Städning

Tisdag avklarad och det känns underbart, bara slappdagar kvar nu...sen en fin helg!
Tror det till och med blir lite utgång med älsklingarna :) Skulle vara hemskt roligt faktiskt!

Har städat turkbilen som en galning idag, glömde till och med bort tiden och var nära på att missa Vickans träning. Men det var ingen fara de inte, var ju ändå där först...som vanligt ;) hahaha. Hann inte bli klar med städningen och måste därför fortsätta någon annan dag.

Måste också säga grattis till min underbart söta SANDRA LIW som har fått KÖRKORT idag!
Du är bäst Sandra!




Oro

Mår inte som en karamell idag jag inte. Önskar jag var pigg och slapp magsmärtan, men den släpper inte! Känner fortfarande på något vis en orokänsla i magen, måste vara för körkortet...det kanske inte släpper direkt.
Skulle behöva massa energi nu, vet inte vart jag ska hitta det, förhoppningsvis i Andreas famn! Otrolig och underbar kärlek hade inte varit helt fel ikväll. Då kanske magen mår bättre. Det fixar Andreas, det tvivlar jag inte en sekund på!

Skulle ha varit in och knäppt kort till körkortet också, vet inte när jag ska orka med det. Hade tänkt idag, men jag vet inte ja! känner mig inte så manad för det.

Nu ska jag försöka pallra mig mot Lasserummet och platta håret.
Ha en trevlig fredag!
Puss



Magjävul

Sjukt ont i magen, skit hungrig men vågar inte äta eftersom inget vill stanna i min mage. Blir förmodligen ingen skola i morgon, pallar inte gå i skolan med denna smärta! Försökte träna Vickan, men det gick inte så bra...ingen bra tränare var jag idag inte! Men hon är alltid bra :)

Ska försöka äta något, får la se hur det går!
Gokväll!


P.s Jag suger på att tanka
D.s

KÖRKORT!

ALLA ÄLSKADE BLOGGLÄSARE, ENGLA TOOWE EVELIN HAR FIXAT TILL SIG ETT KÖRKORT :D
FATTAR NI HUR JÄVLA LYCKLIG JAG ÄR :D

ska strax skjutsa Karos och mamma på e-center! känns som en jävla frihet! I morgon kan jag ta bilen till skolan och få njuta riktigt rejält av min underbara sovmorgon!
Puss på livet!

Slut på helg igen

Har nyss varit ute och kört med farsan, gick väl sisådär, ibland bra och ibland inte alls bra...beroende på trafiksituationen :D Jag stressar upp mig så mycket så ibland vet jag inte vad jag ska göra för att hjärnan stänger av de smarta delarna ;) I morgon ska jag upp tidigt på ännu en sovmorgon och åka in och köra, känner mig inte så manad till det men det är något som måstes så då har jag inget val!

Nu kan man säga att den mysiga helgen är slut. Ronja åkte hem igår, Molly åkte hem för ca tre timmar sen och Kina med familj åker hem i morgon men sover tråkigt nog inte här nere. Känns piss och rakt åt helvete. Det är det här som är så¨jobbigt när alla kommer hem, tystnaden efter de har åkt...
Önskar jag också fick vara en av de som åkte. Orkar inte vara kvar här.

Ska tröstäta mammas goda mat, grekisk pyttipanna, så jag hoppas att mina nerver och känslor kan tagga ner lite =)


Finfin helg =)

Toppen dag idag, riktigt mysigt höstväder faktiskt!
Nu väntar jag på att min söta pojkvän ska komma och pussa på mig! Saknar gulliplutten!

Är bra sugen på att köpa en systemkamera, men den idén får förflyttas några månader framåt...många andra saker som ska gå först nu. Balklänning och körkortet bland annat!
Får njuta av mollys kamera medan hon är hemma, alltså till i morgon :D
















nu ska jag göra i ordning dippen =)
I like it, and I like it ALOT ;)

Värme i hösten












































Fredagsmys!

Ännu en helg framför mig! Otroligt skönt läre jag då säga och ännu bättre är det att systrarna är hemma :)


Dagarna närmar sig och det pirrar som en galning i min mage. Precis som när man sitter i en karusell och den precis är påväg till att börja, ett sådant pirr ständigt! Gilla läget kanske?

Ikväll ska jag käka tacos men familjen och sedan mysa framför Idol, en mycket bra fredag känns det som att jag har framför mig. I like it!



Räcker för ikväll

Nu så är jag nöjd för ett tag...

ändringar

Håller på att ändrar bloggen lite, men det tar en jävla tid så det får vara såhär så länge!

Tjockisar

Fytusan vad veckorna går snabbt! Skönt dä!
Ha haft avslutningskort idag. Vi var tjockisar eftersom vi tyckte att det passade väldigt bra till vår hälsoinriktade linje, tycker inte ni? Haha, vi hade iaf skitkul och vi har nog aldrig blivit så uttittad av så många människor i våra liv :D

Idag kommer hela rösen hem igen, på något vis känns det som att jag ska gömma mig under sängen...vet inte riktigt varför? Ska strax börja med att göra mina efterfrågade räkmackor för 6 pers! Jag vet att de kommer älska dem för de är så sjukt jävla goda ;)

I morgon ska jag upp tidigt för att köra lite bil...är bra less på det nu och det går bara sämre och sämre, hoppas verkligen att jag kan slappna av och koncentrera mig, för en gångs skull i biljäveln, i morgon!

Nänuni ska jag duscha så att jag är ren och fin när jag börjar med räkmackorna!




In the air tonight

En sån här solig och underbar dag finns det ingen anledning till att vara deppig, utan idag är jag så jävla glad! JÄVLA JÄVLA GLAD :D

Ska strax träna virrekorre, och kul ska vi ha, som alltid :D I morgon kommer hela familjen hem! KINA KINA KINA KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINA ♥


Mammas älskling!


















Som han växer!

Andreas :)

min andreas gör mig till världens lyckligaste!
tack hjärtat <3


Ännu en underbar helg framför mig!

Helg helg helg helg helg! Känns underbart!
Ska kötta som fan i körkortsboken och mysa med min underbara pojkvän!

Idag har jag blivit av med ännu ett prov som tyngt mina axlar, svenska. Jag tycker det kändes otroligt bra, och jag hoppas betyget visar detsamma! Efter provet hade vi projektarbete, börjar faktiskt tycka att det är väldigt roligt men det känns ändå som att det är en väldigt lång väg att gå. Jag, Mathilda, Agnes och Sofia har startat ett UF företag där vi ska sälja våra alldeles egna hudkrämer. Låter väl roligt? Vi ska också ha barngympa för små busungar. Våra pengar kommer inte gå till oss själva utan de ska gå barncancerfonden, mycker generöst av oss tycker jag :)

Ska strax iväg på e-center med mamma och pappa :) Ska handla lite mys till min och gullets helg, hoppas att jag kommer vara helt utvilad efter denna helg och kanske lite smartare när det gäller körkortsteorin ;)

Hoppas att alla får en fin helg!
PUSS OCH KRAM!

 

Nödvändigt?

Ligger och kollar på Idol med mamsen nu. Orkar verkligen inte röra mig för att magen håller på att DÖDA mig och det menar jag. VARFÖR SKA DET VARA SÅ SYND OM TJEJER FÖR?! Dumma människoskapare!

Jag älskar Idol, jag älska, jag älskar jag ääääälskar Idol! Det ska bli så mysigt när det börjar på fredagar, riktig fredagsmys! Pusspusspuss

Varför skrev jag för? Var det här ett nödvändigt inlägg? kanske inte. får väl slänga upp lite bilder så det ser lite nödväntigt ut =)






Överaska älsklings pojkvännen efter en lång dag på jobbet!








Jesus körvar!

Måndag och jag är kär

Hejhopp!

Måndag igen, känns inte allt för roligt, men det är en dag närmare helgen. Fast den känns så långt bort! Två prov att ta mig igenom denna vecka...känns rätt tufft, är inte så sugen på att börja med allt plugg. Fast vi har haft det väldigt slappt hittills =)

Hade det jättemysigt med älsklingen igår kväll, vi satt och höll om varandra och kollade på fyrverkeri ute på hans gård. Det var sååå romantiskt och det pirrade i magen som aldrig förr. Jag är så fruktansvärt kär! Andreas Fernquist <3

Älska mina tjejer!

Hahahaha, asså vad hände igår? Jag har ont i min hals som en galning! Trodde jag skulle orka två-dagars, men jag vet inte ja? ;)

Aja, jag hade otroligt jävla roligt igår, världens bästa sällskap, det kunde helt enkelt inte bli bättre! :D
Hahaha, jag kan bara skratta åt hela kvällen! :D
Vad är det för fel på mig? hahahahahaha :D
MEN ÄLSKA KVÄLLEN :D


Försöker smälta allt och det är inte lätt ;)
Får väl bjuda på lite bilder.
Väldigt suddiga och jag har ingen aning om hur de kan vara så suddiga? :D




















Jag hade skitkul, nu mår själen mycket bättre!
Ikväll, ska jag inte festa...så äre bara. ;)

Älskling

Jag tänkte bara berätta för alla som läser min blogg att jag älskar min pojkvän så sjukt mycket. Jag skulle vilja ge honom allt, för han är värd så enormt mycket.

Andreas, du är mitt liv...Jag vet inte hur många gånger jag sagt det men jag vill verkligen att du ska veta det. Jag vet att du inte läser min blogg, händer väl ibland...ytters sällan. Men jag vill ändå att alla andra ska veta det. Jag vill att alla ska veta hur mycket du bryr dig om mig, hur mycket kärlek du ger mig, hur otroligt underbar du är. Du har fått stått ut med så mycket med mig. Jag trodde att vilken kille som helst inte skulle orka med det, men du är så speciellt, du ger aldrig upp. Jag är rädd att jag inte visar tillräckligt hur mycket jag älskar dig. Jag försöker och jag vill att du ska veta det. Att somna och vakna upp i din famn är det bästa jag vet. Jag har aldrig känt mig så trygg hos någon förut. Du gör mig lycklig Andreas och jag kan inte tänka mig en framtid utan dig. Jag hoppas att du alltid kommer älska mig som du gör nu och att det alltid kommer vara du och jag!
Du betyder allt ♥



hormoner..........?!

Kan någon gissa hur mycket jag hatar att vara tjej just nu? Varför kan det inte vara killar som får humörsvängningar och sånt skit? Jävla karljävlar. ;D

Jag ääääär så trött, har bäddat ner mig i sängen och här skulle jag kunna ligga hela kvällen, men jag ska fira min underbart socker söta Emilia. Hon ska få ett memory av mig så att hon kan träna hjärnan lite nu när hon fyller hela 6 år! Vart fan tar tiden vägen? Det var inte längesen hon var en liten skit och inte kunde prata. Nu får alla mina små änglar sluta växa, tiden går för fort och jag hinner inte med! 

I morgon går ännu en körlektion bort på grund av körning, är jävligt trött på det nu men det är inte så långt kvar nu. Jag är glad att jag får köra med Magnus, det göt sjukt mycket. Hans sätt att lära ut passar mig perfekt!

Fredag i morgon och jag är väldigt sugen på bästatjejfest med en massa wakawaka ;)
PUSS på't

 


Grattis till mosters fina finaste fina emilia!


RSS 2.0