Då hade jag tid!

Ja då var det några dagar sen jag skrev, har inte haft tid för att skriva. Men nu börjar det tappa av lite och nu har jag bara en uppgift kvar som ska vara klar på fredag. Vet faktiskt inte när jag ska ha tid att göra den men jag måste ge tid till den eftersom jag måste få mvg för att få mvg i betyget, suuuck. Gäller att bita ihop den sista veckan :)

Haft en jättemysig helg med Vickan och Petra, träningen har gått bra även om Vickan var väldigt förkyld! Sen hade vi ett mysigt hotellrum och god hotellmat! Kan liksom inte bli bättre.

Känner hur sommaren närmar sig, tror att Ronja kommer hem riktigt i helgen och jag ser framemot vår älskade sommar som jag längtat efter i flera månader nu! Ska bli skönt att kunna slappna av och stressa ner :) Hitta tillbaka till mig själv och lite känslor som har blivit undanknuffad den senaste tiden. Hoppas allt blir bättre :)

I morgon har jag sovmorgon till ett, grymt skönt. Får väl se om det blir lite plugg innan jag drar iväg :) efter skolan beger jag mig nog upp mot hällåsen för att träna Vickan, om hon nu har piggnat till =)

Ska också bjuda på lite bilder från den senaste veckan!


Jag och min tredje pojkvän, efter Andreas och Benjamin,
Mr Heimlich :)



Han ser inte alls äcklad ut :)



Såhär nära var jag att göra min tredje hole-in-one!
 


Karlstad, satt vid vattnet och käkade mjukglass :)



VirreTorre äter sin stora strut :)



Petra äter sin stora strut :)



Detta är sommaren första mjukglass! MUMMA!

Skoljävel

Känner mig så jävla trött på skolan nu! Man ska alltid få kötta med uppgifter enda in i det sista, tror dom inte att man har något liv eller?! orkar inte skriva en mening till på mina uppgifter, men jag vill ändå bli klar med skiten någon gång! Kommer väl aldrig bli klar tänker ja...

I helgen åker jag i alla fall till Karlstad med Viktoria, känns skönt att komma iväg lite speciellt när det är så himla mycket plugg hemma nu. Vi kommer säkert ha jätteroligt :)

Men först ska jag ta mig igenom morgondagen, medans största delen av klassen har sovmorgon så går vi duktiga tjejer och Victor till skolan för att visa byggarna hur man gör ABC! Tänk att man måste lära karlarna allt, suck ;)
Sen ska vi spela minigolf och efter det ska jag bli klar med svenska uppgiften!

Hejdå!

Grattis på mig själv!

18 hela år fyller jag idag! Känner mig grymt stor :D
Tack för alla gratulationer!


Dop + oväntat bröllop :D

Hade en mycket rolig dag igår :)

Började med dop och ett överraskande bröllop! Kände hur tårarna fylldes i ögonen på mig, sååå himla romantiskt! Grattis på Mona och Tomas!
Det var också väldigt trevligt att träffa släktingarna som man inte ser så ofta :)


Här döps Alice :)


Alice :)


Präsen lyfter Olivia


Här döps Olivia :)


Olivia :)


Vigsel :D


Söta familjen! Grattis :)


Insperation

Försöker hitta tillbaka till skrivandet, men jag fastnar hela tiden. Vart tog alla idéer vägen? Skolan har tagit upp all tid att jag inte har hunnit skrivit, inte fått den tiden till mig själv som jag behöver. Kan till och med se hur min dagbok har tappat glansen, inte ens i den orkar jag lägga energi till att skriva mer än fyra rader. Känns som att jag behöver insperation för den är alldeles nere på noll just nu. Jag känner mig så jäkla energisk men så fort jag sätter mig ner för att få ihop alla tankar försvinner ALLT. Det brukar vara såhär när skolan har tagit upp för mycket tid och till sommaren kommer alla idéer cirkla varmt inom mig och skrika efter frihet igen. Det kommer bli bra :)

Dagen som var, är och ska :)

Känner mig väldigt glad idag, vädret hade kunnat varit lite bättre men annars finns det inget minus med denna dag! Något som gör mig väldigt glad är att väskan fanns kvar och att den ligger i tryggt förvar brevid mig nu. Jag är mycket nöjd och jag ser framemot att använda den, i morgon ska den invigas! :D

Har nyss öppnat ett sparkonto och fört över stora starka 4000 :- och det känns lite skakigt i benen om jag kommer klara mig med de fjuttiga örena jag har kvar till den 27:e. Det borde jag vara, är ju inte världens största shoppingfreak iaf! Jag har till och med stått emot att köpa något gott till ikväll, EN APPLÅD TILL MIG!

Jag har också fått mitt schema inför sommaren på kastanjen och det var inte många tider som stod på det inte! Både skönt och lite tjatigt. Det känns som att jag kommer vara väldigt trött efter denna termin så jag gråter inte för lite ledighet inte, men däremot känns det lite tråkigt när man har sätt framemot att få jobba. Det är bara att tacka och ta emot ;D 

Ikväll blir det en lugn och skön kväll, ut och köra ska jag iaf göra måste komma igång nu för jag orkar verkligen inte åka buss länge till! Ska skriva upp mig så jag börjar köra med körskolan i Juli och sedan köra där Juli & Augusti, vilken kanonplan va? ;) Om jag klarar det vette fan men jag känner att jag behöver ha ett mål att sträva mot för att komma igång och jag vill klara det så jag slipper åka buss i höst :D

Imorgon ska jag på mina kusinbarns dop, har inte sätt dem än så det ska blir roligt att få se de två sötnosarna och det ska också bli roligt att träffa släktingarna som jag inte har träffat på år och dar! Efter dopet ska jag partaja med några brudar från klassen, MYCKET MYSIGT! Om det blir fint väder kanske man spanar på några bilar också, men jag tyckte någon sa att det skulle vara pissväder i morgon så man får väl se hur det blir med den saken.

Nu ska jag skriva lite om Isaac Newton, skojjigt hörrneni!
Pussar och kramar!






Varm dag, både av kärlek och sol!

Vet ni hur skönt det är att det är fredag i morgon? Vet ni hur skönt det är att jag slutar tolv i morgon? Mega super skönt! Har nyss skrivit klart om upplysningens gubbjävlar, varför ska det hela tiden vara män? Tänk om man kunde få läsa något bra som kvinnorna gjorde någon gång?! Fast nu är jag bara glad att jag är klar med faktadelen och har bara mina egna tankar kvar, Soft!

Har varit ett sånt glassigt väder idag! Gick runt med idrottsshortsen på grund av att det var så förbaskat varmt och det är inget jag tycker är dåligt utan man mår så himla bra av värmen! :) Efter skolan idag tog jag och morsan en runda på E-center. Köpte en svart klänning till den kommande lördagens bravader och är mycket nöjd med mitt köp. Har även köpt en lite svart plånka och puder =)

Idag hittade jag kanske Sveriges snyggaste väska och jag blev tokkär! Men den kostade allt för mycket och jag har inte lust att lägga ut 280:- på en sådan liten väska. Fast vad gör man liksom, är man en fattig tonåring så är man! Åkte ut till E-center och berättade för mamma om väskan och hon är världens bästa människa! JAG ÄLSKAR HENNE!!!! Jag ska få den som tidig födelsedagspresent, om den nu finns kvar i morgon och jag håller alla tummar jag har att den gör det! Min mamma är fantastisk och jag skulle vilja ge henne alla världens tulpaner! ♥

Från det ena till det andra så vill jag bara berätta för er att jag saknar min pojkvän som jag träffade senast i morse. Jag saknar honom som en galning och kan knappt koncentrera mig på svenskan. Jag kommer fasen aldrig sluta vara nykär i honom :D VILL BARA VARA HOS HONOM NU!!!!! äääääälskling!



Tillbaka till verkligheten!

Har lagt upp bilder från Barcelona resan på min facebook och jag kommer inte ladda in några bilder här eftersom det tar allt för lång tid, höll nyss på att tagga alla på bilderna men allt försvann så jag känner mig inte allt för sugen att hålla på med bilder nu :)

Känns faktiskt skönt att vara hemma i ett varmt Sverige! Tur att det inte blev dåligt väder när vi kom hem för då hade man ju bara längtat tillbaka. Dags att ta fram alla sommarkläder kanske? Underbart! Ser framemot en fin sommar med dem bästa. Skönt också med lite jobb, pengar är ALDRIG fel.

Ikväll ska jag mysa med min älskade Mor. Top model och lite choklad, fantastiskt!
Men först och främst mina kära läsare blir det en fet dusch :)
Puss!

Älskar min Andreas <3


Home sweet home

Tänkte inte skriva ett långt inlägg eftersom jag vill sitta ute i solen!

Har haft det grymt roligt i Barcelona och jag längtar tillbaka fast det är också väldigt skönt att vara hemma igen.
Skriver lite mer nån annan gång. Vill bara lägga mig ute i solen och mysa med mamma nu!

Tack klassen för underbara 5 dagar! PUSSPUSSPUSS

Barcelona, here we come!

Jani mina älskade läsare, snart beger jag mig in till stan för att mysa med Andreas de sista timmarna innan jag drar mig vidare mot Tjockholm! Känns förjävla roligt men det pirrar nå fruktansvärt i min mage och jag kan tänka mig hur mycket det kommer pirra när vi kommer ner på Arlanda tidigt i morgon bitti :D

Såhär ser planeringen ut för veckan;
Måndag:
02.05 y-buss till resecentrum
05.10 Arlanda
08.00 flyget avgår
11.35 framme i barcelona
Lungt hela dagen, kollar runt i området och jäser.
Gemensam middag

Tisdag:
09.00 samling
10.00 studiebesök på en alt. medicin skola.
Lunch
14.00 Sightseeing med buss runt i staden
Middag

Onsdag:
10.00 samling
11.15 Guidad tur på Europas äldsta sjukhus
Lunch
(antagligen fritid)
Middag

Torsdag:
10.00 Samling
Besök på La Sagrada De Familia (Den stora katedralen)
13.00 Lunch
15.00 Besöker Parc Güell (En park ;))
Gemensam middag 

Fredag:
Frukost och packning
11.30 Samling
12.00 besök på Picassomuseet
17.15 åker till flygplatsen
20.20 Planet går
23.55 Landar på Arlanda
Hämtning av Ljusnetaxi ;)

Hoppas ni som läser får det skönt i Sverige (ni som inte ska till Barce) och jag hoppas ni ger mig värme när jag kommer tillbaka :D

Puss och gos!


Lördag-Söndag

Haft en myckte trevlig och händelserik helg.

I fredags blev det mormor och morfar mys och sedan lite filmmys med Ronja och Ricky.
Blev en rätt tidig kväll ändå, för vi kollade på en film som jag nyligen sätt i skolan, stoning of Soraya

Lördagen började väldigt tidigt med massa goungar vid frukostbordet. Vid tolvtiden begav jag och Ronja oss mot E-center för att köpa lite smått och gott. På hemvägen svängde vi in till M&M och tog en fika men måste nästan åka därifrån på en gång eftersom vi skulle gå på fotboll med Papsen, Ljusne-Ljusdal. Efter fotbollen käkade familjen pizza på Ljusnes finaste pizzeria ;) Ja, mer hände väl inte under lördagen. Däckade framför tv:n klockan nio!

   
Utanför m&m, jag och Ronjis köpte Vira Blåtira,
Några fler än vi som drack det när vi var små pjuklarver?


Snyggröven ;)



SS - syskonen snygg ;;



Moffa!


Mommo!


Toowalotta!


Ricky och Pappa på pizzan :)


Söndagen, idag, började kl 09.30 med lite nudels ;) Har varit och käkat tårta hos Karos för hon fyller 26 år idag så grattis på henne! Hon fick en perkulator och kaffe av mamma & pappa och kaffekoppar av mig & Ronja. Hon blev mycket nöjd. Efter vi varit där i ca 1½ timme så gick vi hem och satt och solade på baksidan. Sen åkte vi och kastade spjut eller ronja kastade spjut och jag och pappa sparkade lite boll, skulle kanske blivit fotbollspelare? haha. Har nyss käkat, men är alldeles för nervös för att få i mig allt. Fan snart är det dags! Känns så overkligt och jag längtar skitmycket :D Ska strax hem till m&m för att säga hejsvejs till dem :)


Leka med ungarna innan man åker iväg



Liam, Emilia, Ronja, Toowe och Elin


Njuter av solen!


Ronja står på händerna ;)


Steek!


Steek!

Uppdaterar mig säkert en gång till innan jag åker!
Puss på er!

Barcelona?!

känner mig sjukt jävla less nu...i morgon åker vi till Barcelona, eller gör vi det?


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7096203.ab


Bildvisning :)

Tänkte bara uppdatera med lite bilder från de senaste dagarna :)



30/4, Valborgs firande med riktiga gullipluttar! Sofia och Ronja :)


30/4 Camilla :)


30/4 Frida och Isabelle :)


30/4 Jag och Belle på bussen på väg in till storstan!


2/5 Jag älskar att gosa med min Andreas!


5/5 Malin och jag gick på picknick med våra små älsklingar
Evelina och Emilia :)


5/5 Malin och Toowis :)



5/5 Barnen gungar! 


5/5 såklart måste man bjuda dom på nått!
Tom och Jerry kex brukar gå hem hos barn :D


5/5 Riktiga snyggingar!



7/5 syskonen slusk myser i solen med glass efter en lång vecka!
Puss på oss!

Helg!

Helg kära vänner, helg!
Ikväll ska jag mysa med Ronja Östlin, min älskade syster!
2 dagar kvar!

PUSS 


SS - slusk syskon ;)

3 days left!

Tänkte bara skriva att det är tre dagar kvar nu! Jag har aldrig längtat efter något såhär mycket och det känns så behövligt att komma bort från allt nu. Jippi!

Inte nog med det så kommer Ronja hem ikväll och i morgon kommer hon och hämtar mig efter skolan! SKa mysa med henne hela dagen! PUSSPUSSPUSS ♥

onsdag

Idag ska jag vara med min lilla malin ögren!
Känner verkligen att jag ska lägga undan allt plugg och njuta av dagen. Fast egentligen borde jag plugga. Äh skitsamma. Känns ändå som att jag ligger rätt bra till med uppgiften :)

Men har världens längsta och jobbigaste lektion framför mig, trafikant i tre timmar! Men nu är det bara tre gånger kvar på trafikanten. Grymt skönt och nu sitter jag och kollar på tavlan och ser att det bara är fyra dagar kvar till vi åker! Fyfan vad skönt!

Nu ska jag och lotta ut och gå!
PUSS 

Hjälpmedelsmässa med klassen och två Kowpulls!




Har nyss kommit hem ifrån Gävle. Varit på Hjälpmedelsmässa! Faktiskt väldigt spännande och det blir extra spännande med mina busar till vänner. Haft en grymt bra dag med dem, tack för det kowpulls!

Köpte en massageruller, så nu ska nått litet offer (Adolar (;) få rulla den på min rygg medan jag ligger och njuter av den underbara känslan av en rullande kula...haha lät inte alls bra de där men vafan gör det!

Ska plugga lite innan jag ska iväg till Bollnäs med Vickan. Glömde mina plugg saker i skolan så det var tur att Vickan skulle träna idag, annars hade det blivit väldigt svårt att komma igång :)

Ut i solen, och få lite D-vitamin, ni som har möjligheten till det!
Puss och Gos!

I think I love my sister! :-*



Den här gulliga tröjan fick jag av min älskade syster Ronja idag. När jag kom hem så hade jag fått ett litet packet på posten. Tack guldsyster! Det gjorde verkligen min dag. Kärlek på dig!!  

jobbiga perioden!

djupa känslor inom mig nu och jag gillar det inte på ett enda vis. försöker se framåt men det hoppar fram ett hinder överallt. varför måste den lätta vägen alltid vara den lätta? känns som att det är mycket skola att gå igenom innan man når sommarlovet, fast jag vet att jag klarar det så varför oroar jag mig? det är så mycket runt omkring som gör mig så tokigt osäker. jävla helvetes fan vad jag inte vill vara osäker nu. som jag vill gömma mig, tänk om jag kunde gömma mig!

barcelona sattes verkligen på ett perfekt datum, jag kommer komma bort härifrån och vara med underbara människor på ett mysigt ställe i ett annat land. det kan faktiskt inte bli bättre nu. den här veckan ska jag kämpa igenom lite plugg och nästa vecka ska jag njuta av var enda sekund av värme och glädje! den här veckan jag njuta med mina vänner i skolan och lägga all energi på pluggandet. jag ska gömma mig bakom mina böcker. tack för att något kan gömma mig från verkligheten nu.

Denna låt passar perfekt för mina känslor idag!
Billy Joel - Vienna

Slow down you crazy child
You're so ambitious for a juvenile
But then if you're so smart tell me why
Are you still so afraid?

Where's the fire, what's the hurry about?
You better cool it off before you burn it out
You got so much to do and only
So many hours in a day


But you know that when the truth is told
That you can get what you want
Or you can just get old
You're gonna kick off before you even get halfway through
When will you realize...Vienna waits for you

Slow down you're doing fine
You can't be everything you want to be
Before your time
Although it's so romantic on the borderline tonight
Too bad but it's the life you lead
You're so ahead of yourself
That you forgot what you need
Though you can see when you're wrong
You know you can't always see when you're right

You got your passion you got your pride
But don't you know that only fools are satisfied?
Dream on but don't imagine they'll all come true
When will you realize
Vienna waits for you

Slow down you crazy child
Take the phone off the hook and disappear for a while
It's alright you can afford to lose a day or two

When will you realize...
Vienna waits for you.



RSS 2.0