suck...

Nu är jag bara jätte less för att jag har skrivit klart tre inlägg och varje gång jag blivit klar har datorn gått "bakåt". Jag håller på att koka av ilska just nu. Jag har suttit här i en halvtimme i  onödan. Skriver inge mer nu, för jag blir bara så förbannad. 

Skitsamma om datorn gör uppror, jag har i alla fall världens mest underbaraste pojkvän! Jag älskar dig!

Dags att somna in till filmen finding neverland som vanligt och hoppas på fina drömmar.
Godnatt.
Toowe Östlin


Fredagsmys

Nu e de slut på veckan
De e dags för fredagsmys

Wihoa!

Idag fyller min älskling 20 år, så ett stort grattis till honom :) <3

Min kropp är för tillfället helt slut, har varit en lång vecka med mycket tänkande. Tänkte sätta mig och plugga lite och hoppas att jag blir klar med en uppgift. Då har jag bara en uppgift att kämpa med nästa vecka. Vem ska jag ta först? Teckensspråksuppgiften eller reflektionen om andra boken om Kirre? Skulle tro att det blir reflektionen eftersom den är svårast. Plugga på en fredag, fyfarao!

Ikväll blir det även: IDOL --> badning med skum med nagelfilning och ögonbrynsnoppning, MYSPYS. Sen blir det kojjan och den längtar jag efter =)

Nu är det inte alls långt kvar till jul och jag längtar väldigt mycket! Det är så mysigt när man tar upp alla julsaker. Just precis nu sitter jag och lyssnar på "Hej, mitt vinterland". Minns att när jag var liten så hade jag ett vitt kassettband med massa jullåtar och bland alla låtar fanns låten"Hej, mitt vinterland", det var en kille som sjöng den och jag var sååå förälskad i honom, fast jag inte ens sett honom. Det måste väl har varit något med hans röst då. Haha, tänk vilka idéer man hade som barn =) 

Dags att återvända till verkligheten
Toowe Östlin


Andreas du ska veta at du gör mig stark!


Skoltrött

Tjollahopptjollahej!

Borde egentligen sitta och läsa 40 sidor i social omsorg just nu, men jag är så sjukt skoltrött att jag orkar inte det idag. Nästa veckan ska jag isolera mig i mitt rum och ingen kontakt med någon ska jag ha för då gäller det att verkligen hårdplugga på matten. Ska verkligen få G och så är det bara!

Snart är det helg och det betyder vila + att jag får sovmorgon till klockan tio på måndag och det är guldvärd! Min söta pojkvän fyller 20 år i morgon. Nu är han en riktig karl, MUUMSIGT! 

Nä nu får jag så dåligt samvete för att jag inte läser att jag måste gå och hämta boken och läsa 40 sidor, det hinner jag väl på en timme? Eller?

Efter skolan ska jag hem till min gulliebubbie och mysa!
Ha't gött
Toowe Östlin

Panic?

Dagarna bara rullar på, känns som att det var söndag igår men det var det inte utan då var det tisdag och idag är det onsdag. Shoho! Det är inte alls långt kvar till jullovet, när denna vecka är slut så är det bara 2 veckor och 4 dagar kvar och hur snabbt kommer inte de gå? En sak som jag har planerat att göra på jullovet är att åka upp till Luleå för att träffa min kära syster Kinis och hennes småttingar, eller småttingar och småttingar, Ebba blir ju hela nio år i januari! Hur kan min älskade lilla Ebbakusen bli så stor? Det är nästan skrämmande, det är inte alls lång kvar tills hon börjar på högstadiet, speciellt inte om det går i den här farten. 

Annars är allt toppen bara de att jag börjar få smått panik över att inte veta vad jag vill bli. Haha, visst så har jag rätt lång tid på mig att försöka komma på något som intresserar mig, men jag vill ha ett mål! Jag vill ha något att kämpa för. Det som skrämmer mig mest är att jag kommer kanske stanna som undersköterska och jag vill inte det! Jag skulle kunna stanna som uska bara för att slippa plugga mer, men vad kommer jag få för liv då? Jag kommer bli en surpuppa som bara klagar över hur mycket jag hatar mitt jobb och så kommer jag bli otrevlig och BLÄÄ! Fan heller att jag ska stanna där och jag ska definitivt inte stanna här! Det ordnar sig eller hur? Precis som allt annat brukar göra.

Just nu sitter jag och väntar på att en tjej från kuriren ska ringa, hon ska göra en enkät om OP och såklart skulle Ewa säga att jag ska vara med på den. Har varit på med så jäkla mycket nu, men jag lyssnar på Rakel att man ska göra en sak man är rädd för varje dag och hon kanske har rätt? Tillslut kanske jag slipper min jäkla blyghet.

Aja, nu blev jag sur så nu ska jag gå till mitt rum och vara irriterad.
ha det bra.

Toowe Östlin älskar sin Andreas Fernquist <3


mitt ljussken i mörkr

Pluggpluggpluggpluggplugg. När ska det ta slut? När ska det komma en period då det räcker med att gå på lektionerna i skolan och slippa plugga så jävla mycket hemma? Skolan tar upp nästan hela dagarna från måndag till fredag och är det då så nödvändigt att ta ifrån oss våra kvällar och helger också? Det är som att de tror att vi ungdomar inte har något liv alls utanför skolan. Åååh jag är sjukt less på det här nu. Jag är grymt sugen på att hoppa av skolan nu och vila ett år, men vad skulle jag tjäna på de?

Älskling, jag saknar dig så mycket fast vi träffades igår. Du får mig att känna mig stark i de stunder jag är som svagast och jag skulle behövt krypa in i famn just nu. I morgon får jag träffa dig och jag ska njuta av var enda sekund. Du ska veta att du är det bästa som har hänt mig och jag vill leva med dig för alltid. Jag älskar dig min fina och underbara Andreas <3

En trött Toowe Östlin

en riddare i nöden :)

ikväll ska jag mysa med min älskling!
jag är jätte glad :)
älskar dig älskling <3

Toowe Östlin


love is my drug

Just nu är jag en riktigt trött Toowis, somnade kanske kvart i tre inatt och var tvungen att gå upp kvart i nio och det gick faktiskt bra. Det är nu jag känner att jag är jätte trött! Aja, den nya twilight filmen var hur bra som helst och att se den på bio var underbart. Se den allihopa!

Hade engelskanationella idag och jag tyckte det gick kanon tills jag lästa igenom den, haha, man kunde tro att det var en 11 åring som skrivit texten, men jag är glad om jag får G i engelska eftersom det inte är mitt bästa ämne ;) Matten börjar jag också att gruva mig över, det är så jäkla svårt och jag måste bara få G i den kursen annars vet jag inte hur jag ta mig till!

Vill att IDOL ska börja så att jag kan få gå och lägga mig snart. Hoppas att Reza ska åka ut nu. Ikväll tyckte jag att Calle var grym och han får inte åka ut ikväll för först ska Reza och Tove ut. Förstår inte hur alla kan tycka att Tove är så bra, jag tycker inte hon är så speciell faktiskt, eller såklart hon är men jag vill inte att mina favoriter ska åka ut nu! Vi får väl se hur svenska folket röstar =)

I morgon ska jag upp tidigt för det är öppethus på staffan, är inte särskilt sugen nu skulle hellre sova ut länge. Fast nu får jag vara ledig den 18/12 istället. Det är tur att jag har Fialotta och Agnes med mig och då kan inte de fyra timmarna vara tråkiga. Eller hur tjejer?

Nä nu börjar IDOL och jag ska hålla alla mina tummar att Reza åker ut ikväll.
Ha en fortsatt trevlig kväll gött folk.
Toowe Östlin

Love is my drug, is my medicine.
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
She's my heroin.
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

When you're feeling tired
I'll lie there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
You wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you

Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, is my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

When you're feeling fired up
I'll fire with you
If you had to lie a little
I'll let it be true
When you get low, I'll get lower than you
When you've had enough I've had it
much more than you knew

Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, is my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me


bakåt!

Något positivare idag, jag har ingen aning varför fick mitt lilla ryck igår...menmen nuså är jag jätte glad igen :)

Haft en fin dag i skolan, vi fick lära oss att dansa vals och shottis på idrotten och det var väldigt trevligt. Efter det hade vi socalomsorg och det kändes som att jag inte kom någon vart med uppgiften och det suger för då kommer jag få sitta med den hela helgen, fast vad spelar det för...har noll planer inför helgen och det skadar inte med lite plugg. Matten gick sisådär, hann knappt börja jobba något så jag vet inte om jag förstår eller inte förstår. Det får morgondagen bestämma :)

Och nu får jag damp för jag råka trycka på "bakåt"  och allt förutom det som står ovan försvann och det gör mig så förbannad. :P Jag som hade skrivit så mycket...SUCK ;D

Jaja, jag skrev iaf en kärlekshälsning till Malin eftersom hon gav mig ett fint armband idag, jag skrev också att jag saknade henne jätte mycket och att hon är min bästa vän ;D

Sen skrev jag att jag har sovit 1timme och 40 minuter nu på kvällen för jag måste vara vaken till kanske halvtre för jag, Älskling och Ronja ska på Twilight-new moon. Jag hoppas den är lika bra som jag tror att den är. Jag har höga förväntningar på den. Fast kan någon Twilight film vara dålig? Tvivlar jag på :)

Nä nu tänker jag inte skriva mer för att då kommer väl jag tycka på bakåt igen och det vill jag inte :D
Ha en bra kväll för det ska jag ha!
Toowe Östlin



hur bär man sig åt?

Jag är så jävla trött på det här nu. Jag är världens lyckligaste när jag är med Andreas och när jag är i skolan med mina underbara vänner men direkt när jag kommer hem och sitter i min ensamhet mår jag piss och skit. Jag tänkte såhär igår "fyfan vad skönt att komma hem i morgon och inte göra ett enda dugg, inte något jag måste plugga till utan jag kan bara ta det lugn". Ja här sitter jag nu och har så tråkigt att jag tror jag snart går och lägger mig! Vad har jag för liv egentligen? Jag bygger upp mitt liv runt andra eller runt pluggning och snart klarar jag inte av att sätta mig ner och ta det lugnt för mig själv. Jag blir så jävla arg på mig för att jag är såhär negativ men jag känner att jag måste få ur mig lite.

Jag vill bara packa min väska och åka till min älskade syster Kina en vecka, det skulle vara guldvärt och det skulle vara ett sätt för mig att vara ifrån allt lite och samtidigt kunna slappna av och ha kul, för det funkar fan inte här. Men jag får vänta till någon dag efter jul tills jag får åka upp dit och eftersom att tiden går så snabbt kommer det vara snart. Vill ha dig att prata med nu älskade syster, du är den enda som förstår mig på alla vis. Varför finns det inte fler? KINA KOM HEM :'(

Lovar att nästa inlägg ska vara mer glatt, känner att det bara är en jobbig dag idag. suck.

Hoppas ni har det bra iaf!
Toowe Östlin


en dag av längtan

Har varit en rätt knasig dag idag. Har varit på e-center med familjen för tredje gången denna vecka och vi fikade och myste men på ett sätt känns det som att jag har varit helt frånvarande. I huvudet har det enbart varit en dag av längtan. Det är lite tråkigt när det bli så för att dagarna får liksom ingen mening och så vill jag verkligen inte ha det. Menmen, är man kär så är man och dagen får sin mening när man träffar den man älskar mest av allt i hela världen :)

Har pluggat i ca två timmar nu och samtidigt som jag vill ge mig beröm vill jag skälla lite på mig också! Jag skulle försöka släppa det lite över helgen, men pluggis som man är så plugga man ändå...kanske lika bra.

Nu ska jag fortsätta längta efter min älskling, han kommer väl snart hoppas ja.
Ha en trevlig lördagkväll allesammans :)

     

Bakfredag

Fredag idag, underbart känns det kan jag då säga! :)
Denna dag har jag hunnit med att gått i skolan till två, gått på stan högst en kvart, ätit pizza på saga med ronja, pluggat, suttit vid datorn ett bra tag och bakat chokladbollar. Nu sitter jag bara och väntar på att IDOL ska börja. Blir så frusterad av att Ronja har damp i kroppen och inte kan sitta still, fast jag tycker om henne ändå.

Tänkte ladda upp lite bilder på min och ronjas fantastiska bakning, eller jag kanske ska säga MIN fantastiska bakning för ronja hjälpte inte mer än att plocka bort allt från diskbänken...lillesyster får gör allt.

Det var meningen att våran bakelse skulle se ut som en första bilden...vet inte vad vi gjorde för fel? kanske fel reccept? :D

            


Toowe Östlin


För att du ska få något att läsa :)

Gokvällgokväll!

Egentligen har jag inte tid med det här, men jag skriver så att min käre svärmor ska ha något att läsa på jobbet! Haha :) Det är tur att man kan roa någon, inte sant?

En lång och rätt dryg dag men ändå måste jag säga att den har varit rolig. I alla fall i skolan. Har börjat prata om utvecklingsstörning och jag tycker det är hur intressant som helst. Jag har verkligen hittat något som jag är intresserad av, kanske något som jag kommer jobba med in the future? ;P

Positivt idag:
* vaknade upp med en vacker prins
* fick skjuts till skolan med ett trevligt sällskap
* hade en rolig idrottslektion (hiphop)
* pratade om utv.st
* oboyen och chokladbiten
* pankaka, mjukmacka och leverpastej till lunch
* hade en toppen skoldag med sötagnes och sötfia
* fick skjuts hem
* syster ronja är hemkommen
* blev klar med svenska uppgiften

Negativt idag:
* fattade inte ett shit på matten och funderar nu "kommer jag klara det?"
* bråk med mamma
* plugga fast jag behöver vila
* huvudvärk
* lång och dryg dag
* lasse slutar aldrig vissla/pipa/skrika

Nu är det slut på att sluta 12 på fredagarna, måste gå på extralektionerna i matte B och jag har noll ork till det. Det enda jag vill en fredag är att komma hem tidigt, lägga revir i soffan och ligga där hela kvällen! Blir väl en massa plugg i morgon också, men jag tror jag ska försöka lägga pluggandet åt sidan denna helg. Min kropp är såååååå trött! Tänk om man kunde få gå i skolan och slippa plugga hemma? Det skulle vara underbart :) För jag har inget problem med att gå skolan, jag har det toppen med mina fantastiska kompisar och jag saknar faktiskt  dem under helgerna, de gör mig positiv. Tack för det tjejer! =)

Nä Mona, nu måste jag faktiskt gå och lägga mig!
Hoppas du får en bra dag på jobbet!

Toowe Östlin


Jag älskar min andreas mest av allt hela världen!






Tidfördriv

Jag kommer sakna Rabih på fredagarna kan jag säga!

http://www.youtube.com/watch?v=NVgQwJmYvjs


I väntan på makaroner och korv

Skriver ett inlägg i väntan på mat.

Haft en kanon dag idag, precis som alltid! jag och mina älsklings tjejer har planera lite inför sommaren 2010, det gäller att ligga i säger jag bara. Idag fick vi reda på att vi kan få göra en praktik utomlands en månad i sommar. Vi behöver inte betala något och vi får till och med lite fickpengar. Så nu har vi tjejer pratat lite och vi ska söka i England. Det skulle vara så roligt! Det skulle verkligen vara nyttigt för mig som har varit instängd i Ljusne i 17 år, det längsta jag har kommit är till Luleås kalla skogar. Nä fyfan jag skulle verkligen behöva komma iväg och uppleva något nytt! Molly gav mig och Camilla ett tips om att söka stipendium till en språkresa och inte lite sugen blev man. Men kommer jag palla 7 veckor ifrån söta, lilla, charmiga Ljusne? - KANSKE. Men jag tvivlar att jag kommer klara 7 veckor utan min älskling. Fast jag lever bara en gång. Varför är inte jag den starka personen? haha.

Maten är nu klar, bäst att börja käka för sen ska jag träna min lilla viktoria. Har inte sett henne på länge så det ska bli trevligt att träffa henne igen :)

ha en fin kväll gott folk!
Toowe Östlin

En dator till lilla mig

Nu är jag en utvilad flicka som har haft en riktigt mysig helg =)

Fredag:
Kom hem från skolan satt och pluggade en timme och efter det följde jag med pappa för att hämta mamma på jobbet. Kom hem och la mig framför tv:n och väntade på mat. När jag fått min käraste tunnbrörulle och ätit mig proppmät la jag mig på kökssoffan och min gode glade fader sa "Jadu toowe, ska du gå klart gymnasiet?". "Öööh hallå?! Varför ska jag inte göra de? Jag är ju i toppform nu jag!" blev mitt svar och jag fattade inte vad han ville komma farm till. Han går till deras sovrum och jag hör hur han stönar till och lyfter upp något som är tungt. Då klarnar det för mig och när jag ser honom komma med ett stort packet och när jag öppnar det bryter jag ur i glädjetårar. En datorn, en alldeles egen dator. Nu behöver jag aldrig mer anpassa mig efter andra när jag ska sätta mig vid datorn. Antar att pappa kommer lägga ut bilder på mig på facebook när jag är svart under ögonen. Jag har en glad lillebror också för även han fick en dator. Vad hände säger jag bara! Aja, kvällen fortsatte hemma hos Rebecca med henne och Malin. Vi kikade på IDOL och hejade på Erik, han är så överlägsen! Jag blev jätte ledsen för att Rabhi åkte ut eftersom hans röst är speciell och han är så mysig! Han hade gärna fått stanna kvar längre för mig och Eddie hade GÄRNA fått åkt ut. Han sjöng så falskt den här gången att jag satt och skämdes när jag lyssnade på honom. Uscha :) Gick hem vid elva, satt vid datorn en stund och sedan somnade jag djupt =)

Lördag:
Vaknade runt tio, satt framför min underbara dator. Vid ett åkte jag in på E-center med mamma, pappa, Karos, Emilia och Elin. I början gick det bra men man vet ju hur det slutar när man har barn med sig och handlar. Gnäll, gråt, skrik och en moster som nästan blir galen. Haha, men vem har inte varit barn? Även om det var mycket gnäll och gråt så älskar jag mina små älskade systerdöttrar, för de är världens sötaste! När jag kom hem var man trött som fasen i kroppen. Men det dröjde inte länge innan min käraste pojkvän kom hem till mig. Blev en mycket mysig kväll med min ängel :)

Söndag:
Denna dag har jag bara tillbringat framför datorn. Städade Lasses bur och läste kapitlet om utvecklingsstörning en stund. Men annars har jag bara suttit vid datorn, det är väl inget fel med de en söndag tycker jag :)

Ser på klockan att det är dags att göra i ordning sig för kojjan!
Godnatt och sovgott
Toowe Östlin



Gott och Smått

Godkväll :)

Nu avbröt jag min underbara tid framför tvprogrammet "mammas pojkar" bara för att jag blev jättesugen på att skriva. Det kändes som att jag hade 100 saker på hjärtat men nu när jag satt mig ner för att börja skriva kan jag inte kommer på en enda sak! Det är så min hjärna arbetar såhär på torsdagskvällarna. Denna vecka har varit lite sådär upp och ner. En elak Toowis går mot bussen, en glad Toowis går i skolan och en trött Toowis sitter på bussen på väg hem efter en lång dag. Tur att orken finns i skolan i alla fall för det är det viktigaste och jag är så himla glad att allt mitt pluggande ger resultat, alltså bra resultat, riktigt bra resultat! Fick mvg på socialomsorgsarbetet om: "Hur uppstår sociala problem". En stor lättnat kan jag då säga. JAG SKA FAN HA MVG I DEN HÄR KURSEN, så är det bara! Om jag håller i så kanske det inte är helt omöjligt!

I morgon ska jag få mysa med mina bästa vänner Malin och Rebecca. Det känns som att vi tre inte har varit med varandra sen jag gick i nian, jag har varit med någon av dem ibland men det var längesen vi tre hittade på något. Vi kommer ha skitkul för det har vi alltid! Troligtvis blir det IDOL med chips och dipp precis som alltid. Jag läängtar!

Andreas, jag håller på att spricka. För varje dag som går blir min kärlek till dig större och jag har börjat fundera på hur stor en kärlek kan bli? Jag vill inte få stopp på det för jag älskar den här känslan och jag älskar att vara med dig! Du ska bara veta hur bra du är för mig, hur mycket bra du har gjort för mig. Du har fått mig att klara av saker jag aldrig någonsin skulle klarat av utan dig. Jag blir bara tårögd när jag tänker på hur fin du är! Snälla lämna mig aldrig, stanna hos mig för alltid! jag är så svag för dig, din blick kan få mig att göra vad som helst. Du är den första jag tänker på när jag vaknar på morgonen och du är den sista jag tänker på innan jag somnar. Du finns i mina tankar ständigt och jag vill inte få dig ur dem. För allt blir så lättare när jag tänker på dig. Du är min alldeles egna trygghet :)

Nä nu får jag sluta innan jag hoppar upp på cykeln och åker till enriset och hämtar honom! :D
Efter att skrivit ut min kärlekstankar ska jag göra ett försök att gå och lägga mig ensam. Jag håller på att tränar mig själv att sova själv förstår ni (har haft problem med det ett tag), men sist var det lite svårt då fick lillebror kika på film i mitt rum tills jag somna. Men ikväll ska jag klara det!

GODNATT!

Toowe Östlin


RSS 2.0