Snart lov!

Sitter och väntar på att klockan ska bli tolv så att jag får åka till stan och gå där i min ensamhet i ca 45 minuter. Börjar bli nervös för provet nu...känner mig inte alls redo för att göra ett prov idag. Fast det är alltid skönt att bli klar med skiten. Efter jag har gjort provet ska jag hem till Andreas. I morgon har vi varit tillsammans i ett underbart år, så grattis på oss :)  

Jag räknar bara timmarna tills det ska bli lov. Ska bli så skönt att vila ifrån allt och jag kanske till och med tar en tripp härifrån, till min syster Ronja. Fast då blir det en dag eftersom att hon går i skolan och jag vill inte sitta ensam i hennes lägenhet en hel dag av mitt lov ;D

Men innan lovet måste jag ta mig igenom tre timmars trafikantkunskap idag och fyra timmar på cfl i morgon. Det lär jag då klara, annars vet inte jag vad det är för fel. 

Ha det så bra!


 

Hemmaplugg

Nu är jag klar med alla uppgifter som ska vara klara innan lovet och det känns nå otroligt skönt! Har bara tarfikprovet kvar nu och det ska jag plugga på ikväll och hoppas att det går bra i morgon.

Skönt att vi fick jobba hemma idag, för hade jag jobbat i skolan hade jag inte kommit någonstans. Vaknade åtta och började jobba med uppgiften direkt, tog en liten "lunch" halv tolv till tio över tolv sen blev det att jobbaen och en halv timme igen. Klar blev jag, om den blev bra eller inte det har jag ingen aning om. Men jag la ner all min energi på den här och jag hade inte kunnat göra den bättre för att huvudet är helt slut. Jag är stolt att jag orkade i alla fall.

Ska strax ner på konsum och hämta mina navelsmycken! Två dagar tog det att få dem, rätt snabbt? Hoppas dom är så bra som jag vill att dom ska vara, annars blir jag riktigt besviken.

Är ledig fram till 13 imorgon då vi ska jag trafikant på körskolan, sen så har vi provet från 15-16.00. Sen kan man nästa säga att lovet är igång. På torsdag har vi bara MSK och idrott, skönt som bara sen! 

Tänkte ta och plugga lite trafiknat nu så jag slipper ikväll. 
All kärlek till ni som bryr er!  

Tung dag

Sitter på svenskan nu och gör inte ett skit, vill bara ta halv fyra bussen men jag vågar inte fråga om jag får gå tidigare...feg som man är. Får ta den fyrajävlabussen.

Det här kanske är den värsta dagen i mitt liv. Allt är piss och rakt åt helvete. Vad kan det vara för mening med allt det här? Allting har väl en mening, eller hur? Men med det här ser jag ingenting. Allt är mitt fel och jag vet inte hur jag ska göra för att fixa det, för ingenting känns rätt. Varför försöker jag göra något som jag vet inte är rätt? Jag vet absolut ingenting nu. Det gäller att gå efter magkänslan, eller ännu bättre hjärtat, så kommer allt det här vara över och allt vara bra igen innan jag har hunnit blinka.

Du är det enda som betyder något! 


Körslaget

Trevligt slut på körslaget igår, haha!



Navels

Nu har jag beställt navelsmycken :D

Den röda blomman =)



Den rosa lilla diamanten =)

Gävle

Då har nästan lördagen flygit förbi också!
Har shoppat så att jag har ont i fötterna och jag kommer aldrig mer ha dom där jäkla skorna på mig! Hittade rätt mycket fint idag, men man kan tyvärr inte köpa allt. Jag köpte i alla fall en jeansjacka, en grön t-shirt, en bikini, örhängen och en huvtröja. Väldigt nöjd med mina köp! Jag och Ronjalino kommer ha lika bikini i sommar, fick nyss reda på att hon har beställt en sån bikini också. Haha, men jag och Ronja älskar ju att ha lika kläder såå det gör mig ingetting ;D

här är några bilder








sex timmars plugg = hungrig mage

Vaknade att av att jag hade en förjävla magvärk så det blev en tidig helg för min del. Bäddade ner mig i soffan och vilade fram till klockan tolv då jag bara var tvungen att skriva på uppgiften, LITE skulle jag skriva. Nu har jag suttit i sex timmar och skrivit klart skiten. SEX jävla timmar och min rygg värker som aldrig förr, hur var det nu med ergonomin? Magen är i alla fall bättre och jag känner äntligen mig hungrig! Ska mikra på en felixpizza!

Ikväll ska jag heja på Snygg-Mattias, vinner han inte kommer jag skrika av illska. Mamma har varit så snäll och köpt chips åt mig också. Man känner sig väldigt älskad när man är lite dålig, det är ju både bra och dåligt. Det är alltid bra med lite extra kärlek och man mår alltid så bra av det. Det dåliga är att man alltid önskar att man var sjuk, haha :D 

Nä nu måste jkag faktiskt få resa på mig innan jag får trycksår eller någon annan skada. ;)
Ha en underbart trevlig fredag! 

jag älskar dig så otroligt mycket, jag kan inte hjälpa det.

  


Ännu en torsdag

Känner mig så glad att det är torsdag idag. Veckorna är rätt hårda såhär nära lov, därför kommer en helg sitta GRYMT bra nu. Känner på mig att min helg kommer bli både väldigt dryg men ändå rätt så rolig. Ska iväg till Gävle med mamma på lördag och shoppa loss. Jag är värd lite shopping nu känner jag. Det kommer även bli en hel del plugg och det känns inte alls så trevligt. Men är det sista veckan så är det. Kämpa på!

Ikväll ska jag bara försöka ta igen mig lite. Kroppen är rätt slut och behöver vila, så jag bjuda på en mysig kväll!

Men lite kan jag skriva innan maten :D
Ha det bääst!


Idag fyller min kära Lillmalin 17 år, grattis på dig gulleplutten min.
Hoppas du har en underbart bra dag :)

 


Att vara kär är underbart

Andreas är allt, mitt allt!
Jag älskar dig mer och mer för varje dag.
Skulle aldrig klara mig utan dig ♥



Börjar bra!

Varit en mycket mysig helg och jag känner mig väldigt utvilad!

Denna dag har varit så jäkla slapp, haft både otur och tur på samma gång!
Vaknade upp brevid världens finaste, snyggaste, bästaste, underbaraste, speciellaste, roligaste och gulligaste pokjvän. Fick en liten sovmorgon, fast egentligen ville jag ingte ha det just denna dag eftersom jag missade förmodligen en av de bästa föreläsningar som finns! Egentligen hade jag kunnat gått på den för mitt besök var bara onödigt och jag hade inte behövt gått på mitt lilla ärende. När jag kom till skolan var den ungefär tio i elva och jag visste inte i vilket klassrum de satt i så det blev till att plugga lite trafikant. 

Lunchen var riktig good. Fisk & potatis är för riktiga hårdingar och det är bara mesproppar som skippar en sådan manlig lunch!  

Efter lunchen försökte jag plugga MSK-uppgiften men det gick väl inte allt för bra. Var väldigt okoncentrerad eftersom jag nyligen fått reda på att jag fick VG i matteB kursen. Så otroligt lättad är jag och förbaskat lycklig. Det gjorde dagen!

Hade ingen svenska idag så vi slutade kl 14 men jag, Agnes och Sofia tog en promenix för att sedan orka hålla på med lite svenska arbete trots att alla gått hem. Vi är sååå duktiga!

Nu ska jag börja arbeta med MSK uppgiften.
Pusspusspuss!

JAG ÄLSKAR ANDREAS!


Fredagar tröttar man aldrig på!

En trött men mycket glad Toowe har äntligen tagit på sig sina underbara myskläder och gjort sig redo för fredagsmys. Har inte varit en särskilt ansträngande vecka men jag är helt utmattad. Längtar tills jag får träffa Andreas och gosa i hans famn. Blir så avslappnad då :) 

Fredagen har varit lugn och skön. Sovmorgon till kvart i tio då vi började med samhäll. Efter samhällen hade vi friskvård då det är meningen att vi ska gymma eller göra något annat hurtigt men idag blev det tårt-ätning. Am fyllde år så hon bjöd klassen. Gött var det och den var jättefin. Lunch och slutligen rehabilitering. Fick tillbaka min uppgift och jag är så jäkla trött på VG+! Jag tror jag har fått VG+ på de fem senaste uppgifterna! Jag håller på att bli galen! Vad krävs för ett MVG då? Det känns som att jag kämpar som en galning och ändå når jag inte upp! VG+ är inget betyg! + syns ingenstans i betygen! Så vafan spelar det för roll om man får VG eller ett VG+, de har precis samma värde. Trött blir man, men det är väl smällar man får ta och göra det bättre nästa gång!

Jag är i alla fall jätteglad över att navelpiercingen har läkt efter ca åtta månader. Håller på att leta smycken nu och jag har faktiskt hittat några som jag tycker om. Ska beställa nästa vecka när pengarna kommer gåendes. Ska ta emot dem med öppna armar! hihi! 

Funderar på att lägga mig i soffan ett tag och läsa "Mamma, minns du mig". Faktiskt rätt så bra och man blir väldigt beroende av den. Det låter bra!

ha en underbar fredagskväll ♥








torsdag kl 10.15

Försöker skriva lite på vår nya uppgift men jag har inte alls ork till det idag och förmodligen inte på hela veckan. Längtar som fasen till helgen så att jag får vila upp mig lite. Känner att jag inte är på det bästa humöret, men det gäller att försöka vara glad ändå...försöka iaf ;)

Efter skolan ska jag och Agnes följa med Sofia hem och ha Mary Kay party! Shoho!! Kul att vi gör något på fritiden någon gång tycker ja :D Eftersom vi aldrig gör det. Pappi kommer och hämtar mig 16.20 och sen ska jag nog hem och mysa hos syster Karos om inte hela tjocka släkten är där! 

I helgen ska jag umgås med min underbara pojkvän som jag saknar nå otroligt! Har inte träffat honom på en vecka och det känns verkligen. Man är inte lika glad då. Men i helgen kommer jag i alla fall vara glad nu när jag har saknat honom som är en galning. Idag är det precis ett år sedan jag gick och var nervös på grund av att jag skulle vara med honom för första gången! Det är precis ett år sedan jag blev helt galet kär. Och jag är lika galet förälskad i honom som jag var då, om inte mer! Han är världens bästa! Jag älskar MIN MIN MIN Andreas <3

Nä nu ska jag skriva 10 min till. 
Ha det gött! 

Friluftsdag med omvårdnad

Tänkte bara ladda upp lite bilder från den härlig friluftsdagen igår!

























tack och bock!


Bara lite skitsnack

Första dagen avklarad och skönt är det. Huvudet har inte varit ifrom alls idag och bättre blev det inte med en uppgift heller. Jag är i alla fall mycket nöjd med vädret och jag sken nog upp mer än solen i morse, men det var bara tack vare solen förstås. Lite svårt var det att komma upp i morse eftersom vi kom hem ganska sent igår och det var så svårt att sova själv! Det är så det blir när man är bortskämd. Tur att jag får sova brevid mamsen i natt.

Pappa och lillbror Ricky är i Örebro hos ögonläkaren för att se hur det står till med Rickys ögon. Jag hoppas verkligen att det går bra! Vill att det ska bli bättre med lillbubben nu! Lite lyx får de i Örebro i alla fall, de sover på hotell (säkert världens mysigaste). Men mamma och jag får också lite lyxigt eftersom vi får lite tid tillsamman bara hon och jag. Älskade bästa underbara mamma ♥ Vi Ska kolla på halvåtta hos mig och jag hoppas på att familjen annorlunda fortfarande går? Vi ska även käka nötter. MUMMA.

Apropå bananer så vill jag bara skriva att jag är helt galen i familjen Johansson som är med i familjen annorlunda. Jag vill ha max två barn men när jag ser på familjen i Älvdalen så tänker jag "minst sju barn". Det är beundransvärt hur man klarar av att ta hand om 10 barn och ändå ha en sådan stark kärlek kvar. Troligen är det bara vissa människor som kan klara av det. Jag tycker att det är jätteviktigt att man ska vara riktigt säker på att man kommer hålla ihop innan man skaffar barn. Jag vill i alla fall inte att mina barn ska bollas runt. Jag skulle gärna vilja ge familjen Johansson en stor fet kram för att de är så otroligt jäkla söta!

Nu har jag skickat in min ansökan om sommarjobb. Hoppas verkligen att jag får där jag verkligen vill ha det, fast jag vet inte riktigt vart jag vill vara mest :D Haha. Jag tror att det blir bra vart som helst, jag är bara nöjd jag får tjäna lite pengar och ha lite sysselsättning i sommar. 

Sitter och kollar på hur mycket jag har skrivit nu. Hjärnan varnar mig och säger att det är för mycket text. Så jag tror det är dags att sluta skriva nu. Ha det bäst! 

Jag längtar efter min älskling så himla mycket! 
Toowe ♥ Andreas

  


Söderhamn - Umeå

Sista dagen på lovet och solen lyser. Tråkigt att jag inte hinner gå ut och jäsa lite. Har packat i det mesta nu och jag kommer väl ha mest packning av alla fast det inte ens är jag som ska tävla. Är man tonårstjej så är man. Bussen går från resecentrum klockan två och vi skulle vara framme i Umeå mellan 19-20 någon gång. Så det blir en rätt så lång bussfärd. Fast det kommer säkert gå bra, en gosig kudde, en grym bok, bra musik på mobilen, en pratglad Vickan, trevliga smsoffer och godis. Det ser ut som att det kommer gå riktigt bra? ;)

I morgon ska Vickan hoppa längd och springa 60m, positiva tankar ska det vara! På söndag har vi inget att göra så vi får roa oss själva helt enkelt! Förmodligen kommer vi peppa våra små vänner som är nervösa när vi är cool lugn, höhö.

Kommer hem sent på söndag kväll och då är det snabbt ner i kojjan och upp dagen efter för att åka till skolan. Inte trevligt att lovet är slut, men mycket trevligt är det att få träffa Agnes och Sofia igen! Jag känner mig ganska utvilad men jag vet att jag kommer orka 14 skoldagar till. Hoppas att det mesta av all snö har försvunnit tills dess. Men jag tyckte jag hörde att det skulle komma en kallfront till veckan och det gillas INTE. Det gäller väl att se det positiva i det också, om det nu finns något :D 

Nu ska jag packa ihop det allra allra sista.
Önska oss lycka till!
Puss och Kram


Bulgariens övergivna barn

Passar på att skriva nu medan Emilia sitter stilla framför tv:n. Har varit barnvakt sedan igår kväll och jag är så otroligt tok kär i min lilla systerdotter. Hon har varit med till Bollnäs och när jag skulle fixa pass och efter vi blivit klar med så åt vi långkorv. Haha, korven var nästan längre än henne! Skrattar fortfarande!

Igår blev jag väldigt upprörd. Var det någon som kollade på domumentären på 4+ kanalen? Bulgariens övergivna barn hette den och jag har aldrig i mitt liv och då menar jag ALDRIG sett något så brutalt i mitt liv. Barnen hade alla något slags funktionshinder, många av dem var bara blinda, och de lämnades på ett slags barnhem. På det barnhemmet bor alltstå 75 st oönskade barn. Alla barnen klassades som efterblivna och personalen ansåg att endas deras uppgifter var att tvätta, klä, mata dem. Många av dem kunde inte prata (och kommer inte få lära sig heller), de blev misshandlade, de blev inlåsta på nätterna då de låg och grät men ingen kom och de var otroligt undernärda. Jag ljuger inte när jag säger att de inte fanns något kött på dem, de var skelett. Barnen satt och gungade fram och tillbaka på grund av att de inte har fått någon slags kärlek. Jag mår illa när jag tänker på hur personalen behandlade barnen. En av personalen hade ett våldsam bakrund och det kom fram att han slog dem. Han tog chansen att slå några som inte kan säga något, för de kan inte prata. Kan något sådant få förekomma i ett EU-land? Jag kan inte beskriva allt som de visade igår och man mår extremt dåligt efteråt. Ni måste bara se den! Det går repris den 13/3 kl 14.30. Man skulle bara vilja hjälpa...

Tror jag måste roa Emilia nu, hon börjar bli lite rastlös. Vi ska baka muffins så fort far min har kommit hem med i ingredienserna.

Ha det bäst!






arg.se

Ska först börja med att berömma Viktoria för att hon orkade ett xantal mer armhävningar än mig. En otränad tjej som jag klarade bara 10, 9,8,7,6,5,4,3,2 och 1, en gång och kommer få en jäkla träningsvärk i morgon medan go Vickan klarade det två gånger! Duktig tjej! Ser framemot helgens tävling och hoppas att vi får en mycket rolig helg tillsammns i Umeå :)

Annars är jag typ rätt små arg just nu. Är trött på allt tjat och tjat och tjat! Jag blir galen!!! Vad vill alla mig? Låt mig vara!!!! Det är inte konstigt att man mår som man mår när det är ett ständigt tjat hela tiden. Jag lovar att jag kommer bli galen av allt det här. Har en sån jävla stor lust att packa väskan och försvinna. Undra vilka kläder jag skulle ha tagit med mig för att orka bära... åh vad arg jag är! Jag borde inte skriva blogg när jag är på det här viset. Fyskäms toowelotta!

Glad att jag har haft en underbar helg med hjärtat iaf, det har gjort mycket! Och jag är så kääär!

Nu ska jag försöka få kontakt med den allra bästa, måste få prata ut lite och komma på fötter igen. Ett word dokument är bland det allra bästa i sådana tillfällen. Känns som att det inte finns någon bättre lyssnare och förmodligen gör det inte heller de....

Tar och biter ihop!
Hejsvejs!


Vickan i Eskilstuna 09



1 day left!

Är det bara jag som känner att lovet är otroligt nära nu? De två sista uppgifterna och det sista provet är nu klar! Det känns grymt. Hoppas morgondagen går fort och jag hoppas verkligen att jag får ett fantastiskt lov, för det behövs verkligen! Idag har jag INGETING för mig och fyfasen vad rastlös jag känner mig, fast det är på ett bra sett. Får se om jag tar ett besök hos syster Karos eller till m&m. Sist jag var hos mormor och morfar var den 24/1. Jag får så jäkla dåligt samvete när jag tänker på det men det har varit ett ständigt pluggande så jag har inte kunnat. På lovet ska jag i alla fall gå dit och äta tekaka med majonäs och gurka. MUMS!

Jag är lite smått kär i melodifestivalen just nu känner jag. Spelar upp Peter Jöbacks, Anna Bergendalhs, Andreas Johnsons och Darins låtar hela tiden. Och för mig spelar det ingen roll vem som vinner, fast det måste såklart vara någon av de fyra ;)  Känner på mig ett det är ett riktigt ballad år i år! Och Sverige har störst chans att vinna genom en ballad. Ola kommer ju knappast komma någonstans så han ger ni fan i att rösta på ;D

Nu ska jag käka min toast och koka lite nyponsoppa.
PUSS PUSS PUSS PUSS!
Jag älskar Andreas :)


Andreas Johnson - we can work it out

Måste bara ladda upp denna underbara låt med Andreas Johnson!


Toowis = OTROLIGT nöjd

Ni ska alla veta att jag är grymt lättad. Jag fick VG på slutprovet i matten och jag har nog aldrig varit stoltare över mig själv. Jag förtjänar väl att få skriva det, eller hur? Blev otroligt chockad när jag fick se VG:t för det kändes absolut inte så bra när jag gjorde provet. Är någon med mig eller? För det känns helt magiskt att jag fick VG. Tänk om Johan kunde vara riktigt snäll och ge mig VG i kursen, hoppas hoppas hoppas! Snällla Johan ge mig ett VG! Nu kommer jag orka hela veckan utan problem, tack käre matteprov!

Som nu alla kan se så är jag hur glad som helt och det är väldigt svårt att fokusera på svenskaprovet nu. Därför skriver jag lite nu och hoppas på att min överskottsenergi ska gå över.

Dagen har i stortsätt varit grym och jag hoppas verkligen att det blir flera ljusa dagar framöver :)
Imorgon slutar jag tolv och det gör hela veckan säger jag. Då är det rehab och arbetsmiljö och säkerhet som gäller i morgon och det lär jag ju orkar? OJA speciellt efter denna fantastiska dag!

Nä nu tycker jag att svenskan börjar bli viktigare.
Ha det bäst, önskar en otroligt nöjd Toowis!


11 månader

Jag känner mig skapligt handikappad idag... har typ 0 kr kvar på mobilen och det svider i hjärtat. Jag trodde inte att jag var såhär beroende av min telefon ;)

Har haft världens mysigaste helg med hjärtat och jag älskar honom mer och mer för varje dag som går. Jag skulle aldrig kunna leva utan honom för han gör mig så jävla stark. Idag har vi varit tillsammans i 11 månader och det känns helt sjukt. Helt sjukt på två sätt. Helt sjukt att det har gått snart 1 år sedan vi började träffas och helt sjukt att det bara har gått 11 månader eftersom det känns som att vi har känt varandra hela livet. Det finns ingen som betyder så otroligt mycket som han gör och han kommer alltid gå först för det är med honom jag känner mig riktigt jäkla glad! 

Tror jag ska försöka packa ihop lite. Kroppen mår inte som den ska så jag hoppas att lite sömn ger susen! 
Godnatt!
Toowe Östlin ♥ Andreas Fernquist



 




RSS 2.0