älskling!

Tänkte ta att bomba Dolph med sms nu så hon pallrar sig hit nån gång! Blir galen av att inte ha någon att prata med! TOOMT SOM FAN!


Stenö med världens bästa klass!












Smått och lite gott :)

Är mycket nöjd med betygen jag fick idag, MVG i idrott och människans socialt & kulturellt och VG i arbetsmiljö. I morgon ska vi till Stenö och jag känner inte ett dugg sug för det, skulle helst bara vilja sova ut, men man måste väl gå en sista dag i skolan innan sommarlovet antar jag!

Igår var jag och Ronja och solade solarium och sedan fetade vi oss med donken! Hon och jag kommer nog vara fastklistrade i varandra 24/7 den här sommaren, låter inte det roligt? -Oja!
Synd bara att vi jobbar för mycket olika, men vi ska nog få tid för varandra, jag och min lilla syster :)

Ska strax åka iväg till Hällåsen och träna Vickan, har inte träffats på en vecka nu så det är verkligen dags för en liten torreochvirre träning! 

Nu ska jag ta på mig träningskläder! 
Hare gött! 

Sommaren är nära

Nu håller Ronja på att säga hejdå till sin pojkvän och efter det ska jag mysa med henne sååååå otroligt jäkla mycket! Känns att sommaren är nära nu, synd bara att värmen saknas!

Två dagar kvar i skolan och vi ska inte göra mycket! I morgon ska vi få reda på betygen i kurserna vi har haft och på onsdag ska vi på stenö och jäsa :) Låter som två riktigt mysiga dagar!

Nu ska jag och Ronja sola och sen på donken.

Vet ni? Min familj är den bästa och jag vet inte hur jag skulle orka allt utan dem!
Ronja, jag älskar att du finns för mig ♥


<3

If you don´t feel the way I do it don´t matter
cause, I´ll never know how you feel
but if you do then sure I´d be flattered
in my mind it´s all different anyhow

Återställare? ;)

Trodde att man skulle få en lugn kväll med mina föräldrar, men man måste väl klippa navelsträningen nån kväll! Därför beger jag mig 100 meter bort från mamma och pappa och partar med syster Karos, Bonge och Karin! Jag är så jävla cool som får vara med dom stora barnen!

JIIIHAAA!


Bilder från Dragonen med klassen :)







Jag vet att jag är och förblir vad jag var!

Hade en grymt rolig kväll igår! Var kanske inte mycket för att röjja men väldigt mycket för att prata och det gillade jag verkligen! :D Det är också väldigt tur att jag har en pojkvän som bryr sig om mig och tar hand om mig, finns ingen bättre än honom! Jag ska aldrig göra uppror mot min pojkvän igen, från och med idag förblir jag den ocoola bruden som aldrig öppnar en snusdosa :D HAHAHA!

OP2, ni är underbara och det är så roligt att få se sidor som man inte visste fanns :) Positivt menat mina älskling :D

Idag ska jag bara mysa med familjen, ska ut och leka med Karos, Magnus och deras barn nu. Mycket mysigt!
Sommarlovet är nu väldigt nära, är det verkligt? - Ja! :)

Lycklig själ!

Nu är jag klar med alla uppgifter och jag känner hur lycklig jag är för att årskurs 2 är över! Året har gått så otroligt fort och jag hoppas också att nästa år går lika fort! Älskade sommaren är nu i mina händer och det känns verkligen som det kommer bli en underbar sommar och det gör mig såååå lycklig!

I morgon blir det fest med klassen, först käka på dragonen och sedan vidare till Therese! Känner på mig att vi kommer ha skitroligt och det hoppas jag verkligen att vi kommer :D Wohowow! Ska strax prova lite kläder så jag vet vad man ska ta på sig ;) och det är ju det bästa av allt! Får väl se om man hittar nått passande :D hahah

Men först ska man ta sig igenom en fredag, om man nu tar sig igenom den. Kanske sprängs i tusen bitar men det hoppas man väl inte på precis. Jaja, man funderar vart söderhamn är på väg lika bra att fly medan man kan :D

Äh hart gött



Var är boxen?

GLAAD!

Längtar till fredag då det är stor röj med klassen!
Jag känner mig så jävla lycklig och inte på grund av någon annan utan jag känner mig så full av energi. Det är ingen farlig lycka, det är lyckan jag har väntat på ett år nu. Tack sommar! Tack sommar! Tack sommar!

Ronja kommer också hem i helgen, underbart! <3

:D

RSS 2.0